Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoccccccccccyyy

białe grudki na papierze i zielona bielizna - co to jest

Polecane posty

Gość pomoccccccccccyyy

zaczeło sie od swiądu - non stop sie drapałam , a od wczoraj mam zielone majtki i przy podcieraniu na papierze jakies biale ,,grudki,, . Czy ktos wie co to jest?? Ginekolog przyjmie mnie dopiero pod koniec lipca chyba ze pójde prywatnie.

Gość najprawdopodobniej to grzybica
a masz taki rybi zapach?

Gość oj jak zielone
to zapalenie bakteryjne. a napisz jaki jest tego zapach? chyba bedziesz musiala isc prywatnie, trzeba to jak najszybciej zaczac leczyc

Gość pomoccccccccccyyy
kurcze nie wąchałam tzn zielona bielizna nie pachnie przyjemnie ale czy to akurat zapach rybi to nie wiem. białych grudek nie wąchałam

Gość lol jakie tu głupoty piszecie
zapalenie sromu albo grzybica pochwy ginekolog koniecznie

Gość oj jak zielone
no biale grudki by swiadczyly o grzybicy a ten zielony kolor o zakazeniu bakteryjnym

Gość pomoccccccccccyyy
mam i zieolne i biale tzn wyciek jest zielony i brudzi mi bielizne, a bezpośrednio z pochwy przy podcieraniu w wc wychodza białe, serowate grudki

Gość złoty berecik
te grudki to mi wygląda na grzybice ale ten zielony wyciek ... ja bym gnała natychmiast do lekarza - jak powiesz, że stan alarmowy, to zawsze się da wyciągnąć z rekawa jakiś wolny termin; lekarz się na pewno zgodzi cię przyjąć jak wyjdzie ostatnia pacjentka

Gość pomoccccccccccyyy
jeszscze się dziś wkurzyłam bo zadzwoniłam do przychodni i chciałam sie zarejestrowac do ginekologa - zawsze wystarczało 2-3 dni wczesniej a tu nagle sie babka drze na mnie ze lekarz ma jakis kontrakt i moge byc przyjeta dopiero pod koniec lipca.....a u lekarza robiłam 3 tygodnie temu cytologie i wiem ze mam nadzerke ale ten wynik miał pokazac jak bardzo ta nadzerka jest zaawansowana. I co ja mam zrobic isc wziac ten wynik i do prywatnego??

Gość złoty berecik
właśnie tak zrób, wex wyniki i idx prywatnie

Gość pomoccccccccccyyy
chyba bede musiala bo do panstwowego to własciwie wszystkie kobiety ida w pilnej potrzebie, rzadko która profilaktycznie, znam to z autopsji