Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatoo tatoo

pochwalcie się swoimi tatuażami

Polecane posty

Gość kjidqyd
TATTOO jak cos idioci

Gość chwalta się
o matko "t" zjadłam :o

Gość a ja wiem to
ze Dziewczyny z tatuazami lubia sex. Ogolnie sa latwe do zdobycia :D

Gość czorcica
Oj chłopie jak ty mało w życiu wiesz......

Gość czorcica
A co powiesz na dziewicę z tatuażem....pewnie twój mały móżdżek nie pozwoli ci w to uwierzyć...hmmm....ale nie wiem czemu jakos mnie to wcale nie rusza:P :P :P :P

Gość a ja wiem to
ta obiegowa opinia jest niestety prawdziwa ja jeszcze nie spotkalem normalnej dziewczyny z tatuazem. Jesli jakas dziewczyna ma tatuaz to najprawdopodobniej ma jakies kompleksy i tatuazem go probuje zamaskowac. Osobiscie uwazam ze jakas pieczatka na ciele jest raczej tandetna namistka sztuki jak grafitti na murach.

boże zdałam sobie sparwę że jestem chodzącym kompleksem poronionym defektem ponadto jestem łatwa 😭 i co ja teraz pocznę???

Gość czorcica
Co ty wogóle piszesz ?!!!! jak może byc prawdziwa?!!! przeczytaj uwaznie wypowiedzi dziweczyn i nie pierdziel głupot....moze tylko w niektorych przypadkach sie sprawdza ...chociaz to i tak zależy od charakteru czy sie laska puszcza czy nie ...więc bądz tak uprzejmy i nie "wrzucaj wszystkich do jednego wora"... Piszesz o kompleksach ...a nie przyszło ci do głowy, Ze komuś tatuaże poprostu się podobaja i traktuje je jako ozdobę ciała a nie marną próbę zatuszowania kompleksów!!!!!

pozatym nie bardzo widzę jak mozna tatuazem zatuszowac defekt danej części ciała jeśli jakas częśc ciała ma defekt to raczej ją chowasz, a nie eksponujesz a tatuaż przyciąga wzrok do miajsca w którym jest wykonany

Gość czorcica
ech to ja tez ide pod maszynkę buhahahahaah......a skoro jestem łatwa to sobie wytatuuję na pupie akumlator z napisem " tu mnie ładuj" a co!!!!!!! hahahahaahah

Gość a ja wiem to
tak wydziarajcie sie cale najlepiej jak Wisniewski Podkreslajcie stany emocjonalne tatuazem a bedziecie wygladac jak chodzaca historyja jak z gumy do zucia.

moja siostra miała pieknego kolorowego elfa na lopatce potem dorzuciała sobie tribala w najpopularniejszym miejscu świata i zepsuła cały efekt 😭

Gość a ja wiem to
ale nie ma co panikowac kazdy tatuaz mozna zamalowac :D

hmm no nie wiem :) po laserze zostaja brzydkie blizny dlatego trzeba moim zdaniem poważnie sie zastanowić - nad miejscem, rozmiarem, wzorem dla mnie głupotą jest tatuowanie sobie czyjegoś imienia moja koleznka spotyka się z zonatym kazała mu wytatuować sobie jej imię - bo bedzie miała gwarancję, że wtedy zostawi zonę zrobił to no comments dla obojga P.S. ale rozwodu nie ma nadal

Gość a ja wiem to
czy wasi faceci, mezowie tez maja tatuaze? Czy tylko jedno z was ma tatuaz?

ja nosiłam się z zamiaram drugiej, miałam już termin i wykonany projekt, ale sie rozmysliłam takie decyzje dojrzewaja u mnie latami

Gość zdecydddowanie
oj nie kazdy da sie zamalowac:) sam mam jeden taki. pierwszy który zrobilem. a teraz mi nijak do calosci pasuje. i nie ma nikt pomyslu co z tym zrobic;) a zeby go zamalowac to musialbym pol ramienia prawie zadziabac na czarno;) a ja wiem to---->> co ty wiesz o tatuazach?? ignorancja od ciebie bije. nastepny dyletant, ktoremu mama nie pozwolila wrzuty zrobic. ale sie wie wszystko w tym temacie, nie..:P:P:P

Gość a ja wiem to
hahaha tam mamusia mi nie pozwolila - Czy tak myslicie o ludziach ktorzy nie maja tatuazu czy wydaje sie wam ze przez ten wzorek jestescie tacy zajebisci ze zrobiliscie cos na co komus mamusia nie pozwala - co za motywacja tylko gratulowac :D

Gość zdecydddowanie
Lahkoona widze wie co mowi;) Ja sam mam trzy sztuki. Z czego jeden niepowtarzalny. Oba ramiona i prawie cale plecy pojechane a ciagle malo:):):) Za pare dni jade znowu przedramie. I co by nie mowic kolesie, ktorzy robia wzorki sa naprawde artystami!! Do takiej robotki trzeba miec talent w lapach;)

Gość ...hhmm...
heh, mam dwie dziary planujewłasnie trzecią dziabnać razem z mężem-jego byłaby pierwsza w pierdlu nie siedziałam, pierwszą dziarę robiłam jako dziewica, a teraz jakoś nie przypominam sobie żebym sie z klientami umawiała na płatny seks...coś te teorie mocno naciagane aaa, jak wszystkie powyższe nie pasuja to schematu to pewnie zakompleksiona jestem...ale ja jakos nie żauwazyłam :)

Gość zdecydddowanie
a ja wiem to, wcale niue wydaje mi sie zebym przez wzorki byl lepszy czy ladniejszy. nie mozemy podyskutowac w tym temacie, bo nie masz pojecia jak to dziala :P i jeszcze dlugo nie bedziesz wiedzial. na razie to ty krytykujesz tych co sobie pozwolili na wrzutki. jak widzisz nikt z posiadaczy tatuazy, nie krytykuje ciebie za to ze ich nie masz...

a ja wiem to ---> wypisujesz puste frazesy tak czesto powielane przez nasze zacofane jeszcze momentami społeczenstwo... 1)tatuaże maja recydywiści..głupota.. 2) dziewczyny co maja tatuaze sa łatwe...jeszcze gorzej 3) tatuaz robi sie żeby byc lepszym albo ładniejszym...widac nie masz o tym zielonego pojęcia 4) ludzie robiacy sobie tatuaze mają kompleksy...sam chyba masz jakis kompleks i próbujesz sie tu dowartosciowac:/ ja sama mam 2 tatuaze i planuje nastepny w niedalekiej przyszłości.... a ty lepiej najpierw zaczerpnij troche wiedzy a potem sie wypowiedz bardziej z sensem:)