Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddswsa

Ktora dziewczyna uwaza sie za brzydka ????

Polecane posty

Gość ślązaczka aż milo
ja

Gość brzydulinka876
ja też :(

Gość kachaaaaaa
i ja. buuu

Gość ja sie uważam ale nie tylko ja
ja naprawde jestem brzydka, wszyscy to wiedzą, a nie "uważają"

Gość a ja sie nie uważam
a ja jestem b. brzydka wg innych ale sama sie za brzydką nie uważam :D ale to chyba dlatego że mam coś z oczami, taka naturalna ochrona organizmu że nie dostrzega swojej brzydoty

Gość oj dziewczyny
a moze po prostu macie kompleksy,nie ma brzydkich ludzi są tylko zaniedbani

Gość RikiKiki
nie ma brzydkich kobiet.....tylko czasem wina brak ;)

Gość oj dziewczyny
naoglądałayście się za duzo zdjęć modelek o idealnej figurze,musicie uwierzc w siebie

o ja pierdole, skończcie z tym sloganem że trzeba dbać o siebie itd itp:O są piękni ludzie ale zaniedbani są ludzie zadbani, choć brzydcy jak sie ma brzydkie rysy twarzy to dbanie o siebie nie pomoże :O

skąd ten bzdurny pomysł że brzydka=zaniedbana?? jak ktoś chce zobaczyć naturalnie brzydką (ale zadbaną) dziewczyne to mogę wysłać mu fotke :O

Gość ddswsa
wyslij mi abcd22@o2.pl ale masz byc brzydka to wtedy sie z Toba umowie :)

Gość Dziewczyna to ja
Ale to chyba przykro uwazac sie za brzydka?:(

Gość studentkaDrugiegoroku
ja kiedys sie uważałam za brzydką... teraz troche schudłam kupiłam sobie lepsze ciuchy zapuściłąm włosy i ufarbowałam... regulrnie robię makijaz chodze na solarium (ale z umiarem) częściej sie usmiecham (wybieliłam troche zeby) i ostatnio jakis calkie obcy chłopak powiedział ze jestem ślicznotka... a i powodzenie troche wieksze widzę... tak ze to chyba wszystko zalezy od nastawienia...

ja sie nie uwazam za brzydka, ja po prostu JESTEM brzydka :( ale juz mnie to malo obchodzi :o

Gość facecik_taki
a macie facetów??

qwertz ---> jak to ludzie ci to mowia??? Obcy?? Ludzie sa do czegos takiego zdolni? hmm..

Gość no nie no
Asasello >> skąd ty sie urwałeś?? naprawdę nie wiesz do czego ludzie są zdolni??

qwertz, zgadza się:o z tym, że ja jeżdżę autem i ludzie pytają: co taka paskuda robi w takim pięknym samochodzie?😭 a ty asasello lepiej siem nie pytaj bo zabłondzisz wśród takich brzydactw jak my:p

Gość klikaczka
Joanna zwana Bubą - jeśli jesteś jak bohaterka Błękitnego Zamku, to znaczy, że jesteś ładna :)

ja nie mam nic przeciwko brzydocie. Ludzie sa rozni poprostu. Pozdrawiam was. p.s czasm twarz piekna a siano we łbie. Czasem pienka figura a charakter gnoja.

niektórzy wyborna zabawę mają z takiego właśnie głośnego komentowania , to działa dokładnie tak jak zaczepki w strone zgrabnych dziewczyn na ulicy na mój widok faceci robią najpierw głupią/zszokowaną minę a potem mają niezły ubaw. ale swoje też słyszałam; takie np "szpetna jesteś", albo "brzydka jesteś" albo "ale paskuda z ciebie" to normalka kiedyś miałam zabawną sytuacje z koleżanką, która chciała chyba mnie pocieszyć. siedziałyśmy w pubie. ona do mnie: " nie jesteś pasztetem, widziałam brzydsze" (choć wiem że to nieprawda) chwilę potem jacyś kolesie dołączyli do nas jeden z nich wyraźnie zarywał do koleżanki, w pewnym momencie ona mówi do nich (wskazując na mnie) "czy ona jest brzydka???" pamiętam minę jaką zrobił koleś; dosłownie go zamurowało, nie wiedział co powiedzieć, cały sie zmieszał aż w końcu wyjąkał "nieeee" czy coś w tym stylu, aczkolwiek na czole miał wypisane co naprawdę sądzi, po prostu nie wypadało mu w tej sytuacji być szczerym..

Gość a ja tam nie wiem
wolałabym być chyba głupia; przecież będąc głupim nie zdajesz sobie sprawy ze swej głupoty, żyjesz w błogiej nieświadomości :D głupi ludzie ponoć są szczęśliwsi :P