Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **rusałka

spotkania w realu

Polecane posty

Gość bardzo_ciekawa
Fajnie w znaczeniu bardzo fajnie czyli SUPER

Gość drogie i mile panie
no fajnie, tylko, ze nierealnie a szkoda

Gość bardzo_ciekawa
nierealnie? skoro się kochacie, dlaczego nie jesteście razem? wogole bierzecie pod uwagę aby być?

Gość drogie i mile panie
mieszkamy bardzo daleko do siebie, ona zaczyna studia a ja jestem w trakcie

Gość bardzo_ciekawa
no ale sa wakacje, weekendy, Wybacz, że tak ciagle wypytuję. Ale przeciez ludzie są ze soba na odleglosc, wlasnie ze wzg na studia, pracę czy tez z innych powodów. Moze jak skonczysz studia, przerpwadzisz sie blizej Niej. Zawsze jest jakies rozwiazanie danego' problemu'

Gość drogie i mile panie
Twoj optymizm jest zarazliwy:), ale jest problem bo ona uwaza, ze jesli przyjade i okaze sie, ze byloby wspaniale to ciezko bedzie sie rozstac

Gość bardzo_ciekawa
no niestety są minusy zwiazków na odleglosci i wlasnie sa to m.in. rozstania. Z czasem takie rozstania bedą coraz trudniejsze, tesknota coraz wieksza ... Ale przeciez spotkacie się znow i znów. Ale w takich zwiazkach bardziej docenicie siebie, docenicie czas spedzany ze sobą. Ja bym zaryzykowała - kto nie ryzykuje ten nie ma!

Gość **karina
a w jaki sposób poznaliście się w tym internecie, no chodzi mi właściwie, czy poprzez jakiś komunikator, np.gadu-gadu czy prez czat, albo podajcie jakąś konkretną stronkę, może też kogoś znajdę sobie ciekawego:-D

drogie i mile panie u mnie jest jeszcze wieksza roznica opdleglosci a mianowicie 2000 km i mnie to w niczym by nie przeszkadzalo gdyby cos z tego bylo, bo wiem ze oboje jestesmy wierni i udaloby nam sie troche tak pozyc :) ale nic nie bedzie wiec nie ma co marzyc :O Ja swojego poznalam przez skype :)

Gość amanda75d
po miesiącu, ale sexu nie bylo był dopiero po chyba 5 spotkaniu