Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddswsa

Ktora dziewczyna uwaza sie za brzydka ????

Polecane posty

hmm... a ja sie jednak podpisze pod tym, ze jesli kobieta nie jest zbyt ladna, tzn. odbiega od wspólczesnego kanonu piekna, ale za to zadbana i pewna siebie to ta brzydota juz tak sie w oczy nie rzuca... Chociaz mam tez taka kolezanka, która ma pryszcze, nie ubiera sie za ciekawie ale nadal jest badzo ladna i wiele facetów za nia lat :0. Do niedawna tez uwazalam sie za brzydka i fakt nie mialam powodzenia, ale uwierzcie mi, zmiana paru blahych rzeczy jak makijaz, wlosy,ciuchy duzo pomaga. I mysle ze jestem ladna. Pare razy tez juz to uslyszlam

Gość palec Grety
dzisiaj i ja

qwertz >> caly czas klamalas :O Napisze prawde , Ty wcale nie jestes brzydka , zrobilem sobie nawet przyblizenie Twojej twarzoczaszki i mowie zupelnie szczerze ze mi sie ona podoba ale .... na zdjeciu nie widac nog a ja bylem na nie taki napalony 😭

qwertz >> caly czas klamalas :O Napisze prawde , Ty wcale nie jestes brzydka , zrobilem sobie nawet przyblizenie Twojej twarzoczaszki i mowie zupelnie szczerze ze mi sie ona podoba ale .... na zdjeciu nie widac nog a ja bylem na nie taki napalony 😭

Wlasnie zobaczylem , teraz czekam na zdjecia nagiego biustu ;) Z oczami rzeczywiscie mam cos nie tak , bylem zbadac wzrok i powinienem nosic okulary przynajmniej do jazdy samochodem, wada niewielka a wzrok mi sie nie bedzie dalej pogarszal i widze wyraznie wiec na co dzien nie zamierzam w nich chodzic , to klocilo by sie z moim wizerunkiem macho 😴

qwertz -----> Czytalam wczesniejszy twoje komentarze i tak mysle, skad to porowanie;) Jesli nie masz brody ani turbanu na glowie to nie masz sie czym martwic i kokietuj do woli;)

Z tym Bin Ladenem sprawa sie wyjasnila , qwertz wyslala mi zdjecie na ktorym stoi facet z broda z jakas dziewczyna wiec pomyslalem sobie ze to qwertz z ojcem ale teraz dopiero przeczytalem podpis : ja i siostra !!!! A na powaznie to nie wiem kompletnie skad to porownanie do Bin Ladena, moze z kolei qwertz zle slyszy ????

qwertz ---.:D podoba mi sie Twoje nastawienie:D Niejedna blond lasia moglaby sie od Ciebie uczyc poczucia humoru i dystansu:)

qwertz >> musze isc zrobic te sprawozdania na jutro i oddac bo to warunek dopuszczenia do egzaminu na ktory i tak nic nie bede umial wiec moze lepiej tego nie robic i miec teraz wolne ???? ....jednak je zrobie bo za duzo zostaloby na wrzesien :( Lece juz , masz o mnie snic a nie o jakichs tam Bin ladenach chociaz wiem ze Polki lubia Arabow .... Czesc 🌻 - to chyba stokrotka ?

Ale podobny do stokrotki a w sumie to niewazne , kupilem sobie encyklopedie roz (bo byla tania i z obrazkami) , przejrzalem i wymyslilem sobie ze kupie dwa gatunki roz miniaturowych (jedna oryginalnie wyglada a druga podobno wspaniale pachnie) i skonczylo sie tym ze szpanuje nazwami przed sprzedawcami , jak sie pytam czy maja takie odmiany to widze tylko zdziwione miny i slysze \"heeee\"???? Lece blizniaczko bin Ladena .... zastanawiam sie czy Cie nie wydac amerykanskim zolnierzom i zgarnac nagrode , za niego jest chyba 10 mln $ . Dobra , juz lece🖐️

sorry ze sie wpieprzam do topiku ale :D heh ciekawie sie rozwija:) b. mi sie podoba co tu czytam tzn. jak ludzie ze soba umieja rozmawiac i na jakim poziomie:) super:D qwertz-> skad wiesz ze on JEST przystojny, ten caly tolerancyjny:P?;)

