Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda w oczy

Do facetow czemu tak najezdzacie na kobiety ze sa materialistkami?

Polecane posty

Gość prawda w oczy

Kurde mac to niesprawiedliwe. Moja znajoma, wystrojona panienka, tipsy, obcasiki nawet na wyjscie z koszem na smieci. jej facet jedzi super samochodem, ma full kasy. Zaden jej chlopak nie byl biedny. Faceci za nia lataja jak psy a ona tylko przebiera. ja typowa sierota. Bylam z facetem co rok czasu nie pracowal. Przestalismy jezdzic na weekendy, przestalismy bawic sie. Szukalam z nim pracy bylam mu wierna po grobowa deske i co? Rzucil mnie jak znalazl sobie robote i paraduje z bogata laska, corka znanego adwokata i szanowanej lekarki. Inna moja znajoma rzucila faceta bo za malo w nia ladowal kasy. jej kolezanki mialy super wyjazdy to ona tez musiala miec. I co? Po 2 miesiacach znalazla kolejnego a ja ciagle sama. a moglam siedziec w domu i zrec popcorn , nie wymagalam prezentow ani super wyjazdow . sami faceci polujecie na takie dziewczyny. ladna, zgrabna, ubrana to ladujecie w nie kase. Potem plujecie jadem na cafe, ze olano was. natomiast mcie w dupie skromne ale mile dziewczyny dla ktorych wypad do Egiptu za 4 tys nie jest wazny , dla ktorych wyjazd na 1 dzien pzoa miasto to super wrazenia. Dlatego chyba tez zaczne polowac na bogatych. Jezeli dostalam po dupie od faceta, ktory nie mial grosza zlamanego to czas przestac sie and wami litowac i brac was za portfele.

Gość ktoś z Poznania
a co ja moge powiedzieć jak mnie nawet spokojne szare myszki olewają ? Zaprosilem jedna , miala sie odezwac i nic, chociaz jej przypomnialem, innej spokojnej i skromnej tez nie pasuje. wiem ze nie jestem przystojny, raczej nizsza klasa ale tyle sie mowi ze nie patrzycie na wyglad a nawet szansy nie dostane....

Gość prawda w oczy
To ja nie wiem bo chyba jestem innym typem dziewczyny. Moze jestem jakas ofiara losu? Moj byly -bardzo przecietny z wygladu, nizszy ode mnie ale fajny charakter. ja dosyc sporo zarabialam , on przez rok nic i nagle zdobyl prace i siuuu nowe zycie z nowa laska u boku. To o co tu chodzi? jak zwiaze sie z boatym, przystojnym to wszcyscy nazwa mnie materialistka, pusta lala barbie. Widze kochani faceci jak moje kolezanki zmieniaja facetow jak rekawiczki. A oni potem roztrzesieni skarza sie wszystkim jak zignorowano ich. Jezeli mnie olal facet , ktory byl dla mnie calym swiatem bez wzgledu na to ilke zarabia i jak wyglada to ja teraz bede olewaly niskich, brzydkich i biednych. Bo po co mam sie nad nimi litowac? Moze od razu stworze liste wymgan, zarabiac ma min 4 tys, samochod min za 40 tys, wzrost min 185. No a co?

na wstepie zaznacze ze kazdy ma takiego partnera na jakiego zasluguje... a tak wracajac do tematu, piszesz dlaczego wiazemy sie ze szczuplymi ladnymi dobrze ubranymi dziewczynami ? ano dlatego ze takie sa :-) mamy wiazac sie z jakims opaslym grubasem ? albo dziewczyna ktora w upal nosi spodnie dlugie zamiast spodniczki, albo krociu8tkich szortow ?? no prosze Cie, ja chce miec dziewczyne ktora bedzie mnie pociagala a nie jakiegos zakompleksionego hipopotama ktory wiecznie jest na diecie JUZ ROZUMIESZ ???? a nalezy wierzyc ze sa wsrod tych atrakcyjnych dziewczyn normalne co nie leca na kase. wlasnie po to jest selekcja, bo materialistka to zwykla szmata i tak samo nie zasluguje na uwage jak np puszysta dziewczyna

Gość ktoś z Poznania
mam twardy charakter ale przez brak urody z kobietami mam trudniej, ale i tak znajduje odwage by zaprosic, A dbasz o siebie ? Masz fajna figure, ladnie sie ubierasz ?

