Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie mi

jak sprawdzic czy dane biuro podrózy to nie lipa?

Polecane posty

Gość podpowiedzcie mi

zastanawiam sie jak to poznac?

Gość Emmaaaaa
Najlepiej poszukan w internecie opinie innych itp... :) SPróbuj na GRONIE

Najlepiej odwiedz strone warszawaskiej izby turystyki. tam jest duzo biur ktore posiadaja ich licencje wiec sa napewno sprawdzone. do tego mozesz jeszcze zajrzec do krajowego rejestru biur podroży. kazde porzadne biuro ma numer z rejestru i mozna to tam sprawdzic:) a do tego popytaj znajomych. mozesz tez tu podac nazwe to jak bede wiedziec to moze bede sie mogla na jego temat wypowiedziec:)

Gość podpowiedzcie mi
biuro podróży Amber w warszawie Al.jerozolimskie

Gość podpowiedzcie mi
tylko ze na tej str wit.org.pl nie mozna tego sprawdzsic:(

oni zajmują sie sprzedaża biletów lotniczych?? czyli nie chcesz kupić u nich wczasów tylko bilety?? no tak to warszawska izba turystyki nie pomoze ja widze ze sa w takim stowarzyszeniu IATA. to raz a z tego co widze to oni sa jakby filia \'\'Adriatyka\'(to tez biuro podrozy) jezeli to wszytsko jest prawda to mozna im zaufac:) jak tam pojedziesz to zobacz czy oni nie sa agencja adriatyka czyli poprostu nie sprzedaja ich ycieczek. jezeli tak to nie masz sie tak mysle czym martwic:)

Gość podpowiedzcie mi
tak chcialam tylko kupic bilety:) i wlasnie oto chodzi ze nie chcialabym wyrzucic kasy w bloto

To trzeba by było przez tą IATA sprawdzić czy naprawde są czy tylko tam piszą. ale nie sadze zeby posługiwali się renomowaną nazwa kiedy by tam nie byli. ja mysle ze mozna im zaufac tak na 95% a byłas tam rozmawiałaś z obsługą??? jakie wrazenia?? jezeli nie jestes pewna to moze idz do Orbisu???

Gość podpowiedzcie mi
wrazenia:mila obluga,male biuro.trzy kobiety,niskie ceny dosyc:)

ja ci powiem tak wrazenie jest wazne obsuga tez:) ja doczytalam sie na ich stronie internetowej ze oni spzredaja bilety bez oplat lotniskowych. wiec do tej ceny musisz doliczyc jeszcze oplaty lotniskowe. http://www.amber.travel.pl/site.php?id_menu=2 to ich strona. mysle ze mozesz kupic. ja jak mi sie uda sprawdze czy da mi sie znależć ta IATA (stowarzyszenie napewno jest i to jest prestiz tam pisania tylko ja tego nigdy nie musialam sprawdzac:))

Gość podpowiedzcie mi
ojej dziekuje stokrotko:) tylko w tym biurze kobieta powiedziala ze cena ktora mi podala jest juz z oplatami lotniskowymi:( odezwe sie pozniej:)

Gość podpowiedzcie mi
do Palmy de Mallorca od 22lipca do 10wrzesnia

Znalazłam najtańszy za 1097 zł z przesiadką w Zurichu. Linie swiss i spanair . Zobacz w biurze podróży Ecco Holiday , oni często mają promocje na same przeloty. CO prawda to są tylko na 7/14 dni ale może moga załatwić na taki długi okres czasu. Np. tutaj : http://www.eccoholiday.com/?page=5&dest=Majorka&aport=WAW&from=2007-07-22&to=2007-09-10 chociaz to na jedno wyjdzie, bo tam sa doliczane do tych cen opłaty itd. Sprawdzałam w Neckermannie bo oni tez tak robią, ale na ten termini nie mają żadnych lotów.

Gość celmas
Niedawno wróciłem z Egiptu i było rewelacyjnie. Każdemu polecam to miejsce! A spływy Nilem to już w ogóle poezja. Ja last minute w promocyjnej cenie znalazłem na stronie www.odlotowepodroze.pl i tutaj też wykupiłem sobie wycieczkę online. Prosta rezerwacja, prosta płatność, no i wszystko szybko przebiegło. Dobra rzecz też jest taka, że mają aplikację mobilną, także sobie sporo rzeczy pozałatwiałem z tableta.