Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, malchik gay napisał: Przestań mitomanić. Już pisali ile wtedy wynosiła renta rodzinna i nic sie nie zgadza Wiesz dalej w wiedzę libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malchik gay 9 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, ZimnyDran napisał: Dokładnie, gdyby nie matka to już dawno spałby pod mostem pasożyt. A predzej czy później to go czeka, bo mieszkanie nie bedzie jego, tylko siostry. A dzieciaki siostry kiedy w końcu przepędzą psychicznego wujka smakosza z domu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malchik gay 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Wiesz dalej w wiedzę libedowsky Wiele można sie z nim nie zgadzać, ale trzeba przyznać że na tym się zna dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 7 Napisano 8 godzin temu 41 minut temu, malchik gay napisał: Sama potwierdziła, po co by miała to robic jakby nie wysłała. Zresztą moonowi, lexowi, malowanemu też wysłała no ja nie widzialem, potwierdzila, jakos w to nie wierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 4 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ja wiem że gowwno jest cieple w dotyku mam nadzieję że ty nie Moze ona nie robi kaki na rękę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malchik gay 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, köchamkrejzi napisał: no ja nie widzialem, potwierdzila, jakos w to nie wierze TO jej spytaj. Albo innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 190 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Podejrzewam że miałem raka z nerwów i ledwo zipalem pod koniec ale się cofnol. Po tym co napisałeś jesteś albo trollem, albo odziedziczyłeś geny po mamie i marzenia o giełdzie możesz wsadzić między bajki o yeti. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malchik gay 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Moze ona nie robi kaki na rękę Leżak robi i formuje z tego ludzik które są jego przyjaciółmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
köchamkrejzi 7 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, malchik gay napisał: TO jej spytaj. Albo innych. wali mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Po tym co napisałeś jesteś albo trollem, albo odziedziczyłeś geny po mamie i marzenia o giełdzie możesz wsadzić między bajki o yeti. Był momencie że byłem na granicy swojego życia a wtedy jeszcze kazali mi sprzątać. Jeśli pamietacie, nawet anastazje zgoustowalem na miesiąc bo myślałem że umre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 8 godzin temu Wtedy zaczęła pisać z mewom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malchik gay 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Był momencie że byłem na granicy swojego życia a wtedy jeszcze kazali mi sprzątać. Jeśli pamietacie, nawet anastazje zgoustowalem na miesiąc bo myślałem że umre. Niezła beka na forum wtedy była z ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Był momencie że byłem na granicy swojego życia a wtedy jeszcze kazali mi sprzątać. Jeśli pamietacie, nawet anastazje zgoustowalem na miesiąc bo myślałem że umre. I przezyles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Był momencie że byłem na granicy swojego życia a wtedy jeszcze kazali mi sprzątać. Jeśli pamietacie, nawet anastazje zgoustowalem na miesiąc bo myślałem że umre. Tak miales raka z przerzutami nawet. Stał się cud i ozdrowiałes...po co wymyślasz takie bzdety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malchik gay 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Wtedy zaczęła pisać z mewom. żeby tylko pisać... Ciiipke też mu dała do polizania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Wtedy zaczęła pisać z mewom. Chciałeś ja zmanipulować na problemy zdrowotne. Żałosne to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 190 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Dlatego tesz moja giełdzie chciałem zarobić na dom starców nie stracić mieszkania być z anastazja to wszystko wymagalo o wiele więcej pieniędzy niż 270tys Bardzo miło że chciałeś zarobić mitomańskie pieniądze na gieldzie zamiast pójść do pracy i zarobić realną kasę. Kochany z ciebie synek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Koralgor napisał: I przezyles? Tak ogólnie miałem nieźle problemy mało sikalem więc do szklanek żeby kontrolować ilość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Tak miales raka z przerzutami nawet. Stał się cud i ozdrowiałes...po co wymyślasz takie bzdety? Czasem wystarczy wyłączyć permanentny stres żeby organizm sam się uleczyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 46 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Czasem wystarczy wyłączyć permanentny stres żeby organizm sam się uleczyl Owszem ale raka nie miałeś i skoncz fantazje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Chciałeś ja zmanipulować na problemy zdrowotne. Żałosne to Nie, nie powiedziałem jej nawet tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak ogólnie miałem nieźle problemy mało sikalem więc do szklanek żeby kontrolować ilość I potem grałeś tymi szklankami w beer ponga? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Bardzo miło że chciałeś zarobić mitomańskie pieniądze na gieldzie zamiast pójść do pracy i zarobić realną kasę. Kochany z ciebie synek. Tak to było jedyne wyjście ktoś musiał jom pilnować 24 d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 190 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak to było jedyne wyjście ktoś musiał jom pilnować 24 d Jesteś spec od it, mogłeś na freelance zarobić cokolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Jesteś spec od it, mogłeś na freelance zarobić cokolwiek. Tam pod kazdym zleceniem jest 50 chętnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 190 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tam pod kazdym zleceniem jest 50 chętnych Dziwne. Dobry spec zarabiał w tamtym czasie bez problemu. 50 ofert to było do przepisywania z papieru do Worda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Bardzo miło że chciałeś zarobić mitomańskie pieniądze na gieldzie zamiast pójść do pracy i zarobić realną kasę. Kochany z ciebie synek. Kasa z giełdzie jest realniejsza, było by do dzisiaj 2mln gdyby nie forum dyskusyjne i presja anastazje. Ja kupiłem dobrze to presja otoczenia mnie wyprowadzila z pozycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 26 Napisano 8 godzin temu to latwizna, bo ja potrafie szybko pisac na klawiaturze kompa bez patrzenia, 100 slow angielskich na minute i moglbym miec taka prace jak przepisywanie tekstu z polskimi znakami nie testowalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożą 26 Napisano 8 godzin temu ja tez przez.to srorum stracilem duzo zycia, ale to glownie przez samotnosc tu gnije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 116 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Dziwne. Dobry spec zarabiał w tamtym czasie bez problemu. 50 ofert to było do przepisywania z papieru do Worda. Ja byłem zobaczyłem i zrezygnowałem, allegro jusz pewniejsze pieniędzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach