Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddswsa

Ktora dziewczyna uwaza sie za brzydka ????

Polecane posty

Dziewczyny, naprawde jak czytam te wypowiedzi to w glowie mi sie nie miesci,ze ktos moze w taki chamski sposob komentowac czyjs wyglad!:O Wspolczuc nie trzeba wam, ale tym tepolom, ktorzy wyglaszaja swoje \"madrosci\":O:O

Gość iawtc
dziewczynalat20 >> jakbym czytała siebie, wszytsko sie zgadza co to słowa:(, masakra O_O

Gość bez bzika
rany ludzie, ile uwag na temat własnej brzydoty. Jestem w szoku i zalożę się, że większość z was jest całkiem ładna

Gość lumpik maly
eee tam pewnie przesadzacie. poza tym patrząc po koleżankach to te brzydsze maja bardziej udane życie uczuciowe, nie wiem jak to działa ale to fakt

Gość iawtc
hehe my, prawdziwe brzydule nie mamy czegos takiego jak życie uczuciowe i mieć nie bedziemy nigdy

Gość iawtc
umrzemy jako dziewice, których nikt nigdy pocalować nie chciał przynajmniej ja :(

Gość iawtc
umrzemy jako dziewice których nikt nawet nie chciał pocałować :O

Gość lumpik maly
tak se powtarzaj to tak się stanie! Grunt to zmienić nastawienie do siebie i nie odrzucać ludzi tylko dlatego że się czuje brzydkim

Gość nie koniecznie jako dziewice
mam brzydka kolezanke. nigdy nie miala powodzenia. prawie cala szkole srednia sie zamartwiala. w ostatniej klasie zaczela sie zmieniac. inny styl ubierania, inna fryzura i... WIECEJ ODWAGI. nadal jest brzydka ale nie mowi o tym (chyba tez nie mysli) wyglada o wiele przyjemniej dla oka. ma faceta i to niezlego cukiereczka (uganial sie za nia dosc dlugo bo ona zyskala takiej pewnosci siebie ze krecila z wieloma wtedy) fakt ze nie da sie zmienic rysow twarzy ale zauwazylam (mam jeszze jedna taka kolezanke - naprawde bardzo brzydka) ze jak sie zachowujesz jak bys sobie z tego nie zdawala sprawy i jestes pewna siebie, usmiechnieta i otwarta na ludzi to to dziala. zawsze znajdzie sie jakis przyglup co cos glupiego powie ale jak bedziecie sie przejmowac to tylko gorzej

Gość iawtc
tak się stanie, nawet jak będe sobie wmawiać coś wręcz przeciwnego :O

Gość iawtc
no tak, ale większość dziewczyn pisała tu, że wcale się nie martwią swoją brzydotą. niektóre to pewnie nawet udają, że są "pewne siebie". Ja też. Nie pokazuję innym że się zamartwiam bo to byłoby raz że żałosne, dwa że upokarzające z deczka. No ale jak widać w extremalnych przypadkach to nie działa. Ale żeby nie było, wcale sie nad sobą nie użalam, stwierdzam tylko FAKTY.

Gość iawtc
co? to, czy ktoś za przeproszeniem zechce mnie przelecieć czy zwymiotować na mój widok ma niby zależeć od mojego osobistego do siebie stosunku?? Wybacz, ale gówno prawda. owszem, może czasem pewność siebie przyciąga, ALE jednak ładne lub przeciętne kobiety niepewne siebie zawsze znajdą partnera, a pewne siebie brzydule mogą być do końca życie same pomimo swych wszystkich zalet. takie życie. nikt w końcu nie zwiąże się z potworem. Nie przeczę, że nieatrakcyjna kobieta może mieć faceta, bo różne są przypadki, tylko pisze o sobie. tzn o przypadkach extremalnych.

Gość nie koniecznie jako dziewice
polecam ci ksiazke Potega podswiadomosci Joseph Murphy i nadal uwazam ze bzdury piszesz. nie uzalasz sie ale widocznie mozna od ciebie wyczuc ze jestes niepewna siebie i zakompleksiona tez tylko stwierdzam fakty nie chce byc brutalna ale tak samo czesto spotykam samotna brzydule jak i samotna ladna dziewczyne i nie mydlij mi oczu ekstermalnym przypadkiem bo ta moja kolezanka ktora jest pewna siebie i przebojowa jest naprawde bardzo brzydka. a i jeszcze moja mama ma przyjaciolke ktora jesli juz to jest ekstremalnym przypadkiem. cala jej twarz jest okropna a dochodzi jeszczed do tego garbaty nos i cienkie wlosy ktorych nie da sie okielznac. fakt ze dlugo nie miala faceta. ale teraz ma meza i dziecko i maz calkiem normalny facet zaden brzydal. a poznala go jak miala 27 lat czyli w sumie pozno. wiec zakladanie z gory ze nikogo nie poznasz to skazywanie samej siebie. nie rob sobie tej krzywdy. i polecam ksiazke

Gość zalezy kto pyta
ja :classic_cool:

Gość sajnirem
tak sobie czytam i czytam i zastanawiam się na czym polega istota piękna czy kots ustalil kanon według którego mozna ocenić piekno i dostrzec brzydotę dla mnie to abstrakcyjne pojęcia bo to co jest piekne dla kogos może okazac sie brzydotą dla innych ... Grunt to pozytywne myslenie :)

Gość do niczego jestem ehhh..
za brzydka nie do konca ale za beznadziejna jak najbardziej!!!

