Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacekkkkkkk

kobieta ktora w chwili slubu nie jest dziewica a co najgorsze jest w ciazy

Polecane posty

Gość facet który jest niedojrzałym
idiotą, w ogóle nie powinien brać ślubu! Co ty dzieciaku wypisujesz? :p

Gość dlatego też
moja suknia była ecru ;-)

Gość ciąża z takim debilem to
przekleństwo!!!!!!!! :p

Gość 32432423432
w ogole te panny sie dzis nie szanujaaa

Gość dlatego też
chyba zaczynam kapować, w erze panowania min Giertycha matura i studia przestały być czynnikiem mierzącym wartość człowieka, dziś liczy się już tylko dziewictwo...... o ja nieszczęsna, po co seksiłam się z facetem, którego kocham ?! teraz jestem bez wartości.....no normalnie zdewaluowałam się, nawet jak wejdzie Euro nie odzyskam już na wartości....

Gość ja opiekam pycha
szkoda mi cie placku jacku

Gość 32432423432
puszczaja sie a pozniej biora slub na pretce zeby nie bylo wstydu buehehe

Gość timka
Gdyby wszyscy ludzie byli tacy sami, to życie nie miałoby sensu...niech każdy robi to co czyni go szczęśliwym, można doradzać i wyrażać swoje zdanie, wady i zalety jakiegoś postępowania. Moim zdaniem dopóki ktoś nie czyni sobie ani innym krzywdy może robić co chce, jeśli tylko czyni go to szczęśliwym. Niektórzy biorą ślub z dzidziusiem i tworzą wspaniałą, szczęśliwą rodzinę, wyznacznikiem wartości człowieka jest chyba coś innego. Moim zdaniem po prostu czy jest to dobry człowiek, czy nie oszukuje, nie żeruje na innych, czy potrafi pomóc innym w trudnych chwilach, czy jest człowiekiem wielkiego formatu. A to czy kocha się przed ślubem czy nie, nie ma dla mnie żadnego znaczenia, choć jestem katoliczką. pozdrawiam

Gość dlatego też
32432423432, pisać po polsku nie umiesz a z niedziewic się śmiejesz, sprawdź w słowniku

Gość naprędce
naprędce osiołku !!!!

Gość czarna mamba23
a co boli cie ze poszlas w siodmym miesiacu do oltarza z bebechem jak stad do warszawy?

Gość tez tak uwazam
weloln jest oznaka czystosci, a ciezarne maja dlujgi na pare metrow... Powiecie ze to nie te czasy. Moze i owszem, ale ta ktora jest nieczysta nie powinna isc w welonie. Ja z moim mezem bylam 5 lat przed slubem, mieszkalismy razem. Mialam bordxowy dol,a we wlosach mialam tylko ozdobne kwiatki. I tez ladnie wygladalo.

Gość Ja pójdę w białej kiecce z wel
welonem. A w nocy "pierwszy raz" :D

Gość nieczysta....
coz za slownictwo archaiczne, myslenie koltunskie uwazajace za grzech stracenie dziewictwa przed slubem,a seks tylko dla poczecia potomka, a dla przyjemnosci i z zabezpieczeniem pieprza sie tylko dziwki-to naprawde nie moje myslenie, jak i rowniez normalnych ludzi z jajem.

Gość nieczysta....
wiesz mamba normalnych ludzi bez moheru w zylach takie rzeczy nie bola, heh skad ty jestes dla warszawy to dla ciebie daleko? jakas glucha prowincja co? sadzac po stylu.

nie nie boli mnie to bo dziecko jest dla nas najwiekszym szczesciem i było ono zaplanowane ale wiadomo dewotki i niby takie święte :D:P i wam lepiej obrażać i pluc jadem każda kobieta niech robi jak jej sie podoba mnie to nie obchodzi tak samo jak jedna panna lubio skromną suknie a druga beze i już

Gość drodzy panowie
panie same sie nie [puszczaja, musza [przeciez z kims to robic :)

A facet, który nie jest prawiczniem, nie zasługuje, by iść w białej koszuli!!! (ehhhh... aż szkoda pisać jakikolwiek komentarz do twojej wypowiedzi, człowieku!)

Gość Poszukaj sobie
A skąd wiecie, że ta która ma welon i super figurę nie wyskrobała się kilka miesięcy wcześniej?

Co do ostatniej wypowiedzi, to nigdy nie wiadomo, ale to sprawa sumienia każdego z nas. Jedna do ślubu przypnie sobie różyczkę ecru, "bo się całowała", inna przyczepi 3 metrowy snieżnobiały welon, chociaż dzień wcześniej robiła "loda" przyszłemu mężowi.

i obie niby tak samo "dziewice".

Gość apartydaaaaaa
heheh moim zdaniem jesli laska sie chajta i ma powyzej 22 latka i jestdziewica t opewnie na cos chorowala alb onadal choruje poprostu wenera wiadomo ze sex jest dopelnienim milosci jak mozna sie chajtnac n ie sprubujac nie kumam pozniej cale zycie walic gruche bo zonie sie nie spodobalo lol apropo ludzi co sa przeciw laskom nie dziwicom i ciezarnym przy slubie mysle ze t owaligruchy i prawiczki pisz a tkaie glupoty bo muszna napizdzac na recznym. ja ise chajtam bo panna jest w ciazy ale pewnie to nie bedzie mialo znaczenia bo przeciez jeste mz nia tylko 5 lat co najsmieszniejsze zaszla w ciaze biorac tabletki yasmin jak myslicie cud dar bozy ?? ginekolodzy nie wierzyli mowili ze to niemozliwe

Gość a ja szanuję mowę symboli
dlatego nie będę paradować w wianku, choć chciałam :P A suknię będę miała ecru, choć to akurtat dlatego, że mi się białe nie podobają.

tyle ze to nie welon jest oznaka czystosci a wianek a to jest roznica dwie rozne rzeczy http://www.moda-slubna.sprzedaz.net/product_info.php?cPath=39&products_id=468 to byl wianek tyle ze juz sie ich chyba nie produkuje z racji tego ze chyba nikt juz tego nie uzwa z wiadomych chyba kazdemu przyczyn ;) a welon kazdy wie przeciez jak wyglada,,,wiec nie wiem o czym mowa..i nie jestem jakas inna itd..a w bialej sukni tez nie bede szla bo mi sie nie podobaja a ecru wpadajacej w zloto

Gość biel jest symbolem niewinnosci
a kosciol pietnuje wspolzycie przed slubem. Wiec po co zaklamanie, przeciez slub koscielny nie jest obowiazkowy. Albo- albo. Tak wyglada polski katolicyzm - jedna lipa.