Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość venus82

dlaczego samotne matki sa dykryminowane przez facetow

Polecane posty

Gość **Idealista*8
ja cie zerzne w kiszke

Gość mokasyn elizejski
bo nikt nie chce sobie brać cudzego "kłopotu" na swoją głowę.

bo faceci maja obsesje na punkcie przekazania SWOICH genów, nie chcą brudzić sobie rąk wychowywaniem dziecka, które nie było ICH własnym plemnikiem tylko cudzym plus kwestia finansowa ale sa też normalni faceci na tym świecie :)

Gość venus82
chodzi mi o to,ze faceci traktuja takie kobiety jako kobiety drugiej kategori,ze zbednym balastem,dlaczego?tylko prosze bez jaj i powaznie odpowiedziec na moje pytanie panowie.A moze sa tutaj kobitki,ktore tego doswiadczyly,albo wrecz przeciwnie,nigdy sie z tym nie spotkaly.

Gość venus82
dodam tylko, ze mam 3 dzieci , kazde z innym wszystkie czarne 🖐️

Niektórzy faceci to ani cudzego kłopotu sobie nie wezma na głowe, ani nawet własnego... Nie matrw się, autorko, dla mądrego faceta nie będziesz gorsza.

Gość sabrinaaa
tak sobie to tłumaczcie że mądry facet nie będzie na to zwracał uwagi ,kiedyś i tak zostanie wypomniane że to nie jego.

to wtedy takiemu facetowi się dziekuje, i grzecznie odprowadza do drzwi....

Gość venuz82
A czwarte w drodze :). Sama jestem ciekawa, co się tym razem urodzi :)

Gość *moim skromnym zdaniem*
dlaczego uwazasz ze sa dyskryminowane ? poprostu faceci wybieraja takie ktore nie maja \"balastu\" jak to nazwalas w postaci dziecka, duza role gra tu wiek, latwiej jest 40 latkowi ktory chce sie ustatkowac zaakceptowac kobiete z dzieckiem nic powiedzmy 25 latkowi ktory chce sie w zyciu wyszalec i nie chce myslec o dzieciach a tym bardziej nie swoich ... kwestia finansowa tez jest wazna wiadomo dziecko to dodatkowe wydatki a co najwazniejsze nie moga liczyc na tyle uwagi ze strony kobiety dla ktorej, jesli jest dobra matka, dziecko jest najwazniejsze i jemu poswieca najwiecej czasu i uwagi koniec kropka.

Gość Tina_theon
Może zależy przez JAKICH facetów. Są tacy (znam paru) którzy uważają, że macierzyństwo (i ciąża, ale nie myślę o jakichś zboczeniach) są sexy. Są różni, zupełnie różni, faceci na tym śwecie... . Szukajcie, Panie, a znajdziecie w końcu właściwego, nawet jeżeli jesteście samotnymi matkami

Gość Kasia-Londyn
ja jestem niezalezna finansowo z dobra praca samotna matka i jest mi z tym dobrze,nie narzekam:-)

ja bym powiedziała tak: Każdy facet kóry się wiąże z kobietą z dzieckiem nie może byc na tyle naiwny żeby nie wiedziec że to dziecko zawsze będzie dla kobiety wazniejsze, i jeśli nie sprawdzi się w roli rodzica, to raczej związek nie przetrwa.. Poza tym ułozenie sobie dobrych stosunków z dzieckiem wymaga dużo wysiłku, a nie każdy potrafi i ma chęć.. Samtone matki sa odbierane jako silne kobiety własnie, a takich się faceci boją.. Sami bowiem czasem potrzebują niańczenia, a wiadomo - jak jest dziecko, marne szanse że to dostaną...

Gość Kasia-Londyn
dodam tylko, ze robie na zmywaku w mcdonalds za 3 funty na godzine

Gość hjghjjghhj
wypowiedz *moim skromnym zdaniem* mowi wszystko 🖐️

Gość jurgenpromow.
chetnie wylioze jelito grube Bogini Milosci

owszem radzimy sobie, i to całkiem nieźle,czasem o wiele lepiej niż faceci którzy nas zostawili... I jesteśmy z tego dumne.

Gość samotne matki to niedorajdy
Samotne matki nie sa odbierane jako silne kobiety tylko włąsnie na odwrot.Zrozumiem jak kobieta zostanie samotna matka po paru latach bycia w zwioazku z ojcem dzieckaale nie rozumiem jak moze kobieta wpasc w ciaze

Gość jurgenpromow.
dokladnie to sa ofiary losu nie potrafi taka jedna z druga wlasnej dziury pilnowac tylko daje lac komu popadnie pozniej chowa taka bekarta i siedzi calymi dniami na forum i sie zali bladzie je.bane

dokładnie - wszystki samotne matki to puszczalskie albo takie sieroty co to faceta przy sobie nie umieja zatrzymać na stos z nimi :o

O Boże..... Do widzenia. Dyskusja na poziomie, jak widzę. Dziewczyny, trzymajcie się, i wyjdźcie z tego topiku, jak najszybciej, jako i jak to własnie robię... Pa.

Gość lirka
Powiem szczerze. Znam kilka byłych samotnych matek, którym udało się znaleźć drugą połowę i to jest dobra wiadomość. Natomiast ta gorsza to fakt, że ożenili się z nimi albo starzy kawalerowie albo faceci, którzy nie chcą mieć swoich małych dzieci tylko wolą wejść w związek, w którym dzieciaki są juz odchowane i nie nastręczają tyle trudności.

Gość jurgenpromow.
dodam tylko ze ikebana jest starsznie roz.jebana

ikebana -------> dlaczego mu mamy wychodzić, niech się wyszczekają, znudzi im się i można bedzie porozmawiać, dla świętego spokoju juz zacytowałam obiegowe opinie zapomniałam dodac, ze samotne matki nie umieja się zabezpieczać ;) ple ple ple

Gość ............................lu
o Bosze co za POjeby na tym forum

Gość samotne matki to niedorajdy
Samotnymi matkami szczególnie zostaja te kobiety ktore mysla,ze przez łozko zdobeda miłosc mezczyzny.