Gość Teżcoś
Wchodzę na kafe, a tu temat jakby specjalnie dla mnie. Podpisuję listę - urodą nie grzeszę.

Gość Tatiana mowia na mnie
Ja jeszcze nie widzalam brzydkiej dziewczyny cyz kobiety! Mowie powaznie! Widzialam tylko zaniedbane z odrostami, grube, pryszczate, z niedobranymi ciuchami i kolorystycznie i krojowo... z obgryzionymi paznokciami, rozdwojonymi koncowkami, zoltymi lub zepsutymi zebami, smierdzace... z lupiezem... itp. Gdyby to wszystko nagle zechciec naprawiac, jestem pewna, ze znalazlybyscie swojego adoratora! Mowie to wlasnie z wlasnego pprzypadku... nie wszystkie wyzej wymienione rzeczy mozna bylo odniesc do mnie. Ale wazylam 65 kg przy 165 cm wzrostu, czyli nie za fajnie i schudlam do 55 kg! Mialam problemy z cera... poszlam do dermatologa... doradzil mi odpowiednie masci... juz nie mam krostek...Zaczelam uprawiac sport, moje cialo nie jest sflaczale tylko umiesnione i wyrobione. Do tego kolezanki pomogly mi w doborze odpowiednich ciuchow i kosmetykow. Zabki zawsze mialam bielutkie i ladny usmiech. Teraz mam bardzo duze powodzenie. Dziewczyny zabierzcie sie za siebie! Postarajcie sie cos z siebie ladnego wydobyc, odnalezc i pielegnowac to jeszcze bardziej lub odslaniac! Powodzenia i pozdrawiam!

Gość tolerancyjny
qwertz >> ja tez Ciebie akceptuje .... to kiedy umowimy sie na niezobowiazujacy seks ?

Gość tolerancyjny
Tylko oczywiscie tak zeby nikt sie nie dowiedzial , wiesz jak to jest : co ma wspolnego brzydka dziewczyna z motorynka? -na jednym i drugim sie fajnie jezdzi ale wstyd pokazac przed kolegami ;) a tak na powazne to mi zawsze podobaly sie takie dziewczyny ktore nie podobaja sie nikomu innemu . A jakby co to moge Ci te " kosci twarzoczaszki" poprzestawiac - piescia jak Ci na tym zalezy ale nie wiem jaki bedzie efekt koncowy :)

Zastrzeglem sobie nicka bo mam ochote zawrzec z Toba blizsza znajomosc , ja jestem zajebiscie przystojny wiec nasze dzieci nie powinny byc brzydkie 🖐️

Przeczytalem Twoje posty i mi sie spodobalas . Uznalem Cie za ciekawa osobe . Wyglad jest wazny ale dla mnie czasy kiedy na niego najwiecej patrzylem juz minely (kiedy bylem nastolatkiem to kobieta skaladala sie dla mnie z pupy , piersi , tej no .... wiesz :D i reszty nieistotnych rzeczy ktore w jej budowie mozna bylo pominac) - po prostu podobaly mi sie typowe seksbomby a teraz jest u mnie calkowita odwrotnosc . Mozna przejsc obok wspanialego czlowieka obojetnie bo jest troszke \"zle opakowany\" lub ma \" kosci twarzoczaszki\" nieregularne :D .

Gość miss paskuda
...jestem chuda, jestem ruda jestem sobie Miss Paskuda... Ja też uważam że jestem brzydka, ale mimo to wiele osób mnie lubi :P .

podziwiam was ze sie tak nie przejmujecie - jakby mi ktoś powiedział szpetna jestes albo ale paskuda to bym chyba tydzień spedzila placzac w poduszke.

dziewczynalat20 >> Ciebie nie lubie :P qwertz >> co ma przyjazn do urody chyba ze mylisz przyjazn ze znajomoscia , prawdziwego przyjaciela mozna nie miec wcale a znac mnostwo ludzi , ja mam duzo znajomych , kilku bardzo bliskich znajomych i dokladnie dwoch przyjaciol ktorzy znaja mnie bardzo dobrze (oprocz tego mam tez dwoch braci ale z nimi to nie wiem jak jest , od dziecka lalismy sie nieustannie , teraz tego nie robimy ale chyba tylko dlatego ze w tym wieku nie wypada :D )