Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ferka

ZA I PRZECIW ŚCIĄGANIA DZIECKU PIELUSZKI/MAJTEK NA PLAŻY

Polecane posty

Gość jak tak moznna
Zdecydowanie przeciw

Gość a czemu przeciw

Gość jak tak moznna
Nie chciałabym, żeby jakiś pedofil zrobił mojemu dziecku zdjęcie, albo walił konia patrząc na jego siusiaka.

ja też jestem przeciw. To bardzo niehigieniczne, szczególnie w przypadku dziewczynek.

Gość hhgjj
dziiewczynki zeczywiscie nie powinny chodzic po plazy bez pampersów,natomiast chlopcy jak najbardziej :) pupka sie wywietrzy,nie odparza..

Gość
a nie uważacie za przegięcie dwuczęściowych strojów dla dziewczynek już od 3 roku życia? :/ jak ja byłam mała, to dziewczynki do szóstego roku życia biegały w majtkach na plaży i nikt się krzywo nie patrzył, a i nie było histerii z pedofilami :/ co do gołej pupy, to ostrożność nie zawadzi - w wodzie i na plaży jest masa bakterii :/

absolutnie jestem za tym aby dzieci czy dziewczynki czy chlopcy latali chociaz w majteczkach!!!po co pampers wiadomo niech dupka odpoczywa ale nie na golaska nie chcodzi tu o zadnych pedofili czy inne rzeczy malutkie golaski sa slodkie ale chodzi tu o piasek dla dziewczynek jest nie dobry i dla chlopcow.kolezanki synek tak bardzo sobie kiedys optarl siusiaka ze miesaicami nie moigli z tego wyjsc paparalo sie i to samo tyczy sie dziewczynyek. a jesli chodzi o dwoczesciowy stroj dla dziewczynki to jestem za jest slodziutki

hhgjj- w bawełnianych majteczkach tez sie nie odparzy,ja zawsze zakładam dzieciom majteczki

i tak trzeba a nie na golska tymbardziej wiadomo male dziecko morze zrobic np.kupke gdzies z brzegu ale bysmy sie ze wstydu spalili

Gość do viki
ze wstydu saplili a jak w gatki narobi to ok

Gość 1111111111111
myszka24 -dzieciOM

no pewnie ze lepiej w majtki poloze dziecko na kocyk powycieram i dam nowe a nie na oczach wszytskich bede nurkowac za kupa albo w piachu zakopywac a wogole to po co ciagnac te temat logiczne jest ze dziecko powinno miec majteczki

Gość piasek i inne
w cieplych krajach ..gdzie plaza jest codziennoscia..dzieci chodza bez majteczek..moze Polskie dzieci sobie cos obcieraja..

pierwszy dwuczęściowy strój moja córka miała zanim skończyła rok. Nie przyszło mi do głowy, że to przegięcie :o Śliczne są takie małe stroje:D

I ja jestem przeciw ściąganiu dziecku majtek na plazy czy gdziekolwiek ;) Jak pupa ma się wietrzyc, to może się wietrzyć w domu, gdzie dziecko nie usiądzie nagle na brudnym piachu :O Mamo Trójeczki - a znacie płeć, czy będzie Kinder-niespodzianka ;) ?

Nic nie wiem. Nigdy nie pytałam na żadnym USG to i tym razem nie pytam. Ale już zaczynam się niecierpliwić, zwłaszcza, że we wtorek urodziła moja siostra, która miała rodzić tydzień po mnie 😭

Gość majteczki wystarcza
moj synus nad morzem chodzil w majteczkach albo bez:) ( a w pampersach proponuje chodzic osobie ktora o tym napisala!!w upal!!)

Uważam że maluszką powinno się zakłdać majteczki.Nie trzeba odrazu zakłdać małej dziewczynce wypasiony dwuczęsciowy strój-bo po co? Poprostu dla mnie jest to nieapetyczne jak taki maluszek (a zdarzają się starsze dzieci 4-5 letnie!) jak śikają obok mnie gdzie leze.

Gość wytrzeszcz
mama trojeczki, bedziesz miala 4 dziecko???????

Gość wytrzeszcz
to jest pytanie, jakbys nie zauwazyla

Do dzisiaj pamiętam jak się cholernie wstydziłam, kiedy mama wypuściła mnie w wieku 2 lat na plażę bez majtek :O Siadłam tyłkiem w piachu, żeby jak najmniej było widać i ryczałam wniebogłosy :D

Ja tez jestem za tym zeby dzieci nosiły w miejcach publicznych typu plaża ,basen majetczki. Gołe dzieciaczki to raj dla zboczenców. Bałabym się o moich chłopców. Moze sieje panike ale takie jest moje zdanie.

Gość Zuuuuuuuuuuuuza
Jestem za majteczkami. Co do córek (mam 6-letnią) od 2 latek miała 2 częściowy, nie wypasiony po prostu kolorowiutki, małe dziewczynki widzą, że mama ma 2-częściowy i też zwykle chcą taki sam. Czemu nie.

nie dla biegania bez majtek nie dla strojów dwuczęściowych ponadto nie dla wyciętych letnich sukienek np. bez pleców dla małych dziewczynek