Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

funky mama

moje sloneczko

Polecane posty

patrze na moje sloneczko jak sobie slodko spi. jest taka sliczna, slodka i bezbronna. ma taka malenka twarzyczke i tak do mnie podobna gdy ma zamkniete oczy. wciaz nie moge uwierzyc ze jestesmy razem choc od pierwszego spotkania minelo juz pol roku. jestem prawdziwa szczesciara ze ja mam. tylko nie wiem czym sobie zasluzylam na tyle szczescia...... pozdrawiam wszystkie oczekujace mamusie. nawet nie wiecie ile dobrego was czeka 🌼

Gość a mnie dziwi
jak ktoś pisze, że dziecko jest "takie śliczne i do mnie podobne". Zero skromności.

Gość każda mamuśka
jest zapatrzona w swoje dziecko,a szczególnie jak jest to pierwsze dziecko.Zresztą wszystkie...WSZYSTKIE...są słodkie...JAK ŚPIĄ!

Gość i to takie ważne
żeby az topik zakładać?

to dla mnie bardzo wazne. wyrzucic to z siebie. ze jestem szczesliwa bo jestem matka a moja coreczka... oczywiscie ze jest idealna, w koncu to MOJA corka :P buziaczki mamusie 🌼

Gość a mnie dziwi
Nie dziwi mnie, że ktos kocha swoje dziecko itp, ale pisze, że śliczne i podobne :O Nawet gdybym tak uważała, to raczje liczyłabym, że inni to zauważą i skomplementują 🖐️

funky mama- rozumiem cie doskonale - ja jak patre na moje dzieci też ogarnia mnie fala szzczęścia :)

No i proszę, masz nauczkę. Nie mówić o szczęściu! nie cieszyć się!Zastanawiać się, czy jesteś w ciąży i chudnąć, chudnąć, chudnąć :-) Eh, nie zwracaj uwagi na marudy. Ja też jestem szczęśliwa i też mam ochotę o tym krzyczeć...albo szeptać cichutko na forum. Buźka.

dołączam sie do Was też jestem szczęśliwa od 15 m-cy i każdego dnia dziękuje Bogu że mnie obdarzył takim CUDEM -moim słonkiem 🌻

do a mnie dziwi --> a masz wlasne dziecko? ja nawet gdy ktos mowi fajne dziecko odpowiadam: bo moje! :) calkiem normalne dla mnie jestem dumna i nie wstydze sie tego

funky mama ... wiem co czujesz :) Ja też już od prawie 4 miesięcy jestem szczęśliwą mamusią ślicznej dziewczynki ❤️ Uwielbiam na nią patrzeć i się nią zajmować :) ... Czasem jak patrzę na tego śpiącego lub śmiejącego się do mnie aniołka to łęzka kręci się w oku ze szczęścia :) Jak pomyślę że jeszcze rok temu nie byłam pewna czy będę mamusią a teraz mogę tulić moją kruszynkę to po prostu nie potarfię w to uwierzyć :) Dlatego nie przejmuj się innymi ... tylko mów głośno co czujesz :)

a niech sobie będą słoneczka, aniołki, kruszynki, kluseczki ,robaczki itd. każde zdrowe dzieciątko CUDEM jest!!! Wystarczy poczytać na kafe, ile jest kobiet które się starają, ile poronień, ile chorych dzieci sie rodzi:( Więc gdy patrzę na swoją córeczkę to uważam, że CUD mi się trafił i kocham ją jeszcze bardziej❤️

kiara22 ---> sliczna ta twoja nikosia:) naprawde cudne dzieciatko :) ja mojego skarba niestety nie mam w necie .... ale kiedys wam ja pokaze :) buziaki🌼

funky mama ... w imieniu Nikolki dziękuję za komplement 🌻 ... I z niecierpliwością czekamy na fotki Twojego maluszka :)

funky mama - jednocze sie z Toba w zachwycie :) Powiem Ci, ze nasza coreczka ma 8 lat i przychodzimy z mezem patrzec na nia jak spi i zachwycamy sie jaka jest sliczna i do nas podobna :) To sa cudowne chwile :)

i ja sie dołączam w tym uwielbieniu dla swojego dziecka. jesli ktos nie jest matka, to nie zrozumie, o czym tu mowa. dla matki-jej dziecko jest zawsze najpiekniejsze, najmadrzejsze a jak jest jeszcze do niej podobne, to juz w ogóle euforia. a dlaczego mam nie mówic, ze jest ładna i do mnie podobna, byc moze nie jestem zakompleksiona, gruba baba- tylko atrakcyjna mamuska i fajnie, ze dziecko moze byc do mnie podobne ;-)

Czy trzeba byc atrakcyjna mamusia zeby moc powiedziec Mam Szczescie bo Mam sliczne Dziecko. Ja wcale nie wygladam jak modelka,jestem puszysta i oczywiscie ze mam kompleksy ale... Mam Najpiekniejsze Dziecko Na Swiecie... Wojtus jest Moim Cudem i dumna jestem z tego!!!!!!!! Dolaczam sie do mamus ktore patrzac na swoje Malenstwo mowia jakie mnie spotkalo szczescie!!!🌻 Pozdrowionka:)

byłam byłam ;) czytam codziennie;) tylko sie nie ujawniam:D

uficzku głupiutki- nie wiem ty możesz swoje dziecko nazywać rozkapryszonym bachorem jak ci sie podoba

anusia nie napisałam, że trzeba być ładnym, aby kochać swoje dziecko, chyba mnie źle zrozumiałaś. Bo rozumię, że to do mnie to było.

Gość bebe_30
funky mamo, tak mi sie cieplutko zrobilo w serduszku po przeczytaniu twoich slow:) ja jestem dopiero w 22 tygodniun ciazy,i juz z niecierpliwoscia oczekuje naszego malenstwa:)pozdrawiam!

A co tam - dolacze do Was - mnie tez ten cud zachwyca, i nie wiem czym na takie szczescie zasluzylam. :D A jak pomysle ze cos im sie mogloby przytrafic, to slabo mi sie robi.... Ekshibicjonizm? Moze, ale przeciez o pozytywnych uczuciach tez trzeba pisac!!!!!!!

Ja tez uwazam,ze dziecko to CUD:D Jak patrze na moje maluchy to mysle sobie, jak ja moglam bez nich zyc...Sa calym moim swiatem, kims kogo bardzo kocham.... trzeba byc mama zeby to zrozumiec:D ike- i Ty tutaj;)