Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooomena

okres

Polecane posty

Gość ooooooooomena

Nie wiem kompletnie, co się dzieje :o od 2 tygodni spożnia mi się już okres! i nic nie wskazuje na razie, ze go dostane (zwykle kilka dni wczesniej tyje i nabrzmiewa mi brzuch i piersi) nigdy mi się tak nie spozniał, co najwyzej o jeden dzien dostałam wczesniej! tak to zawsze równiotko- 30 dni. mam 18 lat, kiedy powinnam zaczac naprawde się martwić i iść do lekarza? dodam jeszcze ze pod koniec maja, poczatek czerwca, bardzo ostro sie uczyłam- po nocach, chodziłam jak jakieś widmo, codziennie taka nerwówka, raz w nocy wymiotowałam z nerwów. moze to byc pzyczyną tego ze obecnie spoznia mi sie okres???

Gość przede wszystkim nie napisałaś
czy mógłby być inny powód niż przemęczenie. Bo pierwsze podejrzenie to ciąża. Jeśli wykluczasz taką ewentualność, to stres mógłby coś takiego spowodować. Ale to nie jest dobre że masz takie przesunięcia. Radziłabym wybrać się do gina a wcześniej zbadać sobie poziom podstawowych hormonów, żeby dwa razy za wizytę nie płacić, bo i tak cię wyśle na to badanie

Gość oooooooooooomena
no niby uprawiałam sex, ale w zabezpieczeniu no i 8mego czerwca, czyli w dzien w którym powinnam dostac miesiączki.. która już i tak się spoźniała :o kurde.. jak będę w ciązy to się załamie :(

Gość oooooooomena
upupupupu

Gość faktycznie jak sie spoznia
okres to najpierw podejrzewa sie ciaze. Mozesz zrobic test a najlepsza bedzie wizyta u lekarza. 2 tygodnie to duze opoznienie.

Gość ooooomena
w ciąży nie jestem- to pewne, ale okresu dalej brak.. już prawie miesiąc :o kurde...!!! co jest???

przyczyn moze byc wiele, nie stresuje sie , ja zawsze tez mialam równo, az tu nagle kiedys zniknał na 4 miechy, i co??? powodem były nerwy ! teraz mialam sesje na studiach, wiec znowu przez 1,5 miecha nic. sesja minela, a okres sie pojawil, choc bardzo slaby, ale daje mu czas, dopiero drugi dzien, moze sie rozwinie . takze idz do lekarza i nie wbijaj sobie zbędnych faz ze na pewno jestes chora na cos powaznego, pewnie da ci tabsy na wywolanie, czasami znerwow naprwde tak jest, jesli az wymiotujesz z nerwów to brak okresu to przy tym nic. pozrawiam.

Gość ROSALINDA PACZEKO
Ja nie mam okresu prawie 3 miesiące !!! Nie mam pojęcia co jest. Robilam test więc na pewno wykluczam ciąże. Nerwy ? Chyba nie aż takie ................? Kiedyś mialam bardziej nerwowe życie i aż tyle nie bylo opóźnienia.

Gość omeeeeena
nerwy były, zwiazane z kocem roku i kuciem po nocach.. raz tez prawie wymiotowałam z nerwów! o i stres związany z tym ze moge być w ciązy :P no i też schudłam jakies 3-4 kg..