Gość łee
jak już ktoś pisał brzydota jak i piękno to pojęcia względne :D "Nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba" :)

Gość łee
no widzisz jaka z Ciebie mądra babka :D a temat czytałam wczoraj wiec nie pamietałam kto :P

Gość ja sie uważam ale nie tylko ja
Piszecie, że piękno i brzydota to pojęcia względne, że każda potwora znajdzie swego amatora etc. jednak pomimo to czasami jest tak, że da się jednoznacznie i jasno stwierdzić, że coś jest po prostu obiektywnie brzydkie. Fakt, że nie nie ma chyba osoby, która dla wszystkich byłaby piękna, ale już z brzydotą jest inaczej. Wyobraźcie sobie że ktoś ma np. totalnie odpychający wyraz twarzy, tzn. że samo patrzenie na daną twarz jest labo nieprzyjemne albo wywołuje śmiech lub litość. Albo że ma strasznie nieregularne rysy twarzy, wszystko "powykrzywiane". Są osoby naprawdę OBIEKTYWNIE brzydkie. Ja np. pomimo że b. dużo czasu spędzam przed lustrem, farbuję włosy i maluję się, i tak wyglądam koszmarnie. Przez bardzo złe rysy twarzy i fatalny kształt twarzoczaszki. Np. b. b. małe oczy, (pomimo odpowiedniego korygującego makijażu) + wielki nos+ wąskie, fatalne usta. Do tego twarz. Pewnych cech nie da się skorygować. Niestety ja na dłuższą metę nie potrafię sobie z tym, poradzić, zawsze prędzej czy później ta kwestia mnie 'dopada'. Jestem już 'stara dupa' a jednak: - wstydzę się swej twarzy, nie lubię przebywać wśród ludzi - czasem patrzę w lustro i "nie poznaję" siebie/ nie mogę uwierzyć że można mieć TAKĄ twarz - unikam kontaktu wzrokowego, gdy ktoś rozmawia ze mną i zbyt długo i intensywnie patrzy na mnie natychmiast uciekam - ograniczam kontakt z innymi i w ogóle wychodzenie z domu do minimum Wkurza mnie, że wygląd stanowi o wartości człowieka. Czuję się jak mięso, jak TOWAR. Oczywiście ten wybrakowany, wadliwy, który każdy omija z obrzydzeniem. Z drugiej strony sama czuję czasem powinność ukrywania siebie przed światem, aby oszczędzić innym fatalnych odczuć estetycznych :O czyli trochę sama siebie traktuję jak rzecz. (no ale może to skutek tego, że naczytałam się na forach różnych tekstów krytykujących niby "brzydkie" znane osoby w stylu "britney to pasztet" albo "kwaśniewskiej powinni zabronić publicznego pokazywania swojej twarzy" :O)

Gość ja sie uważam ale nie tylko ja
*do tego krzywa twarz

Gość ViViAnA
Boszzzzzzzzzzzze...

Gość grzesząca brzydotą
a ja jestem brzydka, gruba, głupia i nudna :( i co ja mam zrobić??? chciałabym się zabić, ale nawet tego nie potrafię 😭

Gość luskaaaa
po pierwsze przestan sie zadreczac takimi myslami...nie ma ludzi idealnych. wszyscy sa potrzebni na swiecie. gdyby nie bylo brzydkich to skad by bylo wiadomo ze ktos jest piekny?

Witam po weekendzie :D Czy moja piekna i powabna qwertz potrafi naprawde grac na tym instrumencie (mam taki sam , lezy zapomniany na strychu :( ) czy on posluzyl tylko do zrobienia zdjecia :)

Gość kleomoe
Ja się uważam za brzydką. Wszystko przez trądzik:( Tyle lat już go leczę do tylu lekarzy chodzę i nic😭 Unikam kontaktów z ludźmi, bo się ich wstydzę przez to jak wygląda moja twarz:(