Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatoo tatoo

pochwalcie się swoimi tatuażami

Polecane posty

Gość oliwia-l
maly pytajnik, nie wiem jak inni robią w tym studio, czy w ogóle jest tam ktos inny czy ten gostek robi... jego mogę polecić z czystym sumieniem. He, aż se chyba zadzwonię i zapytam czy jeszcze tam pracuje ;-)

studio DRAGON?? to w centrum?? jak tak to nie wiedziłąm że tam taki ruch mają:)

Gość oliwia-l
cholercia, ten co mnie dziarał już nie pracuje :-( jest dwóch innych, też podobno dobrych... ech....

Gość maly pytajnik
hehe :) ale nawet jesli by go juz tam nie bylo to mam nadzieje ze rownie kompetentna osoba bedzie mnie dziergac :P a o co chodzi z ta folia? po co oni ja zakladaja na tatuaz? biore sie za drukowanie ;)

poczatkująca tarocistka--- no najlepszy jest chyba MARZAN z SAURONA w rudzie ślaskiej;) nie wiem...nie byłam u niego bo za duże kolejki tez, ale sporo pozytywnych opini słyszałam. a w tym dragonie to rzecywiście bardzo fajnie urzadzone...pełny profesjonalizm,wiem bo o kolczyk tam pytałam:) a powiedz mi jak tam z cenami tatuazy?? drogo??

Gość oliwia-l
no ja chodziłam z workiem na plecach ;-) tą folię miałam po to, żeby mi się maść nie rozsmarowywała po ciuchach ;-) do tej pory zresztą dbam o niego jak o własne dziecko, qpiłam nawet krem z faktorem coś koło 25, jak jest słońce :-)

Gość zdecydddowanie
No....... to teraz niech mi ktos powie, ze to nie sa artysci!! Niestety, zeby robic takie cudenka to trzeba sie znac:)

Byłam sie pytac o mój wzór 7-10 cm to facet chciał 100-120 zł :) czyli nawet tanio ale wzór nie jest skomplikowany ale za to trochę kolorków w nim jest. Jednak teraz zmieniłam zdanie co do wzoru, tylko czarno-biały i chcę jednak większy, wiec myslę, że ta sama cena wyjdzie. Wydaje mi się też od jego \"widzimisię\" bo patrzył , patrzył na mnie i wydumał taką cenę :D

no to rzeczywiście nie jest drogo... i masz rację że to zalezy od ich widzimisie...bo mi najpierw powiedziła 180 a za tydzien zrobił prawie to samo za 130:D a to z jakim wyprzedzeniem do nich się trzeba zapisać??

Gość maly pytajnik
oliwia-l a jak dbasz jeszcze o niego poza tym wysokim faktorem? wiem wiem pytam sie o takie glupoty ale jestem poczatkujaca w tym temacie no i sroda zbliza sie wielkimi krokaaaami :) o jaaa ;)

mały pytajnik...wiem ze pytasz oliwie:) ale ci tez pomoge:) zaraz po zrobieniu tatoo da ci opatrunek i powinnas go miec prze jakies 3 albo 4 godziny...potem kup od razu maśc alantan w aptece(ok 8 zł) i smaruj kilka razy dziennie...nie mozesz chodzic na solarium!!! ani wystawiac tego miejsca na słonce dopoki się dokładnie nie zagoi...jak się beda robiły małe strupki to spokojnie,to ma tak byc:) po prostu skora ci sie goi i nie mozesz ich drapać...mo i nie mocz się za dużo w wannie...tzn w ogole nie mozesz a długo namaczac tego miejsca i basen tez oczywiście wykluczony:) chyba wsio :D jak jeszcze coś to pytaj...

Gość maly pytajnik
dziekuje skoota :) :* mysle ze narazie to wszystko... chyba ze znow bede miala miliard pytan po zrobieniu ;) :P w ogole dziekuje za rady... kochani jestescie :)

Gość ja robilam w Sauronie
w Rudzie Slaskiej, czekalam ok 2 miesiecy, ale nie zaluje, jest sliczny dokladnie taki jak chcialam, do tego mily pan :D czysto, higienicznie, nawet jakz rezygnowalam z jednego terminu ( a wplaca sie zaliczke 50 zl w razie gdybys po prostu nie przyszla) to mi ja oddal i bardzo przyjemna atmosfera byla, to podobno najlepsze studio na Slasku.

mały pytajnik---nie ma za co:) to normalne że sie pytasz:) lepiej wypytywac niż robić w ciemno:D 3mam kciuki za twój tatuaz, na pewno bedzie ok:D a co do saurona to właśnie słyszałam że bardzo dobre studio,własnie mam zamiar sie tam wybrac bo chce jeden tatoo powiększyc,ale licze na inwencje tego pana bo jeszcze nie mam pomysłu:) a jak tam jest z cenami??

Gość oliwia-l
maly pytajnik, ja dbam o niego z przesadą ;-) Smaruję go oliwką johnsona, żeby był gladziutki jak pupcia niemowlaczka ;-) W Kulcie tą maść dadzą Ci za darmo, powiedzą jak często smarowac. Ogólnie jak już się wszystko zagoi nie ma większego problemu żeby u3mać tatuaż jak należy ;-)

Gość ooooup
upup :)

Gość zaja.pl
:)

Gość zaja.pl
jedno pytanko : zrobiliscie tatuaz z wlasnym wymyslonym wzorem

Gość jojo se se
ja na fiutku mam labedzia..............z uszami slonia

Gość chwalta się

Gość chwalta się

Gość gooochaaa
czy ktos zrobil sobie tatuaz z malymi watpliwosciami ze kiedys bedzie zalowal? bo ja tak wlasnie mam... bardzo chce sobie cos wytatuowac ale niestety troszke sie obawiam ze kiedys tam bede zalowac :(

Gość gooochaaa
ale ja juz tak mam od kilku lat :O gdy jestem juz pewna to pojawiaja sie watpliwosci ;( ale moze gdy w koncu zrobie to bede zadowolona :)