Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdf

jak czesto wasi faceci wychodza z kolegami na piwo?

Polecane posty

Gość dfdf

i oktorej wracaja z takiego wyjscia i w jakmm stanie/

raz na pół roku..może rzadziej..róznie wraca, czasem o 3, czasem o 5 :) totalnie wstawiony :)

Gość mój nigdy
woli pić piwo ze mną

Gość ...marta
moj wychodzi zawsze zemna + znajomi

Prawdę mówiąc to nie wiem jak często. Może raz w tygodniu, może dwa. Przecież go nie będę kontrolować, każdy ma swoje życie. Nie wiem co on robi gdy się nie widzimy, nie wnikam i ufam mu.

Gość dfdf
no tak, ale jak jest male dziecko to z mezem sie tak czaesto razem nie wychodzi, bo ktos z dzieckiem zostac musi

jak jest male dziecko to znajomi moga przyjsc do was :P tak mi sie wydaje bo dzieci nie mam :x zreszta fajnie jest sie czasem pozbyc faceta z domu uhahahaha ;]

Gość dfdf
ale mi chodzi o typowe meskie wyjscia, tylko z kolegami

Zamiast typowego wychodzenia z kolegami na piwo, woli umawiac sie z nimi na nurki, tak więc zdarza się, że co drugi weekend latem wyjeżdża nad jezioro lub morze i gdy pozostaje na noc, wtedy piją piwo przy grillu, opowiadają sobie co widzieli pod wodą i licytują, który ma lepszą latarkę podwodną. Wcześniej zawsze się zabierałam, ale teraz nie zawsze chce mi się wyjeżdżać z małym dzieckiem. Wolę inaczej spędzać czas i czekać na większe wspólne wyjazdy. Nigdy nie muszę się o nic martwić, bo koledzy mojego faceta są wporzo, często zabierają ze sobą żony i w większościnie w głowie im głupoty, nawet gdy są sami. Może to kwestia wieku, a może bardziej rozsądku i ustalenia priorytetowych wartości w życiu.