Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girlllllllllllllllllllllllllll

Mam 25lat, a wyglądam na 19-20 i mnie to denerwuje.

Polecane posty

już wiem że wszyscy tak myślą że jestem dopiero po liceum albo na początku studiów - każdy się dziwi strasznie jak mówię że jestem już rok prawie po obronie. Nic by w tym nie był złego jak by ludzie nie traktowali mnie jak takiego szczyla małego. Ubieram się jak przecietna 25 latka - nie robie makijarzu jedynie lekki podkład żeby kolorr skóry był jednolity i tyle. Co zrobić żeby wyglądać na swoje latka?

Gość ja mam 21
wyglądam na max 16.. i żyję :) docenisz za parę lat, jak kolezanki beda wydladały na 35 a ty moze wciaz na 25 :)

Ja tez miałam zawsze z tego powodu kompleks, a teraz ...? mam 27 lat, męża, syna, a jak jestem w pubie z koleżanka to proszą mnie o okazanie dowodu, i to jest na prawdę miłe :-)

Gość chwalisz sie czy żalisz

Gość di girllllllllllllllllllllllll
to że teraz tak młodo wyglądasz wcale nie świadczy o tym że za jak bedziesz miała 30 lat to będziesz wyglądała na 20.....mam taką koleżankę że też zawsze młodo wyglądała a teraz wygląda już na swój wiek....tak jakby się szybciej zestarzała od razu

Gość do girllllllllllllllllllllllll
miało być do girl a wyszło mi di girl...sorki :)

Gość ja mam 21
fakt, tez znam taka. kwestia jak bedziesz o siebie dbała. dziewczyny mysla, ze jak młodo wygladaja to nie musza dbac, uzywac kremów itp..

ale mnie to denerwuje. Dziś się dowiedziałam że powinnam zacząć robić makijarz oczy, szminka (co mnie bierze na obrzydzenie) błyszczyk rozumiem. noi ten cały makijarz, że w tym się wygląda poważniej. Jeśli chodzi o taki pełny makijarz to mi się kojarzą tapeciary. Ale ja myślę że to jest błędne rozumowanie starszych ludzi (ok.50)

Gość ja mam 21
absolutnie nie rób tapety! nie popadaj w skrajnosci..:)

nie chwale się. mnie to naprawdę wkurza, ostatnio nawet jak szukałam materiału na sukienkę na wesele to mi kobieta w sklepie zaproonowała len rozumiecie len na wesele - rozumiem jeszcze dla jakiegos szczyla. I się wkurzałam z deczka i jej powiedziałam że ja nie mam 16 lat tylko 25. hehe

O siebie trzeba dbać zawsze. Nawet jak wygląda się młodo, to niestety ale po 25 roku życia, kolagen, który jest odpowiedzialny za elastyczność skóry, zanika...:-( Wiec trzeba używać odpowiednich kosmetyków i dbać o skórę i o ciało, terzba ćwiczyć, aby mięśnie nie wiotczały, wtedy i skóra wygląda lepiej.

Gość ja mam 21
no wlasnie o tym pisze Bellucci ;)

Tapety nie zrobie na co Ty. Na tą propozycję z makijarzem powiedziałam tak że z racji robienia tej tapety to się szybciej skóra niszczy i się robi starsza.

ale ja dbam o skórę tyle o ile (mam ze skłonnościa do trądziki i przetłuszczającą) Także dzięki za rady dot młodosci nie zamierzam postarzeć sobie skóry niedbajac o nią. :) Ja mam chyba poprostu dziecinny wyraz twarzy. Zresztą ja wyglądam tak samo jak teraz na zdjęciach sprzed 10 lat.

wogóle opcja nie dbania o siebie nie wchodzi w grę. ubuiory też niezmienie bo nieznosze garniturów - a więc.... napisze sobie karteczkę mam 25 lat :P

Gość ja mam 21
ale profilaktyka musi byc, regularna jednak w "tym" wieku :)

jeju ale mi nie o to chodziło

Gość a może sobie zrób
makijaż zamiast makijarzu, będziesz wyglądać starzej :o cholera :o

ej mi ni eo to chodzi, ja poprostu podałam przykład co mi dziś ktoś w pracy powiedział, gdyz powiedziałam że znowu ktoś był zaskoczony że mam 25lat bo myślał że 19. Noi dostałam taką głupią jak uważam radę żeby się zacząć malować. Ale ja tego nie uważam i nie zamierzam tak robić. -------------------------------------------------------- Mi wystarczy krem nawilżający ewentualnie podkład żeby wyrównać kolor i błyszczyk - żadko też maluje rzesy gdyż zwykle mam uczulenie.

Gość eve66
Świetnie Cie rozumiem - ja mam 27 lat a też mi każdy daje ze 20 lat! Zawsze wyglądałam dużo młodziej, kiedyś mnie to irytowało,ale już to olałam. ..Mimoże w pracy powinnam budzic respekt - takie stanowisko ;) a tu taka mała blondyneczka ,smarkuleczka ;) heh i nawet makijaż za bardzo mnie nie postarza!!! Ale jak widze panny z ogólniaka to się nie dziwię czemu mi daja tak mało lat,ja tez się w ich czasach malowałam, ale nie aż tak i te stroje - olaboga!!!!

Gość mnie to akurat cieszy
wlasnie mnie chlopak na 16 ocenil a mam 26, na 19- 20 to niezle ja musze wdzedzie z dowodem chodzi ale mi to pochlebia ze nie wygladam na swoj wiek