Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia71

szukam bratniej duszy/znajomych

Polecane posty

To fakt... Faceci nie potrafią milczeć... Jak kobieta milczy bo ma ochotę sobie pomilczeć to on uważa że nastała niezręczna cisza... A przecież znaleśc kogoś z kim można sobie pomilczeć to wiecej jak znaleśc świetnego rozmówce!

Egipcjanka masz racje mój ideał kobiety to moja żona co ma wad jak cholera a zalet jeszcze wiecej ale nie zamieniłbym jej na nikogo w swiecie a wiecie dlaczego?? bo jest tylko moja

Dziewczeta:) ja juz tutaj wczoraj byłam :P Już napisałam że mam 20 latek a imie mam sliczne :D ale nie podam bo mnie ktoś rozpozna :) hihi :)

A mój jest takiże chciałby żebym cały czas nawijała, no ale ileż można... Jak nic nie mówie to jest zły :(

Kaszka ...mam podobnie. Lubi jak ja mówię, ale sam tak mało, że czasami mnie szlag trafia. I mówi, że to dialog...Może nie znam pojęcia dialog albo mylnie monolog...Człowiek uczy się całe życie w końcu :) To mmmm to Twoje kaszka ?

O w mordę:D ale mi sie pomieszało :) chyba byłam na bardzo podobnym topicu :D hihi:) ja jeszcze spie :P Przepraszam:) Dobra to co chcecie o mnie wiedziec???:)

ok, napisałam w tym roku maturę, chce iśc na uniwerek ale to będzie ciężkie zadanie... Mam chłopaka którego bardzo kocham, ale do naszego związku zawitała rutyna... Szukam wszędzie pomocy, żeby wiedzieć jak to ocalić, ale juz zaczynam tracić nadzieję... jestem z nim 2 lata...

Wiecie... ja zanim go poznałam byłam inna... Miałam mnóstwo znajomych, byłam indywidualnością, ludzie kochali moje towarzystwo... Teraz jestem zmierzła, zamnknieta w sobie, przygaszona... jestem jak marionetka i to on pociąga za sznurki... Ja bym mu nieba uchyliła a dla niego cokolwiek dobrego bym zrobiła to on sie wpienia... Zawsze jest źle i to z mojej winy!

I ja już wiem, ze nie wróce do tej starej siebie... A jakbym sie z nim rozeszła to nikogo nie pokocham taką żywą i radosną miłoscią...

Kaszka...myslisz się...Wszystko dopiero przed Tobą. Życie tak się zmienia i my czasem razem z nim. Ja też byłam kiedyś inna, czas zrobił swoje, ale dla mnie to teraz jeste, sobą. CZy na gorsze..tego nie oceniam. Jestem jaka jestem..

Gość Kalina1965
hejka ludziska kawkę wypili i smucą co? Kaszka poczytaj sobie Alchemię uwodzenia

Gość Kalina1965
jest tam kto?