Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaasiiiiaaaaa

Czego pragnie mężczyzna?

Polecane posty

Gość aaaaasiiiiaaaaa
hmmm...dopiero teraz zauwazylam jaki on jest - czuly, blyskotliwy, romantyczny... ale co z tego. pozwolilam mu zadecydowac-chce tylko przyjazni. dawniej chyba mu na mnie zalezalo w inny sposob, ale ja ciagle mowilam mu ze traktuje go jak brata-i wbil to sobie do glowy po 6 latach takiej ciaglej litani... czemu nie mozna cofnac czasu?

Gość aaaaasiiiiaaaaa
bylam z M. w sumie na 3 imprezach. bylo fajnie. traktowal mnie jak krolewne, nosil na rekach po kamieniach, dbal zeby nie bylo mi zimno ale... kiedy bylismy sami w samochodzie i zaczal mnie calowac, zrozumialam ze to nie to - nic dzwnego ze kobiety sa zmienne. kiedy juz zobaczylam ze potrafie wzbudzic soba jego zainteresowanie, przestalo mi na nim zalezec - tak poprostu... ech... moje zycie jest jednak skomplikowane...

Gość aaaaasiiiaaaaa
nikt sie nie odzywa... wszscy wymarli jak dinozaury...

Gość zmotoryzowana
Mężczyzna chce: - seksu - jeść - żeby nie nudzić/marudzić/krytykować/wyśmiewać - głaskać ego. Reszta to bonusy - powyższe jest kluczowe. :D

Moim zdaniem ; - spokoju - sexu - dobrego jedzenia - dobrego auta - pieknej kobiety -SPOKOJU!!!! Tak mysle moze sie myle :)

Gość aaaaasiiiaaaaa
hmmm.... wiecie.. poznalam niezwyklego mezyczzne-ale niestety przez maile. szkoda ze w moim zyciu nie pojawiaja sie tacy :(

Gość p. Justynaaaa
Skoro się poznaliście przez maile, to co przeszkadza przeniesieniu znajomości do rzeczywistości? :)

Hej, sporo czasu mnie nie było ale już jestem :) A więc :P : Do aaaaasiiiiaaaaa: Przykro mi. Ale nie ma co się poddawać :) Może uda Ci się przenieść znajomość emaliową do rzeczywistości :) Będę trzymał kciuki :] No w sumie ja wiem jak to jest, znam bardzo fajną przyjaciółkę, tylko że ona już ma kogoś a ja mogę być tylko dobrym przyjacielem :( A tak żartem, to może sobie sklonuję Alicje xD Życzę powodzenia, na pewno z kimś uda Ci się :] Pozdrawiam :))

Gość aaaaasiiiiaaaaa
witaj. mnie tez dawno nie bylo na tym topiku...ciagle praca i zycie w stresie. jesli chodzi o mojego przyjaciela-nie wyszlo nam i juz sie nie przyjaznimy. tak poprostu... odkad zaczal sie mna interesowac -ja przestalam nim.... wogole pogubilam sie w uczuciach...wrocil do Polski moj byly-i nawet nie potrafimy sie okreslic..ech... moje zycie jest skomplikowane

Gość Psełdonim
Nieprawda! Życie wcale skomplikowane nie jest :-)

Gość Psełdonim
A mężczyzna pragnie kobiety :-) Tylko skąd teraz wziąć kobietę? I cóż to jest "kobieta"? Moim zdaniem, nie ma kobiet. Już nie ma żadnych kobiet. Są jakieś jedynie stwory uniseksowe, przejściowy produkt zastępczy wciąż trwającego procesu ewolucji. W papierach ma toto niby wpisane "kobieta", ale od dawna żadną kobietą nie jest. Chciało toto dorównać a najlepiej pokazać, że jest lepsze. Co wyszło? Nieporozumienie i smutek oddziane w szmaty dla pastuchów bydła, z brzuchem na wierzchu i kompletnym zamętem w głowie. Tyle!

