Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytowajka

Gdzie w Katowicach można dziecku bezboleśnie przekłuć uszy ?

Polecane posty

Gość zapytowajka

Szukam w googlach, al normalnie masakra. Może tu ktoś szybciej podpowie ?

Gość To uszy można w ogóle
bezboleśnie przekłuć? Niby jak? Znieczulenie? :O Poważnie pytam.

Gość zapytowajka
Pistoletem

Gość lilmib
Ja miałam uszy przekłuwane pistoletem i to wcale nie jest bezbolesne, skąd masz takie informacje? Przecież przebijasz ciało, musi trochę boleć :O Nie jest to co prawda straszny ból, ale nie wiem jak dziecko by to zniosło. A przekłuc pistoletem można u każdej kosmetyczki.

Gość madchen zakochana
nie da sie bezbolesnie tego zrobic:) jesli chcesz kombinowac z jakims znieczuleniem ktore najpierw trzeba wtrzyknac to krzyz na droge:) dziecko sie bardziej przestraszy i nie bedzie chcialo miec przekutych uszu:) mialam przekuwane uszy kiedy mialam 8 lat i bolalo oczywisicie ale mozna to porownac do uszczypniecia :) pobolalo troszke i przestalo:)

Gość renia12
teraz są jakieś specjalne techniki, moja 6 letnia córka miała przekłuwane uszy pistoletem i mówi że zupełnie nic nie bolało, oczywiście czuje się że coś tam jest robione ale nie jest to żaden ból, trwało chwilkę, zapłaciłam 30 zł w tym kolczyczki

Gość zapytowajka
Renia dobrze prawi, o to mi chodzi tylko cholera gdzie ? Żaden znany mi gabinet tego nie świadczy :-0

Gość jakie to specjalne techniki
sprawiają że przekłucie ludzkiego ciała nie boli? To jakaś bujda. Może nie boli, ale ukłucie na pewno czuć, nie badź niepoważna.

Gość zapytowajka
Do jasnej Anielki, ja nie pytam czy boli i co czuć i czego nie czuć i czy się da bezboleśnie czy się nie da, tylko pytam GDZIE ? Macie problem z interpretacją przeczytanego tekstu ? :-0 http://oceanurody.com.pl/kosmetyka.php Prosze bardzo, cennik: BEZBOLESNE PRZEKŁUWANIE USZU + KOLCZYKI 50 zł tylko że akurat do Warszawy nie będę dymac :-0

Gość zapytowajka
Już se w googlach znalazłam, dzięki za "pomoc" a reni za dobre chęci 🌻

Gość do jasnej anielki
weź książke telefoniczną, podzwoń po gabinetach i popytaj gdzie to wykonują.

Gość zapytowajka
może Ty masz książkę telefoniczną, ja nie mam a inna sprawa raczej chodziło mi o gabinet który ktoś może polecić

Gość do jasnej anielki
To czekaj aż ktoś, mieszkający w Katowicach, mający niedawno przekłuwane uszy nowoczesną metodą i siedzący akurat na kafe ci coś poleci. Czekaj tatka latka.

Gość wysokie obcasy26
w gabinecie kosmetycznym Iwona ul.warszawska 41 albo 42....miałam tam praktyki i dzieciom paro miesiecznym już panie przebijały uszka 35 zł koszt przebicia wraz z kolczykami wynosi;)