Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaZrozpaczona

musze sie wam pozalic bo juz nie moge

Polecane posty

dzisiaj koniec roku jak wiadomo i jest impreza u kolezanki na basenie zostałam zaproszona(o dziwo) i z wielka checia bym poszla , napiła sie piwa, pobrechtała ze znajomymi ale nie mam cycków ani jednoczesciowego stroju :( i nici z zabawy bo na nia nie pojde jest na 14 pomócie mi znalezc wymówke

ej no nie dramatyzuj:) na pewno cos tam masz:) poza tym kurde czemu sie przejmujesz ze co? ze ktos ci powie ze plaska ejstes czy co?bo nie rozumiem

Gość unijny liberal
niestety na basen powinni wpuszczac tylko ladne dziewczyny z rozmiarami odpowiadajacymi normom europejskim. musisz wiec sobie wlasny prywatny basen wybudowac ale tez z oslonami by Cie mlodz nie widziala i sie nie demoralizowala, dostrzegajac niedoskonalosci w euro-raju.

Gość Dziewczyno i po co te
żale?? Idź i baw się dobrze. Cycki nie są gwarancją sukcesu! Załóż jakikolwiek strój i przewiąż się chustą. Rezygnować z zabawy z takich powodów? Całe życie przed Tobą i niejednokrotnie będziesz musiała podjąć trudny wybór. Zawsze będziesz się wycofywać? Nie rezygnuj, pogadaj z koleżankami - też coś doradzą. Powodzenia.

mam 17 lat jestem przez to nieszcześliwa no tak z tym ze mam okreś to już nie na te czasy wymówka :O zzaraz każda pierwsza koleżanka zaoferuje mi tampony jejklu czemu jestem taka poszkodowana :(

Gość maniaczka bazarowa
Kochana a moze nie ty jedna nie maszcycków? w stroju sie zawsze wygląda"płasko" i kazda z was to wie bo nie sądzę by wszystkie były takie cycate. Jestes pewnie szczupła więc to logiczne ze nie masz dojarek które uwierz przeszkadzają w leżeniu na brzuchu, spaniu, bieganiu.Docenisz to kiedys.Pozatym nie masz stroju ale idz na basen.chociażby posiedzieć na słońcu, popatrzec, odpocząć.........załóż krótkie spodenki.jakis staniczek czy krótką bluzeczkę. W ładnym kolorowym staniczku tez moze byc git.Pozatym powiesz ze nie przyszłac opalac sie i pływac tylko posiedziec relaksowac sie potowazryszyc

ej no kurde dziewczyno czy ty myslisz ze kazda w twoim wieku ma cycku w rozmiarze D? nie przejmuj sie tak bo to nie cycki decyduja o dobrej zabawie, masz 17 lat i masz jeszcze czas aby ci urosly!:P a poza tym nei mow mi ze masz depresje na klacie bo nie uwierze:D

Gość oj dziewczyno
Obyś tylko takie problemy w życiu miała! Idź i baw się dobrze!

wy nie wiecie jak tyo jest :( chłopacy albo nie dadza mizycia i beda sie wysmiewac albo co gorsza bede samotnie siedziec i nikt sie do mnie nie odezwie i najgorsza wersja ze jakas złosliwa koleznka zuci cos na temat ze plaska jestem i bede posmiewiskiem całej imprezy kolezaki nic nie doradza bo same maja pełne cyce i beda sie cieszyc wiekszym powodzeniem a nie pomagac niedorozwojowi :(

Po co zamartwiasz się takimi pierdołami ... Ubierz letnią sukienkę i baw się dobrze, nie musisz pływać, a brak biustu w tym wieku mieści się w normie, wiem po sobie, bo też mając 17 lat do stanika włożyć mogłam jedynie watę ;)

Gość oj dziewczyno
masz poprostu głupie koleżanki i tyle, skoro dla nich biust jest całym światem!!

