Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniPlan

Warszawa-tani,dobry weterynarz,gdzie?! Co polecacie?!

Polecane posty

Gość Marta

Jestem zadowolona po naszej ostatniej wizycie z psem w Wesołej w Centrum Zdrowia Zwierząt. Lecznica prowadzi swoją stronę weterynariawesola.waw.pl mają dużo informacji wrzuconych wiadomo na jakim sprzęcie pracują, bardzo fajnie prowadzony portal co jest rzadkością w przypadu weterynarzy.

Gość gośc

www.olwet.warszawa.pl również polecam super wet. polecam 

Gość gosć

www.olwet.warszawa.pl najlepszy również polecam 

Gość Tobd

Pan Jacek Olszewski to super wet. Pełen profesjonalizm i pełna opieka do samego końca choroby pupila! Polecam! 

Gość Jacek

Osobie z moim pupilem udałem się do pana Jacka. Pan Jacek odrazu wiedział co mu było i odrazu jak najszybciej przystąpiliśmy do leczenia! Otrzymałem pełne porady w sprawie mojego pupila i udało nam się wyłączyć pieska. Co najważniejsze dzięki panu Jackowi jest teraz szczęśliwy i pełny życia! 

Gość Gosc

Tal zdecydowanie pan Jacek to najepszym weterynarz do którego warto się udać kiedy mamy chorego pupila zawsze otrzymała pełna poradę o stały kontakt jak się opiekować podczaszy choroby! Polecam 

Gość Maria

Również polecam Pan Jacka Olszewskiego. Wg mnie to bardzo dobry weterynarz. Zawsze przyjmuje punktualnie, ma nowoczesny sprzęt i narzędzia, ale nade wszystko jest wykwalifikowany i w pełni przygotowany do zabiegów. Polecam!

Gość MalaMi

Pan Jacek Olszewski  świetnie się wywiązuje ze swojej pracy, a do tego widać, że naprawdę kocha zwierzęta, co jest dla mnie koniecznym warunkiem, jeśli chce się pracować w tym zawodzie.

Gość Magdalenna

Polecam Pana Jacka Olszewskiego, który jest bardzo zaangażowany w pomoc zwierzętom. Pomógł dzięki swojej wiedzy, doświadczeniu i miłości do zwierząt. DZIĘKUJĘ I POLECAM