...inteligentnej, pięknej, odrobinę szalonej, zmysłowej, seksownej (i najlepiej biseksualnej) kobiety. KOBIETY, nie dziewczynki grającej w jakieś gierki. Szkoda że takich tu nie ma :P

Gość mbbmc
ja od kobiety potrzebuje glownie seksu, chociaz jest to wg kobiet prymitywna potrzeba to wlasnie ona jest motorem mych dazen do waszych serc :) i wcale nie umniejsza to milosci ktora obdarowuje swoja ukochana, prawda jest jednak taka ze gdyby nie bylo seksu nie wiazalbym sie z kobieta ,za duzo klopotow. oprocz seksu potrzebuje aby dawala cos od siebie, tak jak ja daje, aby ona byla moja a ja jej, aby byla wierna, nie leniwa, kobieca, nie moze byc wredna itd. ogolnie to mnostwo kobiet odpowiadalobymi z charakteru, gorzej z wygladem - tu bezwzglednie wymagam aby byla szczupla, zgrabna, (piersi niewazne jakie, male duze, cipki tez niewazne, buleczki czy motylki - uwielbiam wszystkie), twarz normalna, no i nie moze palic tych pierdolonych papierosow !!! jak pali fajki to bez wzgledu na to jaka jest nigdy nie z nia nie zwiaze (i nie, niewazne czy pali 1 na tydzien czy paczke dziennie, uzaleznienie to uzaleznienie, zatruwajcie dalej swoje cialo, matka moich dzieci ma byc zdrowa kobieta a nie palacym gownojadem) nienawidze fajek !

Witam, napisze coś :P Do aaaaasiiiiaaaaa: Nie ma co się załamywać, głowa do góry :] Ktoś się znajdzie :P A na siłę nie ma co szukać :) Ja bym sobie zrobił przerwę na Twoim miejscu, pośpiech nie popłaca :) a na pewno w sprawach sercowych. 3maj się :) Do mbbmc: Z papierosami masz racje :), tylko gdyby naprawdę mi na mojej wybrance zależało to bym starał się ją przekonać do NIE palenia ;] A co do seksu, to chyba aż taki ważny nie jest :P Tylko to już mamy w genach, niezależnie od nas chcemy pozostawić potomstwo :P Taka chęć przetrwania naszego gatunku xD Normalne w świecie zwierząt i u nas także. Do Psełdonim: Życzcie bywa skomplikowane i to bardzo często :( A co do kobiet, to chyba są =) Heh masz takie sam punkt widzenia jak kobiety :P Że „prawdziwych” mężczyzn już nie ma :P A jaki to jest prawdziwy mężczyzna? Heh ja nie wiem :)

Gość aaaaasiiiiaaaaa
dziekuje za mile slowa. ja juz naprawde sie pogubilam w tym wszystkim odkad wrocil moj byly. obydwoje sie nie potrafimy okreslic...poprostu jest mi dobrze w jego towarzystwie i nie wiem czy to przyzwyczajenie, czy dawna fascynacja, czy moze pozostalosc jakiegos sentymentu... dzis rozmawialimsy na ten temat i w sumie doszlismy do punktu wyjscia, bo gdy spytalam czy nie myslal zeby spotykac sie z kims innym powiedzial ze myslal, ale nie ma czasu na glupoty. wtedy spytalam czy spotkania ze mna tez sa glupota a on odpowiedzial-Ty to co innego. i dogadaj sie tu z facetem. chcialam jeszcze dodac, ze... nie pije alkoholu nie pale fajek nie chodze z brzuchem na wierzchu nie chodze okolczykowana jak krowa nie cpam nie zadaje sie z podejrzanym towarzystwem ale za to mam 2 tatuaze :) ostatnio moje zycie sie komplikuje coraz bardziej. dostalam propozycje pracy od mojego bylego i jestem juz w 100% pewna ze ja przyjme. bede w domu tylko na weekendy, bo bedzie mi wynajmowal na miejscu mieszkanie. fajnie bedzie miec "szefa" w swoim wieku hahaha zeby sie zareklamowac jak produkt z najwyszej polki z supermarketu dodam jeszcze ze: -nie jestem gruba mam poczucie humoru we wrzesniu sie bronie i bede miala tytul licencjata - koncze studia o kierunku filologia polska mam jeszzcze wiele zalet i wiele wad...ktorych nie chce mi sie juz wymieniac ps. ostatnio plakalam jak bobr po przeczytaniu ksiazki "samotnosc w sieci" bo zrozumialam ze taki mezczyzna nie istnieje :( pozdrawiam wszystkich, ktorzy nie maja skomplikowanego zycia i tych, ktorzy lubia je sobie komplikowac tak jak ja a na zakonczenie dodam ze kobieta jest niezglebionym labiryntem :P

