Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra30

ile dla brata na ślub?

Polecane posty

Gość siostra30

500 zł to mało? tyle daje moj starszy brat idzie z zona i duzym dzieckiem, a ja ide sama z mala coreczka. ale chyba to obciach 500 zł co? ja mysle o 200 euro.. chcialabym dac wiecej, ale u nas pracuje tylko mąż... prosze doradzcie cos, wesele juz w ta sobote

Gość hejka22
daj tyl e na ile cie stac.

Gość zarabiacie
w euro?

Gość koleny bzdurby temat
o kasie! Ty wiesz jaka jest twoja sytuacja finansowa więc nie lepiej usiąśc przy stole z mężem i z nim ugadać ile ejsteście w stanie dać do koperty?? przecież to bez sensu pytać się obcych ludzi.Powiemy Tobie że klepiej to dać 1000 zł bo mniej to wstyd i co będziesz kredyt brała?

Gość kaaaaaaaaaa
JA DOSTAŁAM OD MOJEGO BRATA 1000 OD BRATA MOJEGO MEZA 2000 BYLISMY ZDZIWIENI ZE TAK DUZO ZARÓWNO Z JEDNEJ STRONY JAK I Z DRUGIEJ DAJESZ TYLE NA ILE CIE STAC TO NIE JEST REGÓŁA MOZESZ DAC MNIEJ I TEZ BEDZIE DOBRZE

Gość siostra30
dziekuję za wypowiedzi, nie chodzi mi dokladnie o to, aby mi ktos powiedzial ile mam dac, ale jak są widziane takie kwoty, bo sie nie znam, wg mnie kazdy chcialby dostac jak najwiecej ;) chcę jak najlepiej dla mojego brata, on sie zadluzyl (moim zdaniem nieslusznie) i robi dosc duze wesele bo chcieli miec cala rodzine przy sobie w tym wielkim dla nich dniu, wiec moze nie ma co sie sknerzyc i cos tam sobie odpuscic a dac pozadny prezent.. no ale rzecz jasna, pogadam z mezem ;)