Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka_ja

szukam przyjaciółki - na dobre i złe

Polecane posty

Gość A ja ...
Świnoujście ale niedlugo szczecin a tam nie znam nikogo ( tylko moj chlopak ) ojjj ... ciekawe jak to bedzie ;/

Gość A ja ...
a no i mam 25 lat ; )

Gość LilLady
Hej :) Warszawa, 25 :)

Gość Odix
20 lat, Elbląg ;)

Gość jakajaka
czesc, ja tez szukam takiej przyjaciolki, z ktora mozna by bylo porozmawiac pouzalac sie nad soba wspolnie mam 22 lata i jestem z mazowsza;) pozdrawiam

Gość looloo
ja tez z Częstochowy i rocznikowo rownież20:D

Gość Odix
Ja również jestem w związku, ale nie przez to nie mam koleżanek. Po po prostu po szkole średniej kontakty się urwały. Mam jedynie mojego chłopaka, a koleżanki odzywają się wtedy jak jestem im do czegos potrzebna. Na studiach też nikt się nie kwapi do bliższego poznania. Rozmawiam z dziewczynami, tymi w moim wieku i starszymi, ale przecież nie wyskocze z hasłem - może gdzieś razem wyjdziemy pogadać? :P

Gość A ja ...
no ja wlsnie boje sie zmiany miejsca zamieszkania na szczecin bo niestety nie znam tam nikogo oprocz mojego chlopaka a musze sie raczej perzeprowadzic bo on ma tam dobra prace, no i zastanawiam sie jak to bedzie...

Gość jakajaka
moje znajomosci tez sie rozpadly po szkole sredniej, wszystkie poszły w inna strone, inne studia a ja jestem naprawde sama, nie mam chlopaka, jak wiekszosc z Was czasami przebywam tez na górnym slasku i tez tam nikogo nie znam tylko rodzine, czasami wyjde z bratem do kina i to wszystko:O

Gość A ja ...
ja licze na to ze jak sie przeprowadze to w pracy kogos poznam ale najpierw trzeba ta prace znalezc hi ... a z kolei z ta to wiadomo jak bywa .. ojj ach te zmiany

Gość LilLady
Mnie brakuje takiej kumpeli, z którą można by pójść na kawę, połazić po sklepach, itp. Miałam taką jak mieszkałam w Trójmieście (poznaną na Kafe :))) ), ale teraz mieszkam w Wawie i jakoś słabo..

Gość LilLady
Up?:)

Gość Odix
Wydaje mi sie, że w Warszawie to i tak jest lepiej. Ludzie pewnie bardziej otwarci, a nie takie dzikusy jak w Elblągu :D

Gość LilLady
Może, nie wiem :) Czekam..

Gość jakajaka
a zebys wiedziala jakie u mnie sa dzikusy:D albo dzikusy albo lalunie i wez tu cos wybierz:D

Gość Odix
Z doświadczenia wiem, że łatwiej jest poznać chłopaka niż koleżanke... Strasznie mnie to wkurza. Do chłopaka możesz od tak zagadać na gg, nk, fotce i czymkolwiek co istanieje i będzie ok, a odezwać sie do dziewczyny nie wypada.. Jeszcze pomyśli, że jej spodobała :P

Gość LilLady
No własnie fajnie, żeby nie była dzikusem ani lalunią. Taka normalna, zwykła, fajna koleżanka ;) A co do portali społecznościowych to ja kiedyś próbowałam przez nie poznać koleżanki - nie dało się. Pewnie myślały tak jak napisałaś.

Gość LilLady
Odix, szkoda, że z Wawy nie jesteś, już byłby temat do rozmowy przy kawce :(

Gość jakajaka
ja mam 120 km do wawy tez moze jakos jezyk bysmy złapały;)

Gość Odix
LilLady, zawsze można na gg pogadać :) a te kilka.. kilometrów tez zawsze mozna przejechać :)

A ja tez szukam przyjaciólki na skype np. lub na gg :) Ale watpie ze znajde :( 18 tereny po za Polska.

Gość Odix
Naprawdę brakuje mi koleżanki, bo ja jestem taka, ze lubię malować, czesać chodzić na spacerki, sprawia mi to ogromną frajdę. A teraz spędzam jedynie czas w pracy i z moim chłopakiem.

Gość LilLady
No to tak jak ja. A gg nie to samo, chodzi o to, żeby kogoś zobaczyć, pośmiać się, posiedzieć czy pospacerować. Ja i tak za dużo siedzę na gg - rozmawiam z tymi wszystkimi bliskimi daleko..

Gość Odix
Wypisujcie dalej skąd jesteście :)

Gość Martuss23
moze kiedys sie znajdzie ktos z naszych miast tez szukam takiej przyjaciolki ktprej bede mogla sie zwierzyc ze wszystkiego i zachowa to dla siebie wyjsc na spacer zakupy mam wiele kolezanek ale tylko spotykamy sie czasami jakas impreza i nic wiecej w czestochowie tez ciezko kogos znalesc :(

Gość LilLady
A może dziś ktoś chętny się znajdzie? :) Ja szukam kumpeli w Wawie, tak ok. 25lat ;)

Gość nat1991
mam chłopaka,ale jestem bardzo otwarta na nowe znajomości:) Fajnie by było poznać kogoś,z kim moznaby gdzies wyjść pogadać,na jakąs imprezke czy cos:) Pozdrawiam serdecznie Osiemnastolatka z okolic Leszna

Gość ASKA232435
SZUKAM PRZYJACIÓŁKI ZKTORA BYM MOGLA POGADAC O WSZYSTKIM MAM 18LAT JESTEM Z WIELKOPOLSKI

Gość Shaggy
Hej dziewczyny, czy ten temat jeszcze żyje?:) Szukam baby ze Szczecina, bo już na głowę dostaję po dwóch latach siedzenia tu bez plot;D Odezwijcie się:) mesua@poczta.wp.pl