Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lochneciusz

Podryw w autobusie , mile widziana opinia kobiet

Polecane posty

Gość Lochneciusz
Dzieki za podpowiedzi :) Wiem ze nie ma co sie stresować.. Jednak jak dochodzą emocje to już nie wszystko jest tak proste, jak proste jest naprawdę ;). Chyba najprostrzym rozwiazaniem bedzie wręczenie przy wejsciu jakiegoś lekkiego liściku :). Bedzie miała chwilke zeby mi cos odpisać , przynajmniej ten ciag cyferek który mnie interesuje. A jezeli nie odpisze bedzie to dla mnie napewno niej niezręczna sytuacja niz odmowa prosto w oczy

hmmm....wiesz co..gdybys mi wręczył jakis liścik to bym sie zastanawiała czy wszystko z toba w porządku:) to chyba nie jest dobry pomysł...pomysli że jestes bardzo niesmiały albo jakis nienormalny że jej liścik w busie wreczasz:D odradzam ten sposób....

Gość doradca prezydenta ...
Gorzej wypadniesz jezeli bedziesz mówił szeptem, by nie sciagać na siebie i na nia uwagi postronnych ludzi :classic_cool: nie dziekuj 🖐️

chłopie ty tu juz nie pisz tylko idz spac bo jak sie jutro spotkacie w tym autobusie a ty z worami pod oczami bedziesz to sie baba wystraszy i nici beda z podrywu!!!!

Gość no nie no
nie dawaj jej tego listu tak od razu, tylko jak już będzie wychodzić następnym razem poda Ci odpowiedź.. albo już sie nie pojawi ;) a jak Ona wygląda ? :) wypatrzyłeś nawet kolor oczu ? ciekawe ;)

...to może lepiej się jednak zrzzućcie na to auto :P:P:D a co to za linia, można wiedzieć?? nie to, żebym reflektowała - choć ostatnio bardzom zdesperowana - ale tak z ciekawości pytam....;)

dziekuwa:) skoota:)czasami troche hm angielskie ale lubie monthy pythona:)

Gość Pesymista
Pewnie, nie dawaj liścika bo dla nich odpadasz w przedbiegach jako facet który nie ma jaj. Albo jesteś wrodzonym macho na widok którego jej samej serce zabije mocniej albo przynajmniej próbuj nim być, to w sumie wszystko jedno liczy się efekt. Wal śmiało, każde wachanie świadczy przeciwko tobie, nawet ułamek sekundy, one to czują taka juz natura... miliony lat ewolucji. Podchodzisz śmiało i gadasz normalnie "cześć widuję Cię czasem w autobusie, tak się składa ze jeździmy razem...(uśmiech) Czy nie miałabyś ochoty umówić się ze mną np. w najbliższy piątek w centrum ? (lub gdzie indziej ale tak przy ludziach bo się wystraszy) pójdziemy na spacer ...(mówisz gdzie)" - jak to nie zadziała to najbardziej wymyślne teksty tym bardziej.

pesymista- jestes moim macho!!!!! od reki bym poleciała na ten usmiehc!!!

noe---> to pewnie oglądąłes zywot briana:D?? rzadko zdarzaja się ludzie z takim poczuciem humoru:) a moge spytac ile masz lat?? czy to zbyt osobiste pytanie:P

to ja proponuje na luzaka!!! wchodzisz i podbijasz do laski i nawijasz ej lala błyszczysz jak szmaragdy,joł , zawijam cie na bibke ziomus, zbieraj zwłoki i smigamy na domówke tylko skocze jeszce do ziomali po polisz marihuana i dajemu na imprezce mała !!!!joł!!!

Gość Pesymista
Poważnie ? jutro wypróbuję

Gość no nie no
Pesymista --> taaa, a wtedy babcia obok zaczyna na was patrzeć jak w telenowelę brazylijską :D młodzież zasiadająca foteliki chichocze ;) no jak na scenie ;)

oczywiscie mam 27 lat , meza i ukochanego syna Patryka , któreko zajebiscie kocham!!!!!mieszkam w poblizu łodzi obecnie wychowyje dziecko a w pazdizerniku robie prawo jazdy :):) wystarczajaca odpowiedz?:)

ale ja nie rozumiem czego tu się bać...:o chyba ze to jest jeden PKS w calym mieście a skoro to jest duże miasto to w razie jak się wyglupisz można zmienić linię...

Gość doradca prezydenta ...
Scoota nie chciałbym napisac tam tylko zdania " podaj mi swój numer" :P Tylko jakos bardziej delikatnie ...ze sytuacja moze wydac sie troche nietypowa ze wzgledu na miejsce ;).. ale zainteresowała mnie swoja osoba i chcałbym spotkac sie i porozmawiac gdzies przy pivku na spokojnie . I jezeli miałaby ochote, {{i moze byłoby tu warto zaznaczyć jezeli nie ma zbyt zajetych popołudni:) ??}} to żeby podała kontakt :) Myslicie ze to zły pomysł ? Mysle ze liscik byłby dobry , ja akurat pierwszy wysiadam ...

noe---> chciałam juz wyjśc z tego forum,,,ale chyba zostane jeszcze troche żeby sie posmiac z twoich genialnych tekstów przed snem:D jestem twoja fanka:P

mozesz równiez zaczac udawac jakas zapasc czy cos ale oczywiscie najpierw zób rozeznanie czy nie jedzie z wami łowca skór lub obok nie siedzi spocona kobitka ze spora nadwaga chetna do sztucznego oddychania , z cuchnacym oddechem po wczorajszej imprezie u Zdzicha!

wystarczającą:D ale nie wiem czemu...pomyslałam że jestes facetem:P ale i tak RESPECT ziooooooom:D

Gość Lochneciusz
nie podszywac sie prosze , ale gólnie koncepcja dobra :) Wysiadam drugi :P Póki co idę spać , rano na szybko obiore jakis kierunek działań :) i zdam relacje , najwyzej ktos sobie przeczyta i bys moze skorzysta z moich doświadczen :) Pozdrówka i dzieki za wszystkie tresciwe wypowiedzi

doradca prezydenta---> wiem że nie napisałbys pewnie tak wprost...ale dla mnie sam pomysł z lisciekim jest do bani...cokolwiek na nim napisesz:)

nie no stary ty powaznie z tym listem? to ty wez odrazu flaszke kup jak laska ci go w twarz rzuci , a zastanawiałes sie co zrobisz jak sie okaze ze ona czytac nie umie? to ty jej lepiej narysuj!!!

tak ja mysle zeby narysowac!!!albo moze jeszce te ,kalambury moze lubi!!! scoota bo ja jestem facetem przebranym tylko za kobiete!!

Gość no nie no
oo, rysunek to przednia myśl ! :D narysować coś takiego --> :) ( oczywiście w powiększeniu ) a pod spodem napisać swój adres e-mailowy

i niezapomnij do rana o naszych radach !!!!! pozdrawiam i owocnego podrywu:):)