Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia71

szukam bratniej duszy/znajomych

Polecane posty

tylko zawsze maja do nas facetow pretensje że nic nie umiemy albo robimy cos nie tak jak wy byście chciały a przecież my nie czytamy w waszych myslach

ja rozumiem ze kobieta jest jedna wielka tajemnica:) i musi sie ja odkrywac non stop, zdobywac ale.....................niektorzy z nas nie sa odkrywcami;(

może troszeczke masz racji w tym co piszesz może ja tego nie rozumiem bo..............dla mnie to normalka moge ,lubie rozmawiac o tym co ludzkie:) i nie krepuje mnie to

Gość kalima1965
a teraz ja wam powiem dowcip taki trochę o mnie więc można śmiać się szeroko mąż do żony po 20 latach małżeństwa wiesz masz fajny tyłeczek i śliczne cycuszki, ale szkoda, że nie jesteś trochę obca ;-)))

Gość kalina1965
nie podoba się wam?

Babcia siedzi na wersalce a dziadek zdenerwowany chodzi po pokoju z jednego kata w drugi.Babcia sie pyta dziadka co ci jest dlaczego taki zdenerwowany jestes? dziadek bo mi sie seksu chce babcia no to chodz dziadek no własnie chodze nie widzisz?

dziewczyny bede uciekał powoli do domku,jeszcze musze jechac po dzieciaki bo sa u rodzicow w gorach i zakupy po drodze.Miłego dnia zycze i upojnego wieczorku ,mam nadzieje że kac juz wam przeszedł a jak nie to najlepsza na kaca ciezka praca musicie go wypocić wieczorem:):):):):)pa do jutra .

Gość kalina1965
egipcjanka ty też sę zwijasz? ja muszę siedzieć do 17 :-( pa mąż do jutra a co do pocenia to pewnie sobie tego życzysz hihihi ;-)

Gość kalina1965
hej co to jeszcze zamknięte? siedzicie dziewczyny do nocy a rankiem się nie chce wstać? miłego dnia wam życzę :-))))

Dzień dobry 🌻 Gdzie tam zamknięte...Szykowałam kawusię na ten pochmurny dzionek. Mam tez ciuacha pyszne. Stawiam na stoliku i zapraszam do wspólnego poczęstunku. Życzę wszystkim pogody ducha pomimo braku pogody ;)