Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniPlan

Warszawa-tani,dobry weterynarz,gdzie?! Co polecacie?!

Polecane posty

Gość gość
Ja byłam o stanio w vet4pet, dobrzy weterynarze i fajnie pochodzą . Po za tym jest tanio

Gość Juliett55
Ja również zwiedziłam trochę przychodni weterynaryjnych ale prędzej czy później coś było nie tak :) Na dłużej zostałam w Wetmedic https://www.wetmedic.pl/ :) Poszukiwałam naprawdę dobrego chirurga do rekonstrukcji więzadła krzyżowego przedniego stawu kolanowego mojego Dafika i polecono mi właśnie ten gabinet :) Nie żałuję, operacja została przeprowadzona mega profesjonalnie i piesek jest w pełni sprawny, od tej pory chodzimy tam na każdą wizytę :)

Dobry i tani weterynarz jest na Grzybowskiej. https://myvet.com.pl sprawdz sobie. Warto się zainteresować nie tylko ze względu na cenę, ale też na wyjątkowe podejście do zwierzaków. Polecam z ręką na sercu.

Gość gość
Mieszkam w Warszawie, ale jestem ze Szczecina i tam jeżdżę do weterynarza www.weterynarz-szczecin.info ze swoimi pociechami gdzie mogą liczyć na najlepszą opiekę.

Gość Stefania28
W tej klinice: http://www.vet4pet.pl/ poradzą sobie z każdym problemem. Byłam nie raz, bo mam dwóch kotów i psa. Raz potrafili sobie szkodę zrobić wszyscy w jednym dniu. Ale Vet4Pet sobie ze wszystkim poradzili. Więc jeśli zwrócicie się do nich, to będą wasze zwierzaki zdrowi i wszystko będzie w miłej, ciepłej atmosferze!

Gość ratatujka123
Zgadzam się z @Stefania28 - jeśli chodzi o vet4pet http://www.vet4pet.pl/ to szczególnie polecam doktora Michała Nowickiego. Złoty człowiek po prostu! Ma super podejście do zwierząt, a do tego jest bardzo dobrym weterynarzem, a w szczególności ortopedą.

Komu bym nie polecała zawsze polecam przychodnie weterynaryjną http://primavet.waw.pl/ są oni moim zdaniem najlepsi i wkładają swoje całe serce w to aby uratować, wyleczyć zwierzaki

Gość LoopiLu
Przychodnia VET&PET ul. Danusi 2H (Białołęka). A w szczególności Pani Joanna - rewelacyjny weterynarz, ceny umiarkowane, podczas leczenia Pani doktor bardzo zainteresowana jest losem swojego pacjenta.

Gość Alka09
MyVet - najlepsza klinika, w której można dostać pomoc dla naszych zwierzaków, kultura i super atmosfera to wyróżnia ich na tle konkurencji.

Gość gość
Ja mogę polecić weterynarza z http://weterynaria.slask.pl/ i nie znam lepszego gabinetu niż ten. Zawsze mi doradza i pomogą w danej sprawie.

Gość gość
Polecam wskoczyć w kolej WKD ze Śródmieścia i przejechać się do stacji Opacz : zaraz przy stacji znajduje się gabinet weterynaryjny Niunia Wet http://niuniawet.pl/ . Miałam okazję pojawić się tam z moim psiakiem, na szczeście dolegliwość została wyleczona w mgnieniu oka. Dzięki Bogu, bardzo obawiałam się o jego zdrowie.

Gość gość
Wydaje mi się, że jeśli weterynarz jest dobry to jednak jego uslugi sa nieco drozsze. Ale czego sie nie robi dla zdrowia pulina :) Na Grenadierow jest dobra klinika- Vet4Pet :) Pracuje tam swietny ortopeda- dr Nowicki. Gorąco go polecam, pomogl mojemu labradorowi w problemach z chodzeniem. Byla konieczna operacja i dr Nowicki jako jeden z nielicznych weterynarzy w Warszawie podjął sie jej przeprowadzenia.

