Kocopoł 110 Napisano 7 godzin temu (edytowany) A ty wąchaj gucze bab z ero a zapomniałam, rozwaliłes ero jak miałeś fazę po przycpaniu ziola czym się bardzo szczyciles dumny z siebie bo dziady teraz mają takie osiągnięcia po 30 oprócz jazdy na traktorze Edytowano 7 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 244 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Nie możemy, mamy chore dziecko w domu. Poza tym raczej wołami by nas nie wyciągnięto Nadręczny wymyśli nam jakiś głupi horror na wieczór i to zupełnie zadowalające plany rodzinne Rodziną tego dziecka jest ojciec i matka, Ty jesteś dla niej nikim, wiem co mówię bo znam taką co miała macochę od początku podstawówki i wiem co za jej plecami o tej kobiecie gadała, gdy w domu niby było miedzy nimi spoko, bo ojciec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 30 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Rodziną tego dziecka jest ojciec i matka, Ty jesteś dla niej nikim, wiem co mówię bo znam taką co miała macochę od początku podstawówki i wiem co za jej plecami o tej kobiecie gadała, gdy w domu niby było miedzy nimi spoko, bo ojciec. Jakże brakuje Żaby, która podsumowywała cię w takich sytuacjach jednym, soczystym zdaniem: "Weszła Iskra i się zesra...a" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Krzysio Kupa napisał: Mamusia go wazonem najczęściej głaskała, co widać. Bardziej się postaraj żeby znowu się nie pocięła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 244 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: Jakże brakuje Żaby, która podsumowywała cię w takich sytuacjach jednym, soczystym zdaniem: "Weszła Iskra i się zesra...a" Mogłaś przyjąć fakty jak chcesz, no i wybrałaś sposób najlepiej obrazujący kim i jaka jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 360 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Rodziną tego dziecka jest ojciec i matka, Ty jesteś dla niej nikim, wiem co mówię bo znam taką co miała macochę od początku podstawówki i wiem co za jej plecami o tej kobiecie gadała, gdy w domu niby było miedzy nimi spoko, bo ojciec. Ja nie wiem czy jako osoba bezdzietna powinnaś zabierać głos w takich sprawach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie pisałam tego na poważnie. Ja tak. Sam wiek nie powinien mnie dyskredytować w oczach młodszych. Jedynie moje nudziarstwo i brak "kumania czaczy"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 244 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ja nie wiem czy jako osoba bezdzietna powinnaś zabierać głos w takich sprawach. Czyli Ruda również nie powinna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Rodziną tego dziecka jest ojciec i matka, Ty jesteś dla niej nikim, wiem co mówię bo znam taką co miała macochę od początku podstawówki i wiem co za jej plecami o tej kobiecie gadała, gdy w domu niby było miedzy nimi spoko, bo ojciec. Nie można mnie nazwać fanką pierwszej pary ale może by jakieś granice jednak postawić, co? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Rodziną tego dziecka jest ojciec i matka, Ty jesteś dla niej nikim, wiem co mówię bo znam taką co miała macochę od początku podstawówki i wiem co za jej plecami o tej kobiecie gadała, gdy w domu niby było miedzy nimi spoko, bo ojciec. Chyba nie ma żadnej takiej relacji żeby to zgodnie funkcjonowało. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 30 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Mogłaś przyjąć fakty jak chcesz, no i wybrałaś sposób najlepiej obrazujący kim i jaka jesteś Uważam cię za chorą na głowę, patologicznie zazdrosną i niebezpieczną fanatyczkę religijną. Żadna z twoich chorych interpretacji nawet nie stoi dla mnie koło faktów. Ani nie będę z tobą dyskutować, ani tłumaczyć się ze swojego życia. Mogę co najwyżej napisać w końcu to, co Elcia pisze Madzi (może się finalnie doczekasz) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Ja tak. Sam wiek nie powinien mnie dyskredytować w oczach młodszych. Jedynie moje nudziarstwo i brak "kumania czaczy"? Kukanie czaczy to prearchaizm jakiś jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 244 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Nie można mnie nazwać fanką pierwszej pary ale może by jakieś granice jednak postawić, co? Jakie? Mówię co wiem od osoby w tej samej sytuacji, jak macie problem to wy, nie ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Bardziej się postaraj żeby znowu się nie pocięła Jak to jest wybijać lbem szyby jak dzikus i to jakiś koks musiał być brany xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Chyba nie ma żadnej takiej relacji żeby to zgodnie funkcjonowało. Bo nie ma zbyt wielu idealnych rzeczy na tym padole łez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie można mnie nazwać fanką pierwszej pary ale może by jakieś granice jednak postawić, co? Znowu mi zaimponiłaś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 360 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Baba napisał: Ja tak. Sam wiek nie powinien mnie dyskredytować w oczach młodszych. Jedynie moje nudziarstwo i brak "kumania czaczy"? Podobno nieważne ile się ma lat a na ile się każdy czuje. A nudziarstwem u siebie nazywasz brak agresji i walk codziennych w wojenkach? Edytowano 7 godzin temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 244 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Uważam cię za chorą na głowę, patologicznie zazdrosną i niebezpieczną fanatyczkę religijną. Żadna z twoich chorych interpretacji nawet nie stoi dla mnie koło faktów. Ani nie będę z tobą dyskutować, ani tłumaczyć się ze swojego życia. Mogę co najwyżej napisać w końcu to, co Elcia pisze Madzi (może się finalnie doczekasz) Myśl co chcesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Mgła napisał: Rodziną tego dziecka jest ojciec i matka, Ty jesteś dla niej nikim Powiedz to sierotom przysposobionym przez obce osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Jakie? Mówię co wiem od osoby w tej samej sytuacji, jak macie problem to wy, nie ja. Że ktoś miał problem nie znaczy, że wszyscy i zawsze tak mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Znowu mi zaimponiłaś. Bo to się już robi żenujące. Nawet ja nie mogę tego czytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Kukanie czaczy to prearchaizm jakiś jest. Kukanie? Czyli nawet w tym się ciulnęłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Bo nie ma zbyt wielu idealnych rzeczy na tym padole łez. Racja bo swoich latorośli nienawidzą , a co dopiero obcych tylko głośno się o tym nie mówi bo z domu się nic nie wynosi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 244 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Powiedz to sierotom przysposobionym przez obce osoby. Mam to przekazać znajomej czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 244 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Że ktoś miał problem nie znaczy, że wszyscy i zawsze tak mają. Wątpliwe by córka której ojciec mieszka nie z jej matką i z nią, nie miała problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Mgła napisał: Mam to przekazać znajomej czy jak? Podobno inteligentna jesteś nie jakaś szlora z goło dupo dzifka z cycofony Edytowano 7 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 357 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Jak to jest wybijać lbem szyby jak dzikus i to jakiś koks musiał być brany xd Fantastycznie na adrenalinie nic nie czuć nawet jak farba leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 110 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Fantastycznie na adrenalinie nic nie czuć nawet jak farba leci. A no to ciebie można pewnie lać jak prosie, widać żes prosty i lubisz barbarzyńskie metody bo nic innego nie zrozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 360 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Mgła napisał: Czyli Ruda również nie powinna? Tylko że ona pisała o swojej pasierbicy a nie o kimś z forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysio Kupa 6 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Kocopoł napisał: Jak to jest wybijać lbem szyby jak dzikus i to jakiś koks musiał być brany xd Butapren! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach