Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna pani domu

perfekcyjna pani domu oglądacie ten program???

Polecane posty

smerfojagoda//:) rozumiem Cię doskonale, ja miałam roczną przerwę z tym programem i niczego mi tak nie brakowało, jak właśnie tego programu :)

czasami oglądałam jeszcze Porządek musi być, ale to bardziej z ciekawości. jak można do takiego stanu doprowadzic miejsce, w którym sie śpi, je, żyje.. !! syf totalny...

Gość _polecam
kupiłam dziś w Lidlu krochmal w sprayu W5 i jestem bardzo zadowolona żałuję że nie kupiłam od razu kilka sztuk kosztuje 4 zł a nawet firanki popsikałam przy prasowaniu i świetnie się "trzymają" nie ma żadnych zagnieceń, zastanawiałam się czy nie kupić sprayu ułatwiającego prasowanie bo był obok, ale dobrze zrobiłam bo ten krocham W5 ułatwia prasowanie rozprostowuje zagniecenia, kiedyś kupowałam krochmal w sprayu innej firmy ale cena była o wiele wyższa :(

Gość do tych trzech punktów
warto dodać: 4. sprawne - niepopsute Nie trzyma się w domu popsutych rzeczy a jak ktoś wierzy w feng shui to tym bardziej

Gość mamaminusa
spray ułatwiający prasowanie jest bardzo fajny, dla mnie lepszy od krochmalu. Nawet jakies strasznie wymietolone i sztywne rzeczy sie łatwo prasuja. Polecam!!!!

Gość moniiia
Nigdy nie prasowałam firanek. Zawsze wieszałam wilgotne. Nawiązując do wątku głównego .... dzięki temu programowi polubiłam sprzątanie! Gdyby mi to ktoś przepowiedział, to nie uwierzyłabym. 🌻

Muszę rozejrzeć się za tym czymś do łątwego prasowania... Akutat ja też wieszam wilgotne firanki ale do zasłonek by mi się przydało i do ubrań, szczególnie koszul ;)

Miałam nadzieję, że uda się bez żyletki, ale chyba jednak będę skrobać :-))

Nie jestem pewna,ale chyba jest płyn do zmywania,np w castoramie.Bo na pewno jest do zmywania fug i zaprawy.

Kafe pokazuje jakiś wpis z dzisiejszego dnia a ja go nie widzę :O

Gość puk puk czy ktoś jest

Gość Mloda128
Witam czy ktos ma sprawdzony sposob na mysie fug? Miedzy innemi tez z rdzy ktora na nich powstała w okolicach wanny? A co jest najlepsze do mycia płytek łazienkowych? Pozdrawiam serdecznie

Gość marina17
czy ppd jeszcze leci na tvn style ?????

Gość mloda128
tak leci jednak daja same powtorki:/

Gość marina17
szkoda że nie puszczą tych perwszych odcinków

Gość pani Soda
Właśnie wróciłam z Białorusi. W wielu domach na Białorusi ludzie do miednicy z ciepłą wodą wsypują dwie łyżeczki sody, takiej w proszku i tym myją naczynia, bo na detergent ich nie stać. Zaręczam, że w ten sposób ja też umyłam i super naczynia się mują. Byłam zszokowana. Jeśli, więc gary wam się nie domywają zróbcie tam jak na Białorusi - łyżeczka sody do zlewu z ciepłą wodą - zaręczam wam, że będą błyszczeć.

Gość gość
Musze sie przyznać, że przeczytałam caly topik i mnie zainspirował do drastycznych posuniec w domu;). Dziś wyrzuciłam 10 worków niepotrzebnych rzeczy...zgodnie z zasadami PHeng Shui - zmiany powoduja zmiany. Dziewczyny, wywalajcie wszystko, czego nie uzywacie. Po prostu boosko sie czuje teraz, jakbym sie pozbyła jakiegos wielkiego balastu z umysłu;)

Właśnie oglądam jakiś stary program, bo już była mowa o gazecie w lodówce jako pochłaniacz zapachu, ale rada aby przed pójściem spać nakryć już do śniadania to :O hymmm... dla mnie lekkie przegięcie :) kosze na brudne i czyste rzeczy - mam trzy kosze z ikei do różnych prań: ciemny, kolor i białe, ale jak bym jeszcze miała kosze na uprane rzeczy to musiałabym mieć oddzielne pomieszczenie na pralnio- przechowalnie :P A tak mam kipisz z rzeczami popranymi , bo nikomu się nie chce tego od razu układać :P No i jestem przeciwna pastikom w lodówce :O Dla mnie to jakieś nieporozumienie. żadnych plastików do jedzenia :P

witam wszystkich po długiej nieobecności :) u mnie sprzątanie zarzucone troszke.. Leoś ma już 8 tygodni.. jeszcze troche i może znowu sie wezme za porządki.. a może właśnie nie :) Emmi>> co tam u ciebie ?? jak twój domek??

Emmi :) :) :) jestem, jestem, tylko jak to przełom roku w papierologii, roboty w huk zagladam, podczytuję, ale mało piszę poza tym załatwianie kupno mieszkania i wizje jego urządzenia mnie pochłaniają już do końca :)