Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość worddddd

ludzie pomozcie, chodzi o dokument w wordzie

Polecane posty

Gość worddddd

jak zrobic numeracje stron taka zeby zaczynala sie od powiedzmy 3 strony (pierwsze dwie maja byc tytulowe) i zeby zaczynala sie od numeru 3. NIe wiem jak to zrobic, bo zawsze numeruja mi sie wszytskie strony w dokumencie.

To proste. Wchodzisz w menu>wstaw>numery stron (pojawia się okienko w okienku jest opcja FORMAT)> więc klikasz format> tam masz znow niebieskim napisem numerowanie stron i pod spodem jest \"rozpocznij od...\" i tam wpisujesz 3. Rozumiesz? :D

Gość worddddd
wtedy pierwsza strona numeruje mi sie jako 3 np, a nie o to mi chodzi, chodzi mi o to zeby pierwsze dwie wcale nie mialy numerow ale byly wliczone, tak jak jest w ksiazkach.

aaaa...czekaj... to chyba nie jest to, o co Ci chodzilo. Jak masz opcje numeracja stron to tam jest \"pokaż numer na pierwszej stronie\" i to musisz odhaczyć. Innej możliwości nie ma. Jesli bedziesz to drukowała to na pierwsze 3 strony nie dawaj po prostu opcji numeracji, a pozostałą czesc dokumentu wydrukuj z instrukcją z poprzedniego postu.

kurde...worda mam w jednym paluszku....Mam technika informatyka i nie umiem tego zrobic... chyba w wordzie nie ma takiej opcji...

Gość worddddd
mam worda 2007 i nie mam zielonego pojecia jak to zrobic, ale wiem ze sie jakos da. nie mam takiej opcji" "pokaż numer na pierwszej stronie"

Gość worddddd
dobra wiem juz jak usunac numer z pierwszej strony, ale to mnie nie urzadza bo kilka pierwszych chce miec bez numeracji

to czemu nie wydrukujesz dwóch pierwszych bez zaznaczania stron - zaznaczasz je tylko myszą i przy drukowaniu odhaczasz \"drukuj zaznaczone\" a potem robisz numerację stron (te 2 pierwsze nawet wykasuj na razie) i numerujesz od pierwszej (czyli twojej 3 ale dwie masz już wydrukowane) prościej :)

Gość worddddd
bo musze ngrac na plyte prace mgr i mus byc wszystko ok i w jednym dokumencie, z samym wydrukiem to poradzilabym sobie bez tego, ale tak nie da rady.