Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksoaksoa

sprawdzeni i godni polecenia sprzedawcy z allegro

Polecane posty

Gość ksoaksoa

hej, napewno nie jedna/jeden z Was zamawiał różne rzeczy z allegro. Ponieważ dział dotyczy zdrowia i urody, proponuję stworzyć listę godnych polecenia sprzedawców kosmetyków z allegro.

Gość jak znajde ich to
napisze bo teraz nie pamietam nazw. jedno powiem napewno, kogo nie polecam z całego serca - aga-kuba1 tyle, ze to nie jest sprzedawca kosmetyków. ale sprzedaja legginsy a to ostatnio modne. czekam na paczke od nich już miesiąc i doczekać się nie moge. ponoc zostały mi wysłane juz 2 poaczki. teraz trzecia. chyba bede zmuszona wybrać się na policje aby pieniadze odzyskac.

Gość mysle ze moze lepiej
wpisywac tu tych u ktorych nie warto kupowac bo takich u ktorych warto to sami sprzedawcy moga sie wpisywac i zachwalac udajac tłumy...

Gość niestety nie zawsze
jak kupowalam u jednego to mial same pozytywy. i nagle sypnelo mu sie ze 30 negatywnych. w jednym m-cu. w tym i niebawem odemnie otrzyma takie negatywy jakich jeszcze nie widzial bo czekam na towar ponad miesiac i doczekac sie nie moge.

Gość niestety nie zawsze
pozatym nie wszystkie pozytywne powinny byc pozytywnymi tak samo jak i negatywne.

Gość niestety nie zawsze
niektore kom. sa wystawiane zbyt pochopnie... :( ja sama na poczatki dzialalnosci na allegro wystawilam gosciowi pozytywny a powinnam conajmniej neutralny. zamawialam smycze i te pokrowce silikonowe na komory. nie dosc, ze smycze niektore byly inne niz zamawialam to te pokrowce odrazu wyrzucilam do kosza bo sie nie nadawaly do niczego. plusem byl przesympatyczny kontakt i ekspresowa wysylka oraz gratisowa smycz. takze neutral powinien byc bo te pokrowce to porazka. ale gosciu mial same pozytywy. wiec nie wiem czy tylko mi wyslal takie badziewie czy innym takie cos odpowiadalo...?...

Gość ksoaksoa
wiem wiem, ze po komentarzach się poznaje kto jest dobrym sprzedawcą a kto nie. Ale ostatnio zauważyłam dziwny fakt, szukałam jakiejś rzeczy na allegro i przeglądałam je właśnie u jednego sprzedawcy i co wzbudziło moje podejrzenia, to to, ze na każdej aukcji jaką posiadał (a miał ich dość sporo) zawsze kupowała (bądź "kupowała") ta sama grupa ludzi i jakież tez piękne komentarze potem wystawiali... bardzo mnie to zastanowiło... różnie bywa z tymi zakupami w necie. jedno mają dobre doświadczenia inny nieco gorsze. Ostatnio też zamawiałam kosmetyki i się naczekałam, a jak dostałam paczkę to nawet wyraźnej daty nadania nie było, bo bym sprawdziła czy w rzeczywistości termin został dotrzymany. Moim zdaniem, jeśli jakiś sprzedawca - ale taki naprawdę spoko, uczciwy itp - nie może ogarnąć się, powinien dać znać, że np paczka zostanie wysłana później czy że ma problemy itp, a to się też rzadko zdarza. Czy ten topik jest potrzebny? Okaże się z czasem. A co do wpisywania się samych sprzedawców też dobry pomysł, aczkolwiek nie wiem czy byliby obiektywni w stosunku do siebie. To my - ich klienci wydajemy "sądy" na nich ;-) Pozdrawiam