Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość extra

uprawiacie jakieś sporty extremalne??

Polecane posty

Gość bnerka
po pierwsze Jurata jest w polowie pólwyspu, a do daczy prezia to się nawet zblizyć nie mozna- pływa się z drugiej strony portu(od strony jastarnii) Kitesurferzy są świetni, widziałyście tyych trenerów...? a znam już kitecenter.pl spoko baza

Gość bnerka
Najlepsze warunki są ponoć w Jastarnii. chlopaki Kite może i mają swoj klimat ale zarażają pozytywną atmosferą. Adrenalina jest w sporcie najlepsza... sporo się dowiedziałam o kite, znalazłam lite szkół, powchodziłam, poporównywałam oferty, opisy i zdjęcia i jestem coraz bardziej zafascynowana surfingiem :)

Gość dingooo
a co do tego kitesurfing\'u to jakieś zdolności trza posiadać, aby się dostac na taki kurs? przyjmą kazdego, kto ma kasę, czy np. trzeba umieć pływać?

Gość lew 22
no raczej kazdego 'zwyczajnego'', pewnie trzeba chos troche umiec plywac, zaplacic, a resty Cie naucza, no przeciez nie mozna wymagac od kogos przed takim kursem aby umial kierowac zagle, wydaje mi sie ze najwazniejsza tu bedzie koordynacja ruchow i rownowaga, ale to tez do wycwiczenia jest

Gość bnerka
No a czy ktoś kto nie umie pływać wypuszcza się na wody gdzie nei da się już chodzić po dnie? to dość nielogiczne. trzeba nie bać się wody,umieć pływać mieć w sobie pasje i cheć nauczenia się czegoś nowego no i zapłacić

Gość ania kowal
coraz wiecej slysze o tym kiteserfingu, dzięki temu sama zaczynam się troszkę interesować. Ciekawa jestem czy wg was warto zapisac sie na kurs czy oboz? ogladam oferty tych szkolek i tak sobie mysle, ze jak nie w tym, to w przyszlym roku chetnie bym sporobowala.

Gość bnerka
wiecie jaka jest zaleta odbycia kursu? poza wrażeniami itp. jak za pare lat będziecie sobie w Egipcie na wakacjach to z legitymacją kitesurfera, znaczy zaświadczeniem że odbyłyście kurs w szkółce która posiada certyfikat IKO to możecie sobie tam i wszędzie indziej wypożyczyć sprzęt i popływać bez instruktora

Gość bnerka
ania kowal "coraz wiecej slysze o tym kiteserfingu, dzięki temu sama zaczynam się troszkę interesować. Ciekawa jestem czy wg was warto zapisac sie na kurs czy oboz? ogladam oferty tych szkolek i tak sobie mysle, ze jak nie w tym, to w przyszlym roku chetnie bym sporobowala. " Napewno warto i napewno nie będziesz żałować, jeśli tylko Cie stać i lubisz wyzwania to trzeba korzytstać z życia!

Gość bnerka
jak to napisali na kiteforum: twoja stara uprawia windsurfing... ale to głupie jest i prosze sie nie sugerować, windsurfing tez bardzo fajna zabawa

Gość bnerka
Moi znajomi właśnie wrócili z nad morza, byli miedzy innymi w Juracie, twierdzą, że w bazie kitecenter.pl są niezłe imprezy... co prawda niewiele pamietają ale podobno było bosko :)

Gość ania kowal
a ta baza kitecenter to dobra szkółka? Imprezy są ważne, ale dla mnie liczy się bardziej moje bezpieczeństwo, porządny sprzęt i wyrozumiali instruktorzy

Gość tetrisgirl
lubię sporty wodne m.in. żeglarstwo, ale nie tylko oraz wspinaczkę, przy tych sportach trzeba pamiętać o dobrym sprzęcie, ja liny mam z http://czarnieckiliny.pl

Gość gość
ja uwielbiam kajaki. Moze nie jest do konca to sport ekstremalny, ale lubie niebezpieczne splywy z rwacym nurtem gdzie trzeba sie troche napracowac. Tak sie wkrecilam w ten sport ze juz kupilam nawet wlasny sprzet w sklepie http://www.kajakcentrum.pl/ bo nie bylo sensu ciaglego wypozyczania

Gość gość
RZeczywiscie taki udział w programie moze byc dla nas dużą szansą, zwłaszcza jesli kazdy z nas wiąże ze sportem swoje życiowe plany.

Gość gość
Ja bardzo lubię żagle. Od dawna się tym pasjonuję, a wszystkim pasjonatom polecam tę stronę http://www.czarnieckiliny.pl/ Niedawno ich odkryłam i od tej pory się u nich zaopatruję.

Gość gość
my latem pływamy kajakiem po jeziorze Zegrzyńskim po Wiśle. To jest jak dla nas ekstremalny sport. Trzeba zmagać się z falami wody, łapać fale aby kajak się nie przewrócił. Kajak mamy własny, kupiliśmy go w firmę http://kajakcentrum.pl/. Dzięki temu korzystamy z wolnego czasu i z pogody i bardzo często staramy się wyjeżdżać nad wodę. To jest dla nas ogromna frajda.

Gość Miralda
Ja też polecam kitesurfing. Świetny sport, można się super zabawić i zrelaksować, a przy okazji poćwiczyć ciałko ;) Sama uczę się w szkole MEGASURF na Półwyspie Helskim. Polecam każdemu szczególnie te kursy http://www.megasurf.com.pl/kitesurfing-hel-chalupy/kurs-kitesurfingowe-hel-chalupy-7-14-dni i http://www.megasurf.com.pl/kitesurfing-hel-chalupy/obozy-dla-dzieci-i-mlodziezy-kitesurfing-hel-chalupy. Będzie świetnie! :)

Gość gość
WYŚCIGI MOTOROWODNE

Gość gość
Windsurfing jest extra a do tego szkoła www.polsporty.pl. Fantastyczna, niepowtarzalna atmosfera i ten klimat... mniammmm.....

Gość gość
moim sportem extremalnym jest dotarcie do pracy na 8, wstając o 7.30 hahahah:D a tak serio, zawszze byłam strasznie ostrożna. ostatnio byłam z chłopakiem na zorganizowanym spływie kajakowy (firma ski raft, o ile sie nie myle) i było niesamowicie! teraz zapisałam się jeszcze na kurs wspinaczkowy;)