Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilaaaaaaaa

jakie sa leki na..........??????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość aleprzeciez
jesli idziesz prywtanie to wez ksiazeczke do recept ( nie wiem jak jest w Twoim wojewodztwie) i kase:) nikt nie bedzie wiedzial, ze bylas u ginekologa

Gość łeeeeeee
lilia - na przykład :) możesz też oprócz tantum rosy (ok 2 zł za jednorazową szaszetkę, ale też trzeba kupić do tego irygator bo podmywanie raczej nic nie da, a on koszt ok 20zł), kupić Azulan - ok 6zł w buteleczce, też do irygacji, więc ten irygator jest potrzebny, to jest taki rumiankowy prerparat, jak mi się coś zaczyna dziać to robię irygację nim (tantum rosa to shit jak dla mnie, nie działa w ogóle). ale to tylko do czasu pójścia do gina, nie zastępczo zamiast kuracji!!

Gość łeeeeeee
prywatnie książeczka niepotrzebna, i tak wypisują na swoich bloczkach recepty. nikt nie będzie wiedział :) spokojnie.

Gość lilaaaaaaaa
acha a w aptece mam powiedziec ze chce tamtum rosa tak?? i ona mi da??? czy to drugie co wymienilas??? a na prywatna to chyba nic nie musze brac tylko pieniadze.ile taka wizyta moze kosztowac?

Gość fallon
państwowo jak mówisz -trzeba tylko wziąźć książeczkę zdrowia ,a rodzice się nie dowiedzą bo gin nie ma kontaktu -chyba że go znają... oni się nie wdrażają w twoje prywatne sprawy -interesuje ich tylko twój problem .. oczywiście doraaźnie możesz iść prywatnie ,ale w międzyczasie powinnaś znależ\ć sobie gina ,bo to już czas ,by mieć lekarza w razie potrzeby (zaufanego)

Gość łeeeeeee
nie musisz nic brać, po to idziesz prywatnie przecież. ja płacę 80zł. moje koleżanki od 60 do 120 (warszawa) jeśli chcesz kupować któryś z tych preparatów to potrzenby ci irygator (wpisz w google irygator tantum rosa - taki różowy jest, i zobacz jak wygląda) bo sama tego płynu nie wprowadzisz tak głęboko.. niektóre babeczki używają takiej gruszki jak dla niemowląt - nie wiem czy to jest skuteczne szczerze mówiąc.. ten irygator TR łatwo jest utrzymać w czystości itd, a tej gruszki to nie wiem.. i potem co chcesz - albo szaszetki tantum rosa albo ten azulan (jego trzena robić w proporcjach - są podane na butelce i doraźnie powinno pomóc

Gość lilaaaaaaaa
dobrze wiec skad wezeme kase jeszcze nie wiem skad pomysle .... i pojde.... i napisze czy mi pomoglo...

Gość fallon
ja stosowałam tantum z irygatorem dwa razy ,ale to jest kłopotliwe i rzeczywiście nie wiadomo ,czy do końca higieniczne ,więć doraźnie po prostu rozpuśc w małej ilości wody i przepłukaj....

Gość bumtarara cyk
a mi tantum rosa absolutnie nie pomoglo - ani razu niestety. Za to milo wspominam clotrimazolum krem i do przemywania i podmywania Azucalen (plyn) A Autorce polecam isc panstwowo - jesli nie masz kasy na prywatna wizyte - rodzice nie maja skad sie dowiedziec. Najwazniejsze, zebys w ogole poszla.

Gość lilaaaaaaaa
noo wiec jak sie dowiedzialm ile gin kosztuje prywatnie yto saam nie wiem co zrobic ....panstwowo to rodzice sie dowiedza a tego nie che...:(((

Gość katarynka 34
Tylko czemu ty nie chcesz powiedziec chocby mamie ze masz taki a nie inny problem.Ja nie wiem,ale z czyms takim to nigdy nie mialam problemu-przeciez to normalna kobieca sprawa-a zlapac grzybka mozesz wszedzie -na basenie i po antybiotyku itp.Tym bardziej ze przy pierwszej wizycie u ginekologa moim zdaniem wazne jest wsparcie ze strony mamy.

Gość jak niewiadomo o co chodzi
twoja mama zapewne tez miewala zapelenia jakies, malo ktora kobiete to omija... wiec nie wiem co tu ukrywac...