Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mooonika

sen o dziecku

Polecane posty

Gość mooonika

staram sie o dziecko i dzisiaj śniła mi się maleńka dziewczynka jak nalezy interpretować sny, w sennikach różne znaczenia, czy któras tak miała?

Gość mnie sie snił syn
i byl syn

Gość mooonika
nikt nie miał snów o dziecku? dziewczyny co to może oznaczac?

Gość mooonika
dziekuję, a czy któraś z was miała taki cen i okazał sie proroczy?

Gość trusski
mi sie ostatnio snilo ze ide przez cmentarz z suknia slubna jeszcze nie ubrana bylo ogolnie kilka par wszyscy do slubu myslalam ze mam wyjsc za mojego kochanego a rodzice mi podstawili mojego bylego... ale ucieklam... okropny sen...

KIEDY JESZCZE BYŁAM W CIĄŻY SNIŁA MI SIE MOJA KOLEŻANKA KTÓRA WE SNIE POWIEDZIAŁA MI TAK;DRUGIE JESZCZE NIE DOPIERO 3 CI SIĘ URODZI...............I ZA MIESIĄC PO TYM PORONIŁAM.ZYJE TERAZ OGROMNĄ NADZIEJĄ,ZE MOZE 2 CZĘSC SNU MI SIĘ SPEŁNI.nIGDY W SNY NIE WIERZYŁAM ,ALE TERAZ TO ZASTANAWIAM SIĘ NAD TYM....... JA CI ZYCZE Z CALEGO SERCA ABY CI SIE TWOJ SEN SPEŁNIŁ. POWODZENIA

Gość mamammmm
mnie sie sniła córka znajomej miala ok 3 miesiące i leżała w nas w domku na tapczanie, pamietam że balam się ze spadnie za 3 tyg.okazalo się ze jestem ciązy,a ostatnio na usg wyszla dziewczynka

MAMAMMMM CZY TY WIERZYSZ W SNY? JA nIGDY NIE WIERZYŁAM W SNY,ALE JAK PISAŁAM WYZEJ,ŻE PO TYM OKROPNYM SNIE ZA JAKIES 3,4 TYG.OKAZAŁO SIĘ JAK POSZŁAM DO GIN ZE DZIECKO NIE ŻYJE-MOZE FAKTYCZNIE DOBRZE MI PRZEPOWIEDZIAŁA KOLEŻANKA,ZE 3 MI SIE URODZI.JESTEM JUŻ PO 2 PORONIENIACH. MAMAMMMM GRATULUJE CI I ŻYCZE POWODZENIA.

mi przyśnił sie chłopiec blondynek nazywałam go dominik..pamiętam siedział w wózeczki i miał kręcone włoski. potem zaszłam w ciążę i urodziłam synka- po cesarce przyszedl mąż i dopiero wtedy powiedziałam mu , że za to że wszystko dobrze sie skończyło chcę żeby nazywał sie jak ten chlopiec w śnie ( wcześniej miał być szymkiem) no i jest domi tylko włoski jakieś ma dziwnie proste ;)

ike dziękuje Ci za wypowiedz,bo podniosłaś mnie troche na duchu.Może i w moim przypadku sen się spełni i doczekam się szczęśliwego macierzyństwa-TAK BARDZO PRAGNE DZIECKA Pozdrawiam Cię🌼🌼🌼

Gość mamammmm
ja raczej sceptycznie podchodziłam do snów... ale ten sie sprawdził za 2 miesiące powitam na świecie córeczkę. Marghi, życze spełnienia ostatniej części snu :) sny to nasze pragnienia, rzekomo moga przepowiadać przyszlośc, niestety nie znam się na tym, ale od wieków wierzy się we sny ;)

Mnie się śnią czasami różne rzeczy i nawet sprawdzają. Zycze żeby Tobie sen się spełnił ;)

mi przed zajściem w ciąze bardzo często śniło się maleństwo, czasem nawet kilka razy w tygodniu... no i sie spełniło... Mam nadzieje że Tobie też sie spełni... pozdrawiam

Gość mooonika
dziewczyny, dziekuje pozdrawiam i życze powodzenia ;)

Gość mi też
odkąd staram się o dzidzi śnią mi sie dzieci, to chyba tak podświadomośc działa.

Gość beaata77
mnie sie sprawdzilo, snilam o synku jakies 2 miesiace przed zajsciem w ciaze. Tylko jeszcze nie wiem czy synek :)

Mi przysnil sie maly ok trzyletni chlopczyk ktory stal kolo mojego ukochanego i bylam taka zdziwiona ze to moj synek i ze jest taki sliczny i taki duzy, i jak sie pozniej okazalo bylo to mniej wiecej wtedy kiedy prawdopodobnie zaszlam w ciaze :) lubie myslec ze to bylo dokladnie wtedy :) do tej pory chyba jeszcze ze dwa razy snil mi sie ten chlopczyk ale tydzien temu dowiedzialam sie ze bedzie dziewczynka :) no i sie troche zdziwilam :)

Gość beaata77
uważacie że sny są na odwrót, tzn jak się śni dziewczynka to bedzie chlopiec?

:) no u mnie na to by wychodzilo, a taka bylam pewna ze bedzie syn, instynkt macierzynski zawiodl ;) ale zawsze chcialam core wiec jest super

Gość gość
Witajcie dziewczyny. Mam sny prorocze- dożo snów mi się sprawdziło... Ostatnio staraliśmy się o dziecko... robiłam test jeden wyszedł negatywny a drugi pozytywny- już sam nie wiem czy jestem w ciąży, a za wcześnie by co cokolwiek stwierdzić... A już dwa razy mi się śni że jestem w ciąży.. Myślicie że to sen proroczy ??

Gość gość
mi się przyśniło kilka miesięcy wcześniej, ze robię test ciążowy i są dwie kreski. Staraliśmy się długo, więc nie wierzyłam , że się spełni. A kilka miesięcy później okazało się, że jestem w ciąży. Niestety tę ciążę straciłam. teraz znów śniło mi się, że robię testy, są słabe kreski, później idę na betę , która jest pozytywna. niedługo zaczniemy starania i mam nadzieje, że się spełni i ten sen.

Gość gość
Ja miałam taki sen: byłam z mężem w Kościele i zapaliliśmy razem świecę ( tak jak ojciec chrzestny pali podczas chrztu) i dwa dni później okazało się że jestem w ciąży :) Kilka tygodni przed porodem śniła mi się moja córcia-miała takie piękne czarniutkie włoski I taka się urodziła!!!!!!

Gość gość
Ja w ciąży byłam 2 razy i 2 razy miałam ten sam sen. Drugi raz już wiedziałam zanim zrobiłam test, że spodziewam się dzidziusia :) Ale sen nie był zupełnie związany z dzieckiem.

Gość gość
Gościu z 13:09-to może Twoja podświadomość tak działa?