Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia71

szukam bratniej duszy/znajomych

Polecane posty

spoko wiem jak i ile ,samopoczucie u mnie ok powoli choroba przechodzi to i humor lepszy .Taka pogoda była wiało ,padało to i choroba sie przyplątala ale od wczoraj super ciepło i słoneczko:)

Przynjamniej pod kontrolą. Liczy się efekt końcowy, mam nadzieję, że pomyślny i wrócisz do formy :) Nie mam zapału do pracy...Choć dzisiaj jeszcze nawet nie mam co robić tak naprawdę :) i Dobrze...Oby jak najdłużej ;)

:D:D:D: dzień dobry! anka :D gratulacje za zdaną sesje :) mężu nie choruj :( kac u mnie gigant :O kawa dzięki jagodzianka :P

w sobotę piknik z okazji 4 lipca :) a niedziela grill u znajomych :) a wieczorem dożynki w cynamonie :) a głowa dzisiaj :( zgubiona :(

No to pieknie...Niczym ja.. Piątek urodziny syna i zaległe imieniny męża, impreza nocna do 2 nad ranem, o 6 rano pobudka i na czuelnię..cały dzien na wpisach, popołudnie na piwie. Niedziela wpisy i popołudniowo-nocne opijanie..Rano o 5 tragedia...Jak wstać ?... Jednak funkcjonuję...marnie ale jednak...;)

anka a na jakim topiku jeszcze się udzielasz,są tu jakieś inne fajne?pewnie trudno wejść jak rozkręcone są?tak tylko z ciekawości pytam :)

no tak towarzystwo to podstawa :) ja zostanę tutaj nie narzekam hi,hi,hi,hi....... pójdę po kalendarz.....

no tak towarzystwo to podstawa :) ja zostanę tutaj nie narzekam hi,hi,hi,hi....... pójdę po kalendarz.....