Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia 17

Jaki samochód najlepszy dla nastolatki?

Polecane posty

mistrzu>> na szczescie stac mnie na wymiane sprzegła więc mogę obie pozwolić na zabawę, a nie ma nic fajniejszego jak uznanie w oczach przegranego mezczyzny :) to coś więcej niż wyścigi kto pierwszy

jak najmniej :p nawet myslalam, o zakupie auta z gotową instalacją gazową :D

Gość Sylwia 17
chce zdawac na wlasnym samochodzie. Rozumiesz?

Gość jak przetłumaczyc..
da sie zdawac na wlasnym samochodzie? gdzie....?

Gość Łukasz27wawa.....
rower co bys zagrozenia na drodze nie stwarzala

obecnie do jazdy na uczelnie mam bravo 1.2 fire 80 koni, spala mi około 6.5 litra więc miesięcznie paliwo to koszt około 300 zł. zapłaciłam za niego 9 tys. ale jak oczekujesz czegoś więcej niż wozidełka (coś szybszego) to cięzko w tym segmencie cenowym aha curva przepraszam za bład ortograficzny ktory wynikał z pospiechu a nie z gipsu :)

Gość Sylwia 17
W calej Polsce. Nowe zasady

Gość yfofg
audi np a2

bravia myslalam o mazdzie lub fordzie probe.. bardzo mi sie podobaja, tylko nie wiem jak przy tak mocnym silniku wyglada spalanie :(

Sylwia nowe zasady ? od kiedy ? chyba zadzwonie do wordu i popytam bo jak chodziłam na kurs nikt mnie nie uswiadomił o tej mozliwości tym bardziej że nie jest przystosowany>

ó mazda ma bardzo drogie czesci a probe pali około 12 litrów benzyny, 13 gazy. instalacja która nie obciąży silnika ( nie straci na mocy) to taka z wtryskiem sekwencyjnym za ponad 5 tys, zwykłą jak założysz to straci na mocy i zniszczy silnik. nie opłaca się

Gość Sylwia 17
To zadzwon

no wlasnie... tego sie obawialam... a jakies zwykle \'wozidelko\' o niezbyt \'okrągłym\' kształcie :) ?

Zadzwoniłam : owszem możesz zdawac na swoim samochodzie o ile lekarz wystawi Ci zaswiadczenie że musisz zdawac na samochodzie przystosowanym do twojego rodzaju inwalidztwa i wtedy zdajesz na swoim przystosowanym lub kiedy zdajesz na B1 a osrodek nie ma samochodu do 550 kg . Innych opcji nie ma - mi pozostaje zdawac na ich samochodzie bo żadna z mozliwości nie jest do wykorzystania .

moze sylwia ma jakis problem zdrowotny? tego nie wiemy. bravia 🌻 dziekuje

Gość sztuka teria
Wkurzają mnie osoby, które piszą, że ktoś jest za młody na jeżdżenie samochodem. Skoro przepisy daja takie możliwości, to jakim prawem wy je chcecie odebrać? Zresztą, w jakim wieku waszym zdaniem można zacząć jeździć? Moja znajoma z pracy zrobiła prawo jazdy tuż przd 50. Gorszego kierowcy w życiu nie widziałam.

Gość rozbawiacie mnie
Bravia - jeśli się ścigasz po ulicach, to gówno umiesz, a nie jeździć. Stanowisz zagrożenie dla innych i mam nadzieję, że siądzie Ci więcej niż sprzęgło, bo im mniej takich ludzi bez wyobraźni na drodze, tym lepiej.

haha ale mi dokuczyłas/dokuczyłeś :) a Ty skąd wiesz ile ja umiem? nie wiem czy wiesz, ale wyścigi na 1/4 mili nie są organizowane na ulicy.. ehh najpierw się dowiedzcie, a pozniej gadajcie, a to że wystartuję szybciej na swiatłach to nic złego. każdy przekracza prędkośc..

Gość rozbawiacie mnie
"Każdy przekracza prędkość" - już takie podejście dyskwalifikuje Cię jako dobrego kierowca, jak o sobie myślisz.

Gość rozbawiacie mnie
Tyle, na ile pozwalają warunki. Czyli wiele więcej nie ;) Ale nie skupiam się na tym, żeby pierwsza ruszyć ze świateł, tylko na drodze. I jak widzę idiotów wyprzedzających na hurra, żeby być te 5 m przede mną, bo i tak korek im na więcej nie pozwoli, to mi skóra cierpnie. Wyścigom na ulicy mówię nie. Sama kiedyś to robiłam i myślę, że to było megadebilne. Na szczęście wiekiem przybyło mi wyobraźni.

to mmnie posłuchaj, potrafię jeździć dobrzed tzn dynamicznie i bezpiecznie, nie jestem fanką wyprzedzania każdego kogo się da. ale jak mi na swiatłach staje gnojek obok mnie i sie lansuje że nie wiem co, to warto mu pokazać, że nic nie jest wart. daję mu po dupie, a pozniej jadę po swojemu. nie spowodowqałam żadnego wypaku i nie trąbił na mnie jeszcze nikt, więc ludzie nie uważają ze jeżdze zle. ale Ty przecież jezdzisz ze mna codziennie, to wiesz lepiej

Gość rozbawiacie mnie
Jak ktoś obok się lansuje i musisz mu pokazać, kto rządzi, to chyba masz problem z samooceną. :D A frustratów na drodze uważam za niebezpieczych i tyle.

hehe no rzeczywiście,zrobiłas mi dogłębną analizę psychologiczną, chyba teraz się zmienię :) :) haha nie rozumiem dlaczego tak strasznie Ci przeszkadza to, że tak jeżdzę, może z zazdrości, że Ty jesteś jednym z tych zawalidrogów?

Gość rozbawiacie mnie
A może dlatego, że mam większą wyobraźnię? Ciekawe, że ci szaleńcy wyprzedzający tuż przez autobusem i tak dojeżdżają do centrum 15 m przede mną, a nie 15 za mną, wow - te 30 m może kiedyś kogoś kosztować życie.

Gość buhaaa
dobra zeszliście trochę z tematu po co dawać podpuszczać się szpanerom?

już mówiłam ze nie wyprzedzam, ja tylko odstawiam debili na swiatłach. nie musisz się wykłócać, ja ma m wyobraźnię, uczył mnie takiej jazdy profesjonalista i w ten sposób czuję się pewnie i w sytuacji zagrożenia wiem co zrobić a nie zamykam oczy i krzyczea póxniej płacze nad rozbitym samochodem