Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz.xyz.xyz.xyz.xyz.xyz

POLEĆCIE MI PROSZĘ GINEKOLOGA W POZNANIU

Polecane posty

Gość xyz.xyz.xyz.xyz.xyz.xyz

Zawsze chodziłam do przychodni na Junikowie, ale to, co tam się teraz dzieje... Kiedy chcę się umówić na wizytę, wolne terminy są najwcześniej za miesiąc :o Chodzi mi o lekarza, który przyjmie mnie wtedy, kiedy ja chcę (może być prywatny). Zależy mi na zrobieniu wszystkich możliwych badań, bo dawno nie byłam u ginekologa, oraz na otrzymaniu recepty na pigułki (najlepiej kilku, żeby nie łazić tam co miesiąc). Preferowany mężczyzna. I na jaki koszt mniej więcej mam się przygotować? Będę bardzo wdzięczna za Waszą radę.

Gość ej no up kobiety
:)

Gość upupupupupupupupupup
ale błagam !! nie aż tyle propozycji naraz !! bo nie wiem, co wybrać !! :P

Gość w sobotę
wpisz w wyszukiwarkę w tym dziale "poznań" albo "poznaniu", jest masa topików o godnych polecenia ginach w poznaniu.

Gość tyż racja ale chodziło mi
o aktualne informacje :) a w wyszukiwarce szukałam, ale tam głownie tematy o ginekologach prowadzących ciążę

Gość mee84
ja jestem z okolic poznania i ostatnio robilam wszystkie podstawowe badania kontrolne za wizyte zaplacilam 75zł :) pozdrawiam aha no i nie czekalam miesiaca a w ten dzien co zadzwonilam zostaalam przyjeta

Gość a gdzie powiedz proszę

ponoć fajny jest Prof. Wilczak, brat tego aktora, zresztą moj wykładowca:) bardzo dba o pacjentki. osobiście chodze do rd Michała Małka z raszeii, wspaniały młody lekarz, traktuje Cie jak kobiete nie jak przedmiot.

Gość o bardzo Tobie dziękuję
:) 🌻