Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce zlamane dusza krwawi

Powiedziala do mnie odpierdol sie a teraz chce zeby bylo jak dawniej

Polecane posty

Staralem sie by mnie pokochala, chcialem sie do niej zblizyc , ale ona chyba tylko mojego przyjaciela widziala w swoim zyciu...Na imprezie na ktorej staralem sie do niej zblizyc, troszke sie poklucilismy i powiedziala to...Wiec ja posluchalem i poszedlem do domu, na drugi dzien przepraszala i powiedziala ze zaluje, chce aby bylo jak dawniej, wszyscy znajomii juz wiedza co zaszlo i mowia ze przesadzam...ja juz nie widze jej w moim zyciu w zadnej roli... Czy tylko ja jestem taki staroswiecki , ze uwazam ze za swoje slowa ponosi sie konsekwencje ?:(

Gość pisze się kłÓtnia kolego
:O:O:O

ok przepraszam wrazliwych na ortografie......... moglas juz cos wiecej napisac

Gość Sedzia ..Dreedddddd..
takie juz sa teraz te nasze kobiety...zero taktu :/

Ok napiszę. Jeśli faktycznie byłeś wobec niej nachalny, obcesowy, to należało Ci się. Może wcześniej nie zrozumiałeś aluzji, że nie chce być z Tobą...? I w końcu musiała byc butalna...bywa

*brutalna

nie bylem nachalny...no chyba ze nachalnoscia nazwiemy to ze sie nia interesowalem.... Te slowa przeciez pokazuja jaki ma do mnie stosunek... Co z tego ze cos do niej czulem jak potraktowala mnie jak pijaka z monopolowego... Na tyle teraz zasluguje facet ktory w kulturalny sposob chcial poderwac dziewczyne ?

Gość kłótnia..
Co rozumiesz przez pojęcie kulturalny podryw?

rozmowy, usmiech, komplementy, zaproszenie na randke itd... a moze teraz cos innego sie robi ?

Gość kłótnia..
Dla mnie normalne i sądzę że dla większości dziewczyn też.

a takie danie "kosza" dla kobiet to tez teraz norma ?

Gość kłótnia..
W sensie "odpierdol się" - nie, chyba że adorator jest menelem z dworca albo nachalnym, człowiekiem który nie rozumie słowa "nie. Przynajmniej dla mnie nie jest to normalne, jeśli rzeczywiście było jak to opisujesz.

a ja wlasnie tak sie poczulem jak jakis menel..... jeszcze nigdy tak przkro mi sie nie zrobilo......

Gość kłótnia..
No nie żartuj, jak menel od razu?:O Widocznie nie była warta twoich uczuć

bo jak sama zauwazylas takie slowa kieruje sie zazwyczaj do takich osobnikow..... To po co ona sie teraz odzywa ? Powiedziala swoje i niech teraz mnie zostawi w spokoju......

Gość vimes
ponosi sie odpowiedzialosc za to co sie robi. ja na twoim miejscu nie przyjmowalbym tak od razu przeprosin, chyba ze sytuacja wyglada troche inaczej niz ja przedstawiles. nie zrobiles nic niewalsciwego, a ona potraktowala cie jakbys nie mial uczuc. ale przynajmniej teraz wiesz ze jest niewrazliwa p*pą i nie bylo warto...

Gość I czym się przejmujesz
że jakaś głupia dziwka kazała Ci spierdalać? Pokazała Ci swoją klasę, a Ty masz "złamane serce i krwawiącą duszę" - to głupie i poniżające tak się tym przejmować.

bo ja ogolnie bym nie potraktowal tak obcej osoby a co dopiero kogos bliskiego... Nie spotkalem sie nigdy z takim potraktowaniem i boli .... Wydawalo m isie ze cos do niej czuje a tu takie cos.....:/

Gość vimes
nie przejmuj sie, ze sie przejmujesz. to normalne:) pewnie jacys znajomi powiedizeli jej, e nie bardzo sie zachowalo, albo sama zauwazyla ze to bylo nie tak. w zwiazku z tym postanowila to "z gracja slonia" naprawic. bedzie dobrze, przejdzie ci i znajdziesz sobie lepsza dziewczyne.

Gość aaa...
serce zlamane.-> juz po paru Twoich wypowiedziach zauwazylam , ze jest naprawde swietnym facetem i nie powinienes sie przejmowac kims kto na Ciebie nie zasluguje , zobaczyles na co ja stac i smialo mozesz sobie dac spokoj z ta pania

Gość ja też takie coś usłyszałem
bez powodu, olej ją, z czasem ci przejdzie;)Tutaj większego zrozumienia nie znajdziesz. Większość kobiet ma fatalny charakter:O, im ładniejsza tym bardziej zepsuta. Poszukaj sobie normalnej dziewczyny, pewnie nie będzie zbyt piękna:P ale za to miła:)

...niestety, trzeba przyjąc do wiadomości, ze zarówno za swoje czyny jak i za swoje słowa trzeba ponosic odpowiedzialnośc....a konsekwencje moga byc różne...

nieee.... no od razu zastrzegę że nie nadużywam słów niecenzuralnych, staram się panować nad sobą i zachowywać klasę czyli raczej coś jak bohaterce by mi się nie przydarzyło, ale w tym przypadku, gdy czytam jęki autora, tak niemęsko nadwrażliwego i drażliwego na swoim punkcie, uważam że dziewczyna miała rację i niepotrzebnie chciała wyciągnąć rękę na zgodę

Gość olej ją
olej kobiete najwyrażniej nie zasługuje na Ciebie ;)

Gość Sedzia ..Dreedddddd..
tak niemęsko nadwrażliwego i drażliwego na swoim punkcie Czyli co faceci maja puszczac mimo uszu takie teksty rozkapryszonych panienek ? takiego wała... Najlpeszym nauczycielem jest zycie, jak raz uslyszy takie slowo od osoby ktora kocha, to nastepnym razem 10 razy sie zastanowi zanim je wypowie..Poprostu pokaz jej ze teraz znaczy dla ciebie mniej niz kurz na tellewizorze :)