Gość tomek487
Polecam Panią z www.vetpassion.pl. Bardzo miła osoba, fachowa obsługa, ceny też nie są z kosmosu. Nie raz pomogła mojemu staremu, schorowanemu pieskowi. :)

Gość gość
Polecam na pewno klinikę MyVet. Świetni lekarze i przyjemna, kontaktowa i ogarnięta obsługa.

Gość ulubionka

no ja też polecam Vet4Pet na Grenadierów, choć ceny mają normalne jak na Warszawę. Ale powiem szczerze: na zdrowiu swojego zwierzaka nie ma co oszczędzać. Możesz trafić na jakiegoś niedoświadczonego lekarza, któremu zapłacisz mniej, ale zrobi psu czy kotu krzywdę... serio, lepiej iść do sprawdzonej kliniki jak Vet4Pet

Gość gość

Mają duże pojęcie o zdrowiu psów i kotów w gabinecie w Wesołej (chodzi mi o nich – weterynariawesola.waw.pl). Ostatnio przeprowadziłam się z mężem i naszym wilczurem w okolice Wesołej właśnie i od tego czasu korzystam z ich usług. Duża poczekalnia, duży parking, dobre warunki dla zwierzaków ale też dla właścicieli 🙂

Gość Stani

Ja akurat mieszkam w Warszawie ale weterzynarz mam sprawdzoną w Rypinie - Pani Natalia Tomaszewska. Z czystym sumieniem mogę polecić, bo zna się na rzeczy i nie boję się o swoje zwierzaki jak do niej jadę.

Gość Marta

To miejsce profesjonalnego leczenia dla zwierzakòw. Ludzi oddanych swojej pracy. To miejsce gdzie powołanie, profesjonalizm i pasja dają bezpieczeństwo w zakresie troski i leczenia naszych słodziakøw. JACEK OLSZEWSKI PRZYCHODNIA WETERYNARYJNA

Polecam. 

Gość Marta

Również polecam JACEK OLSZEWSKI PRZYCHODNIA WETERYNARYJNA super miła atmosfera. Pełen profesjonalizm.

Gość Magda

Najlepszy weterynarz w Warszawie którego mogę ci polecić z całego serca to JACEK OLSZEWSKI PRZYCHODNIA WETERYNARYJNA super obsługa bardzo miła atmosfera. Jestem bardzo zadowolona jaki i mój pupil polecam 

Gość janusz

Pan JACEK OLSZEWSKI to najlepszy weterynarz super profesjonalna obsługa. Polecam 

Gość gość

Ja jestem od jakiegoś czasu klientem wraz z moim shiz tzu lecznicy w Wesołej, dokłądnie chodzi mi o firmę pani Lidii Cybulskiej, na stronie weterynariawesola.waw.pl można sobie ich wyszukać. Super warunki, zawsze potrafią tutaj dobrze doradzić, indywidualne podejście, a nie przepisywanie wszystkim tych samym rozwiązań.

Gość Kasia

JACEK OLSZEWSKI PRZYCHODNIA WETERYNARYJNA polecam super podejście do zwierząt! Bardzo miła obsługa. 

Gość Marta
20 minut temu, Gość Kasia napisał:

JACEK OLSZEWSKI PRZYCHODNIA WETERYNARYJNA

Tak to najlepszy weterynarz również byłam j mogę polecić z całego serca mój piesek ma się świetnie :-) 

Gość Marita

JACEK OLSZEWSKI PRZYCHODNIA WETERYNARYJNA super przychodnia zawsze można otrzymać poradę jak zajmować się zwierzakiem podczas choroby polecam miła atmosfera i bardzo profesjonalne podejście! 

Gość gość

www.olwet.warszawa.pl tu masz bardzo dobrego weterynarza super miła obsługa i bardzo dobre podejście do zwierząt polecam! 

Gość gość

www.olwet.warszawa.pl to zdecydowanie najleszpy weterynarz odwiedzam go już od wiele lat i jest najlepszy super podejście do zwierząt i bardzo miła obsługa