Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksela

Czy spalajac dziennie 200 kcl na stepperku...

Polecane posty

Gość ksela

uda mi sie schudnac i ujedrnic cialo? Od pewnego czasu cwicze codziennie po 40 minut, jednak wydaje mi sie, ze 200 kcl to niezbyt duzo???

moim zdaniem te liczniki nie oddają realnej wartości wykonanej pracy :) 40 min to naprawdę sporo, pyślę że po 3 tygodniach na pewno zobaczysz rezultaty :)

Gość ksela
czyli moze byc, ze spalam wiecej niz pokazuje licznik? Po 40 minutach mam nogi jak z waty i pot sie ze mnie doslownie leje:), dluzej narazie nie mam sily cwiczyc....

heh....niewiem czy spalasz więcej, ale takie przeliczanie wysiłku na kalorie jest bez sensu :) wiesz, podziwiem Cię bo steperek to niełatwa sprawa(przynajmniej dla mnie :P ) na steperze wyciągam najwyżej 10-15 min bez przerwy, ale na rowerku statycznym mogę spędzić 2-3 godziny nonstop więc 40 min na steperze to świetny wynik :)

Gość MoDeLkA-19
ja wlasnie od wczoraj zaczelam chodzic na stepperku tyle zeby spalac 200kcal :) jest super na nogi i posladki a przy okazji szybceij sie chudnie :D

Gość ksela
Modelka----myslisz, ze da sie schudnac?? Cwiczylas juz kiedys, czy dopiero zaczynasz?

Gość MoDeLkA-19
ksela wydaje mi sie ze napewno beda efekty tylko trzeba regularnie cwiczyc codziennie tak z pol godzinki :) mozesz sobie podzielic np,. na 2x po 15 min. Bbuziaki

Gość m.....
ksela, moj po 50 minutach pokazuje ok 350- 400 kcal

Gość bsfvcvsgbc
Nie patrz ile spalasz, bo to pic na wode, te kcal A 40 minut to sporo i na pewno bede efekty Wazne zeby cwiczyc codziennie 30-60 min a efekty sa niezle

Gość sabne
ja spalam ok 70 kcal przez 15 min a jestem naprawdę zmęczona, wydaje mi się, że to mało, możliwe, że liczniki nie oddają faktycznej utraty energii

Gość m.....
poza tym, to ile kcal, zalezy od twojej wagi, wieku itd, mysle, ze to co pokazuje licznik, to taka srednia a ja steperk bardzo lubie, bo w porownaniu z bieznia, co sie teraz od paru tygodni kurzy, prawie wogole mnie nie meczy :)

Gość ksela
Dziewczyny, a cwiczycie na obciazeniu? Moj niestety nie ma regulacji oporu....Czy ktoras z Was zauwazyla juz efekty u siebie?