i pewnie chodzisz w 10-centymetrowych szpilkach bo na boso masz metr czterdzieści ;););)

Gość aaaaasiiiiaaaaa
do Ensei: nie chodze w 10-cm szpilkach. znajomi raczej smieja ze mna ze raczej ubieram sie na sportowo i rzadko mozna mnie zobaczyc w butach na obcasie. zakladam je jedynie do spodnicy. mam wiecej klapek, adidasow i trampek niz szpilek hehehe. a co do wzrostu-mam 163 cm. pozdrawiam :)

Hejka ;) To coś może i ja napisze :P Dio aaaaasiiiiaaaaa: Heh czyżby ideał kobiety? ;P Dla mnie to pewnie tak :) A to jest ogłoszenie matrymonialne? ;> Heh jak tak to napisz do mnie :D nr GG: 6208020 :) A takie jeszcze pytanie :P Dobrze całujesz? Jak tak to mnie poduczysz xD

aaasiiiiaa trampki?? Daj spokój, to się w podstawówce nosiło :P A spódnice to pewnie do samej ziemi?:) Nie wiem czemu, jakoś nie podejrzewam Cię o miniówki :P

Nie wiem czego pragną inni, zależy też w jakim kontekście rozpatrywać. Czy chodzi o to czego pragnie od kobiety, czy w ogóle. No to może ogólnie: - dobrej, rozwijającej pracy - spokoju - rywalizacji - żeby ludzie cię doceniali A będąc z kobietą: - spokoju - seksu - wsparcia emocjonalnego - głaskania ;) - żeby kobieta doceniała starania - żeby kobieta nie zrzędziła, nie dokazywała i nie bawiła się w mamusię. No i to takie najważniejsze.

Gość mon123123
mbbcc- bardzo sie usmialam z tego co napisales, masz humor

zrozumienia i traktowania jak człowieka,a nie jak ufoludka :D Pamiętajcie też ,że faceci mają serce i też czują :D

Gość aaaaasiiiiaaaaa
witajcie :) trampki i adfidaski pasuja chyba do kazdych spodni. jesli chodzi o minowki to chodze nawet czeasto ale w szkole sredniej raczej ubieralam sie jak grzeczna dziewczynka. teraz troche sie zmienilo. a co tam... pochwale sie.. w niedziele zboczylam z trasy do kosciola i pojechalam z siostra i szwagrem do full marketu :) od 1 wejrzenia zakochalam sie w ...bieliznie... czarny gorset, czarne, przeswitujace strnigi, ponczochy i pasy do ponczoch. teraz tylko pozostaje pytanie-komu sie w tym zaprezentuje hahaha. to mi nasuwa na mysl pytanie... czy mezczyzni pragna ogladac na kobietach l;adna bielizne. pozdrawiam

Gość Max Pain
powiem krótko - pięknej i mądrej żony

Może zaprezentuj się sąsiadowi spod ósemki? :P Zamiast oglądać zdecydowanie bardziej wolę zdejmować lub... zdzierać :D

Gość aaaaasiiiiaaaaa
niestety nie dam rady zaprezentowac sie sasiadowi mieszkajacemu nade mna lub pode mna bo mieszkam w prywatnym domu a nie bloku, a moi sasiedzi sa...hmmmm...mlodzi hehehe. przynajmniej mlodsi ode mnie o 5-8 lat...niestety :P