Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia71

szukam bratniej duszy/znajomych

Polecane posty

Gość iza72
witaj, milutko,ze ktos mnie zauwazyl

Gość kalina1965
szkoda, że macie takie nietypowe godziny otwarcia :-(

kalina,ale Ty możesz zaglądać,a my odpowiemy Ci w godz. pracy,i póżniej sobie poczytasz :) iza część w poznaniu też leje?

Gość iza72
pada,wieje i zimno

Gość iza72
przepraszam,zaraz wracam

a swoją drogą nic ja przynajmniej nie wiem jakie godz. mia la na myśli właścicielka nasza trójka,nie czwórka grasuje w tych godz. chociaż ja sama na początku wieczorem straszylam....więc myślę sprawa otwarta ;P

Gość kalina1965
pozaglądam sobie w godzinach pracy bo w domku jestem dopiero po 17 dzięki za miłe przyjęcie ;-)

dziewczyny zapomniałyscie o deserach ja proponuje sałatke owocowa brzoskwinie pokrojone z pomaranczami dotego troche lodow owocowych oblane to wszystko czekolada bomba kaloryczna

Ja nie mam jak w domu po pracy to dziecmi sie zajmuje rozmawiam z ukochana żonka:)i takie tam a pozatym moja troche zazdrosna to by mi dała wałkiem od ciasta hiihihihi

Dziś już pożegnam towarzystwo miłe. Życząc wszystkim odpoczynku i usmiechu na przekór pogodzie...Proszę tu zaglądać w miarę możliwości. Po weekendzie zapraszam na poranna kawkę i cos dobrego do niej :) Dziewczyny 🌻 Mężu 👄 specjalnie dla Ciebie :)

Egipcjanka dziekuje bardzo, oczywiście odwzajemniam Tobie {usta} .Pozdrawiam wszystkich ,Wesoła , Ize , Kaline z Podhala i małe pozdrowienka dla 69 która pewnie pod palmami skąpana jest w słonecznych falach

Gość mmmmmmmm
mogę się przyłączyc

no i polecieli a ja z siecią walczyłam :( ja mogę popoludniami zaglądać :) ale w ten weekend to chyba nie ;) do zobaczenia po :D

Poniedziałkowe dzień dobry 🖐️ Nie lubię poniedziałków i pewnie nie uda mi się to... Jestem happy po udanej i zaliczonej sesji :D:D. Wspomnieniem już są egzaminy stresujące, pozostał po wszystkim kac ;)Ale nie codzień ma się zaliczenia...Przeżyję jakoś... Na razie otwieram bufet...zapraszam na kwkę i do tego jagodzianki...Ale czy przełknę ;) Stawiam dzban wody...gdyby ktoś ;) miał ochotę .. Miłego dzionka :) 🌻

Ja kawke pije juz druga:) do tej godziny to norma a pozatym kto nie pije ten kaca nie leczy :):):):):):):) .Gratuluje zdania egzaminow i usprawiedliwiam stan bolącej głowy;)

No moja też druga...inaczej bym sie nie podniosła...Prysznic poranny troche odświeżył mnie :) Dzięki za gratulacje...to miłe :) W takim razie jak samopoczucie dzisiejsze ? Byłeś u lekarza, czy sam się leczysz ?

sam sie lecze stosuje stara wypróbowaną metodę okłady z ............................:) a tak na powaznie to jem antybiotyk ,który zawsze mi pomaga