Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jednak..

Wentworth gejem

Polecane posty

Gość a jednak..

:( kurde, czemu ZAWSZE jak facet jest przystojny lub porządny to potem okazuje sie że to gej??? :O :(

dziewczyno masz baaaaaaaaaardzo nieświeże informacje :O on nie jest gejem !!!!!!!!!!!!! zresztą jest czy nie jest co ci z tego? i tak z nim nie bedziesz :O

Gość hopsaa
bauauauauahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaa!!! jakie wy puste jestescie pudelek i kozaczek-zrodlo informacji???? no prosze was... boszzzzzzzzzzz...ktos wymysli jakas glupote zeby tylko bylo glosno-bo dawno nie bylo nic-tylko cisza..i juz podnieta na wszystkich forach i stronach....waritaki te co to wkejaja i sie podniecaja...

Gość naresca
na pudelku nawet nazwiska rzekomego kochanka Wentwortha nie potrafią zapisać, więc jeśli ktoś się załamuje faktami owej strony, żal mi tej istoty:)) niech moc będzie z wami, bez względu na orientację!

Gość ktoś19191919858
Swet Dreams skąd wiesz, ze ta okoba ktora pisala przed Tobą nigdy nie bedzie z Wentworth'em Millerem. Hmm... moze ona jest jakąś modelką ktora niedługo osiągnie sławę i bedzie miec roznych znanych facetów. Nie badz takim pesymistą. Myslisz, ze jak ktos sie juz urodzil nie popularny i nie znany to nie moze zwiazać sie z najbardziej popularnym czlowiekiem na swiecie czy w kraju. Otóz jesteś w blędzie, oczywiście, ze może. POzdrawiam

Gość ktoś19191919858
No to widać, ze ty jesteś dziecko bo ja znam taką osobę moze nie jest z najpopularniejszą osoba ale dośc znaną

Gość a jednak..
tą informacje nie tylko pudel podał, DZIECI :o zresztą, jakbyście nie wiedzieli, te wszystkie beznadziejne polskie portale plotkarskie ograniczają sie do tłumaczenia słowo po słowie niusów z zagranicznych stron, więc jak już to kwestionujcie wiarygodność tamtych , weryfikowanych zresztą źródeł :O

Gość hopsaa
a jednak bujaj sie

ktoś19191919858 > nie rozsmieszaj mnie :D a moze ja z nim bede? ;) mam wieksze sznse wygrac w totka niz byc z wenthwortem, ktory moze nawet nie wie gdzie jest polska, a ze jakas tam twoja ladna kolezanka chodzi z jakims srednioznanym piosenkarzem czy aktorem, o niczym nie swiadczy tu jest polska- większosc znanych osob wybiera sobie kogos z poza branzy, w hollywood liczy sie nazwisko, a nawet jesli on jest inny, to i tak szanse są niemalze rowne zeru ;) taka prawda ;)