Gość prawda w oczy
Tylko, ze ja tez jestem ladna, zadbana , szczupla a nie mam ciagot do majetnych facetow ... i dlatego zawsze dostawalam po tylku. Ci biedni, zagubieni, bez pokaznej pensji okazuja sie typowymi samcami. Mam przerzucic sie na bogatych?

Gość prawda w oczy
Po prostu nigdy nie lecialam na kase!!!!!!!!!!!!!!! Mowcie sobie co chcecie , smiejcie sie ze mnie ale taka prawda. Kiedys odrzucilam bogatego faceta bo mial dla mnie mala wade, nie moglam za bardzo sie z nim dogadac. On natomiast uwazal , ze swiwtnie dogadujemy sie. naprawde miaol super samochod, super ubrany, super dom, mily, inteligentny ale cos mi nie pasowalo. i co? Moja znajoma, osiedlowa laseczka ( nie glupia bo po 2 kierunkach ale o wygladzie barbie) powiedziala mi, ze nie przepusci takiej okazzji i lazila z nim pol roku az znalazla sobie jeszcze lepszego. A ja zawsze mysle tylko sercem i ma chyba za swoje. Jak widze trzeba patrzec na majetnosc faceta takze.

Gość ty owsik to na nikogo nie zasł
ugujesz :O

Gość a rób co chcesz
to ty z nim bedziesz a nie my

prawda w oczy - i chwala Ci za to ze nie lecisz na kase jak Twoje puste kolezanki - szmaty trzymaj sie tego a na pewno poznasz jakiegos fajnego zadbanewgo faceta - tylko pamietaj aby byl po studiach a nie jakis debil po zawodowce :-)

Gość prawda w oczy
Owsik czegos tu nie rozumiem. Dlaczego wedlug ciebie kobiety w spodniach sa nieatrakcyjne? Mam chodzic cale lato w szortach za pupe i mini 30 cm plus szpilki? No prosze cie ale w podroz tak sie nie ubiore... wole dlugie lniane spodnie i trampki. Moze jeszcze 3 tony makijazu na calodniowa podroz? No prosze was....

To ze materialistka jest szmata jestem w stanie sie zgodzic bo ja nia nie jestem i zawsze mnie odrzucaja materialisci :O Ale to ze puszyste sa szmatami to przesadzacie :O nie kazda puszysta moze cos z tym zrobic :( niektore maja to od hormonow i nic nie da sie z tym zrobic :O a poza tym dla jednego moze byc puszysta a dla innego nie ;) ja np mam slynne :P bmi 20 i uwazam ze nie jestem gruba a w tym momencie moge nawet powiedziec ze jestem zgrabna :), le mam kumpla ktory uwaza ze jestem gruba :O wiec grbosc jest pojeciem wzglednym ;)

Gość prawda w oczy
Owsik i tak prawda taka, ze po dupie dostaje same baty.

Gość prawda w oczy
a ja mam bmi 19 i co z tego? jestem chuda, gruba czy ok?

/prawda w oczy/ to nie tak ze nie atrakcyjne, spodnie sa sexowne o ile podkreslaja figure, talie itd. ale jak jest 30 stopniowy upal i dziewczyna ma dlugie spodnie to cos jest nei tak.... nie mowie ze ma nosic miniowe, przeciez sa fajne sukienki letnie na ramiaczkach, normalne spodniczki nie mini ale i nie habity itd itp - wystarczy chciec a nie wygladac jak ofiara losu latem :-) /coccinelka/ nigdzie nie napisalem ze puszyste to szmaty !!! sa po prostu obrzydliwe i zaniedbane. oczywiscie nie mam nic do grubych z powodu choroby ale to jakies 5% wszystkich hipopotamek a co z reszta ?? brak silnej woli, brak samokontroli itd itp

Owsik przepraszam cos mi sie pomieszalo, ze napisales ze grube sa szmatami ;) nie rozumiesz ze grubosc jest pojeciem wzglednym ??? Ja tez uwazam ze ludzie powinni o siebie dbac, ale biore zawsze pod uwage to ze moze ta osoba byc chora i to nie jej wina :)