Gość maniaczka bazarowa
mam wrazenie ze masz 14 lat a nie 17.Siedemnastolatki tak infantylne nie są.A jezeli są.zmień towazrystwo bo tacy chłopcy co dokuczają to w podstawówce są a nie w liceum.

o czym wy gadacie teraz kazda 13 masz juz co najmniej biust B prawda jest taka ze ja nie mam nawet a i po prostu sie wstydze staniki mam same koronkowe a strój jednoczesciowy bo zrezygnowalam z basenow jakies 2 lata temu :( zbieram na operacje :(

tak sobie teraz pomyslalam ze jesli naprawde bedziesz sie tam najgorzej czuc to po prostu nie idz, idz sobie na jakas impreze do dyskoteki czy cos:) tam ci nikt nie powie ze jestes plaska czy cos takiego a bedziesz sie o niebo lepije bawic nie myslac ze mozesz byc posmiewiskiem tak jak napisalas:) wiem ze chcesz isc na ta impreze ale wolisz siedziec i caly czas myslec ze ktos cos moze sobie o tobie myslec teraz i sie nabijac z ciebie, czy wolisz sie dobrze bawic nie myslac o niczym?:)

Gość 24
beznadziejna, nudna jestes, co na kafe wchodze, to tylko 'nie mam cyckow, czysta depresja', skoncz juz dziecko!

Gość oj dziewczyno
"...teraz kazda 13 masz juz co najmniej biust B..." Ale pierdoły opowiadasz!!!! A co z kobietami, które są dojrzałe a mają miseczkę A? Przecież wiele jest takich!

a tak poza tym czemu chcesz tam isc jesli napisalas ze o dziwo cie zaprosili? czyli nie lubia cie zbyt bardzo a ty jednak chcesz tam isc, nie rozumiem

Gość I myrda mu ogon
Jak masz tylko take kolezanki i kolegow ktorzy ci dogryzaja i sie wysmjewaja to lepej zmien grono kumpli i osraj ta impreze.

Gość No to przestań
marudzić i nie idź. Albo chcesz i idziesz albo zostajesz i płaczesz w kącie. Faktycznie będziesz pośmiewiskiem.. Jak koledzy będą śmiać się z Twego biustu Ty pośmiej się z ich przyrodzenia. Nie sądzę żeby w majtkach wszyscy mieli narzędzia herosa. Z takim zakompleksieniem się walczy a nie płacze. Wartością człowieka nie są cycki czy piękna buzia. Wrzuć na luz. Idź i baw się. Inaczej całe życie będziesz "poszkodowana", zgorzkniała i płacząca.

To masz nieodpowiednich znajomych Ja nie miałam biustu w twoim wieku... no coś na kształt wisienek- dosłownie, a nie byłam na językach, nie było kpin, pośmiewiska, wręcz przeciwnie, nigdy nie narzekalam na brak akceptacji i zainteresowania a biust z czasem urosl, przestan sie zadreczac

Gość bez_majtkuuuff
sama sobie stwarzasz problem tam, gdzie go nie ma. Jedne mają małe cycyki, inne duże dupy . Takie życie. Ale tylko te, które ciągle jęczą mają problem. Reszta jest odbierana całkowicie normalnie. Nie chodź nigdzie, wleź pod kołdrę, nie wiem, może daj się zahibernować. Taka maruda rozpieprzy każdą imprezę!

Gość oj dziewczyno
No to przestań dobrze Ci napisała...albo idziesz i masz wszystkich w nosie, albo zostajesz w domu i płaczesz w poduszkę i litujesz się nad swoim losem! Nic Ci nie poradzimy, bo co możemy? To Ty podejmujesz decyzję.

Gość I myrda mu ogon
A daj boze, daj boze

czemu chcesz tam isc jesli cie nie lubia? moze ty lubisz jak sie ktos z ciebie smieje? kurde idz do dysketoki, bedziesz sie o niebo lepiej bawic! i nie marudz bo ludzie maja inne, powazniejsze problemy