Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaaaa

Czemu niektórzy w więku ok 45 lat wyglądają bardzo młodo a inny bardzo staro?

Polecane posty

Gość geeenik
geny..

Gość geny mnie bolą
i kiełbasa :P

Gość geny to jedno
a dbanie o swoje cialko to druga:Pzawsze bedziesz wygladal tak jak jesz i nie ma tutaj zadnej magii,no ruch,jak najwiecej ruchu(chocby mial to byc sex:P)

Gość 15923
Ile ty masz lat że takie pytania zadajesz?

Gość geny mnie bolą
pewnie 45 :P spiąca królewna troche za późno się obudziła ;)

Gość up..............

moja mama nie prowadzi super zdrowego trybu życia,odzywia się raczej nieracjonalnie... a wcale nie wygląda na swoje 50 lat. Ostatnio tylko trochę stresy się uwidoczniły,taka się bardziej szara zrobiła i zmęczona... Jej młodsza siostra wygląda gorzej. Ale też i charakter ma inny-taka bardziej zacięta jest. Mama tylko za bardzo się stresuje wszystkim. Tak więc różnie to bywa z tym wyglądem...

Gość siorka braciszka
mam 32 laa w ygladam na 2kilka. Dieta, brak uzywek,nie pije nie pale nie stresuje sie tzn sa stresy ale jakos daje rade.mam rodziców dbających o mnie, męza, mieszkanie, urode, mam gust, styl smak, sudia......moze niejestem dowartosciowana ale staram sie wyglądac młodo.miniówki, kokieteryjny charakter a nie stara dewota w worku po kartoflach i koku.

Gość ja znam inny przypadek
Znam śliczna burnetkę Wiek 36 lat, ale faceta ma 28 lat i sama tez na tyle wygląda. Zresztą chyba nie ma nikogo komu by się nie podobała. Pali nałgowo , czasem pije , urodziła dwoje dziecie a mimio to ma śliczną buzię i zgrabna sylwetke Wydaję mi się wiec że to kwestia genów a nie używek

Gość moja żona to samo
Żonka ma 29 lat, pali nagłowo papierosy od 10 lat, w międzyczasie urodziła dziecko Czasem chodzi na solarium Ma ładne bielutkie zęby , długie grube włosy, twarz bez zmarszczek i fajne jędrne ciałko Tak czy inaczej mając 29 lat wygląda na 23 - 24 wszyscy są zaszokowani jak się dowiaduja ile ma lat i że nic nie robiąc tak dobrze wygląda Potwierdzam zatem teorię uwarunkowań genetycznych

Gość Józefina kasperczak-zadziorna
Jak się ma kase to jest O.K a ci co biedują to i odżywiają się źle i na kosmetyki, ciuchy nie ma. Jak zwykle kasa i kasa :) dlatego biorę się zaraz do roboty zamiast was czytać.

Józefino..moja mama nie stosuje żadnych kosmetyków poza tymi normalnymi,do higieny. Żadnych kremów,maseczek,odżywek,mało się maluje...

Gość ksu
5 lat w tą czy w tą to żadna róznica, nie odróżnisz 30 od 25 latki. Zresztą 29 lat, to żaden wiek. Poczeka 10 lat, a wtedy pogadamy.

Gość agend_hiroszima
A myslisz ze ci baba pawdę powie ile ma lat?

Gość ja mam podobnie jak twoja żona
z tym że nie palę.... a moja mama mówi, że tak własnie jest do 40stki.... a później się człowiek zaczyna sypać :P mam nadzieję, że mnie uda się jakoś tego uniknąć..... ale na razie podziwiam młodo wyglądające 45 :D

Gość ksu
Nic tak nie postarza jak tusza. Jeżeli babka jest szczupła, ćwiczy (jędrne ciałko), nawilża skórę, fajnie się ubiera, to jest b. duża sznas że długo będzie wyglądać młodo

Gość 22lattka
Mlodo wygladajaca 45latka lub 45 latek to rzadkosc.Wydaje mi sie, ze tyle osob jest zaniedbanych i wyglada starzej(z powodu stylu zycia), ze jak ktos wreszcie wyglada na swoj wiek, to mowi sie, ze wyglada mlodziej. Moi rodzice jednak maja chyba super geny, bo ojciec od zawsze wyglada na 10 lat mniej(nie ma ani jednego siwego wlosa) mama do 50roku zycia tez wygladala na 10 lat mniej, ale jednak po 50 troche ja szarpnelo, mimo iz w wieku 56 wyglada naprawde super.

Gość łomatko zcórkom
Ćwiczenia ćwiczeniami ale jak się zmarchy zaczynają robić to nic się nie poradzi. Też myślałam, że jestem taka wiecznie młoda itp a nagle jak mi się pojawiły zmarchy pod oczami to niczym ich się nie mogę pozbyć. Dosłownie z dnia na dzień....

Gość 22lattka
ksu, kompletna bzdura. Kobiety z nadwaga maja zazwyczaj o wiele lepsza twarz, mniej zmarszczek. Bardzo szczuple kobiety sa w okolicach 40tki niestety juz wysuszone.

Gość 22lattka
lomatko, chodzi ci o zmarszczki, ktore sa widoczne przy normalnym wyrazie twarzy, czy o takie, ktore sie pojawiaja, kiedy sie usmiechasz?

Gość has no lead in his pencil
Co innego nadwaga 15 kilo na plusie a co innego 5 kilo więcej.

Gość has no lead in his pencil
W zasadzie to zmarszki mimiczne pod oczami, ale już sie na tyle utrwaliły że są lekko zarysowane nawet gdy się nie śmieję. Myślę że na to ma takżewpływ budowa twarzy, układ mięśni, kości policzkowych. Zawsze miałam głęboko osadzone oczy i cięką skórę pod nimi.....Jedyne co mogę robić to kremować, kremować, kremować, nosić okulary przeciwsłoneczne i stosować kremy z filtrami.

Gość łomatko zcórkom
tfu, nie ten nick.....Próbowałam kremu Myokine Vichy, ale te kremy to totalna ściema, używam od 3 miechów regularnie dwa razy dziennie i nawet śladu poprawy nie ma.

Gość ksu
nie mówię o suchotnicach, bo te nawet jak mają 20 lat wygladają źle.

Gość łomatko zcórkom
Niestety każdy starzeje się inaczej. Niektórzy ze zmarszczkami wyglądają dostojniej, dojrzalej, a niektórzy po prostu na zmęczonych, nieświeżych.

Gość dorosła gówniara
32 czy 36 lat a 45 to jednak roznica, nie znam starej 30- 35 latki, te z ktorymi mam kontakt to piekne, mlode kobiety, jak mozna w tym wieku byc starym- to wina wylacznie zlego trybu zycia, zaniedbania, uzywek, i geny w tym wieku nie maja tutaj znaczenia, czlowiek jest zaprogramowany na ponad 100 lat, czym jest 30- 40 na tym tle

Gość 22lattka
Czytalam duzo dobrego o wit. C w plynie o nazwie JUWIT. Moze tym lepiej smarowac skore pod oczami zamiast chemia z kremow.