Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fickander

Spójrzcie na cudne piersi mojej kobiety...

Polecane posty

a co ona na to, że pokazujesz je w necie? bo mój facet się zaczął zastanawiać, czyby moich nie pokazać, ale stwierdził że raczej nie :P ja dawałam foto ale tylko w staniku, zresztą nie chciałabym chamskich uwag :(

Gość do curva
już nie przesadzaj że byś ich nie udzwignęła....boshhe ludzie z tej zazdrości to takie głupoty wypisujecie że sami się ośmieszacie....tak trudno przyznać ze ktoś ma cś ładniejszego niż wy?...no prostakom trudno jest

a jesli chodzi o piersi i figurę to ona już ma tak genetycznie. Moja \"teściowa\" mimo 50-tki na karku jest szczupła i też ma równie ładne piersi (chociaż widziałem tylko przez bluzkę, hehe). Ale kobiety radzę wam dbać o siebie tak jak dba moja dziewczyna. Zdrowa żywność, dużo ruchu, jakieś aerobiki, codzienne bieganie i no i ostatnio częsty seks ze mną :) Polecam

Gość ryszarda_Prawdziwa
Fajne Generalnie ładna figurka. Pytanie czy wie, że publikujesz tu jej fotkę?

Maała > spokojnie, ona się na to zgodziła. Zresztą ma wysokie poczucie własnej wartości i jakieś głupie komentarze jej na pewno nie zmartwią. Zresztą i tak tego nie czyta.

Gość do fickander
a ile lat ma twoja dziewczyna i jak długo z nią jesteś?

Gość Beska
Ty fickander lepiej pokaz siebie. Zobaczymy kogo sobie za chlopaka wziela :)

Gość a mi sie nie podobaja
i zeby byla jasnosc, jestem facetem i nie pisze tego z zazdrosci.

Gość ladne
a ile ma lat??

wiesz, ja tu na kafe widziałam laski szczuplejsze niż ja wyzywane od grubych i z biustem większym od mojego, a i tak pisali, że mają mały :/ mam niby miseczkę C, ale szeroko rozstawione, a przez to że schudłam opadły cholerstwa. dlatego z ch**ja bym się tu nie pokazała :/ \"dla chudych za gruba, a dla grubych za chuda\", czy jak to leciało :/ dla płaskich jestem cycata a dla cycatych płaska.... :(

to tyle co ja :classic_cool: a powiedz mi, a jakby miała mniejszy biust to też by Ci się podobał?

Ale pytanie. No pewnie że tak. W sumie biust to tylko jedna z jej zalet. Poza tym gdyby była pustą lalą i nie podobała mi się z charakteru to bym z nią nie był.

Gość ale numer hyhy
biust to jedna z jej zalet... współczuję jej i faceta i klapniętych cycków w młodym wieku.

do curva--------> chyba powiedziałam ,że fajne? Czytać nie umiesz dziecinko?

Gość klapouchy
A ja jako facet stwierdzam że laskę masz bracie przednią. Gdyby się coś między wami psuło to daj znać, a ją pocieszę :P

Gość klapouchy
jak to są klapnięte cycki to ja jestem Elvis Presley.

nie no panie i panowie ... calekiem niezly biuscik ale bieganie bez odpowiedniego stanika i nie uzywanie odpowiednich kosmetykow do pielegnacji nie wroza cudownej przyszlosci za jakies 5 lat nie beda tak wygladac na bank.... Aczkolwiek na jej miejscu pokazalabym sie w jakiejs fajnej gazetce tak na pamiatke :)

Gość BIUST MA EXTRA
zapodałbys reszte !!!!!!!!!!

No i kolejna zazdrośnica. Kobieto, a skąd wiesz że ona nie używa dobrych kosmetyków czy odpowiedniego stanika? Z tego co piszesz aż kipi jadem. Już Ty się lepiej martw o siebie, bo założę się że do takiej figury to ci daleko.

w życiu nie chciałabym nosić tyle tłuszczu, bleeeh. Nie znosze piersi większych niz B, pewnie dlatego ze nie jestem zakompleksionym facetem :P

Gość ale numer hyhy
no to nie widziałeś nie klapniętych. Nie zazdroszczę, bo jestem właśnie posiadaczką nieklapniętego C. Chwalić się nie będę, bo nie po to mam biust, żeby nim jakies forum wycierać :) Ale racja, trzeba dbać, a teraz ta moda na chodzenie bez stanika, potem cycek pępek przysłania. A kompleksy też mam, tylko na innym tle - każda kobieta ma :)

Uczciwie przyznam, że dziewczyna ma super figurę i ładny biust. Ja na swoim punkcie też kompleksów nie mam, dlatego mogę bez oporów i szczerze oceniać tego typu fotki :)

Gość klapouchy
Fionnka to pochwal się swoimi walorami, ładnie proszę :)

Gość kiebzan
Do Kateriny: widzisz, taka dziewczyna za pare lat nawet jesli bedzie miala piersi w nieco gorszym stanie niz teraz, to i tak beda piekne. A Ty za pare lat swoimi bedziesz mogla co najwyzej podloge zamiatac. Sorry, nie chce byc zlosliwy, ale takie komentarze mnie po prostu rozwalaja.