Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie zabić

NIe wiem co robić

Polecane posty

Gość chce sie zabić

Zostawiła mnie miłośc mojego zycia! chce sie zabić ,próbuje podciąć żyły ale sie boje, chce umrzec ,jak szybko to skończyć????

przestań!!! jesteś kobietą czy facetem? z powodu kogoś chcesz zniszczyć sobie życie?

Gość tamarcia24
ile ze soba byliscie? jestes kobieta czy męzczyzna. wygadaj sie, bedzie ci latwiej

Gość chce sie zabić
to nie jest prowokacja!!! nie mam sie komu wyżalić wieć pisze tu. Chyba nikt z Was nie przeżywał takiego rozstania, więc nie wiecie co czuje

Gość ta która sobie podcięła żyły
Skoro cie zostawiła to nie była ciebie warta,nie warto się przez to zabijać....za parę miesięcy się o tym przekonasz i będzie ci głupio że chcałeś/aś to zrobić....daj sobie trochę czasu na ból i rozpacz a potem wracaj do życia

Gość tamarcia24
moze znajdz sobie kogos na pocieszenie, tak powinno ci byc lzej

Gość chce sie zabić
jestem dziewczyną, poprostu zycie straciło dla mnie sens, niechce żyć bez niego. Byliśmy w związku ponad 3 lata

kobieto skoro cie zostawil tzn ze nie byl ciebie wart!!!!!!!! zamiast zyletki zrob sie na bostwo i idz pobawic :) Twoja druga polowka gdzies tam istnieje :) i czeka na ciebie .. widzisz zawsze w gre wchodzi ten cholerny czas. jest nieodzownym elementem naszej egzystencji ale czasami warto czekac:)

Gość chce sie zabić
ale on mnie zostawił z mojej winy!!! nie moge tego znieśc ze byłam taka podła... nienawidze siebie!!! jak mam z tym życ? jak o nim zapomniec?????

Gość wsadz sobie ich rady w tylek
Mnie moj zostawil to dwa lata jak roslina zylam. A takie rady jak : idz na dyskoteke, zrob sie na bostwo- to mozecie sobie w dupe wsadzic albo napisac na papierze i podetrzec sobie nim tylek. Kazdy kto przezyl rozstanie a bardzo kochal wie, ze potrzeba czasu, morza lez i spokoju a nie glupich dyskotek. Falszywcy!!!

jesteś pewna że to miłość twojego życia...? czasem człwoiek pochopnie się meczy...

Wy sie lepiej modlcie aby ona cos dzisiaj zjadla na kolacje i jutro caly dzien bo czlowiek opuszcozny wpada w depresje a nie radzicie jej wypad na dysce i strojenie sie przed lustrem. Wy chyba macie we lbie poprzewracane.Zycie to nie telenowela

Skoro z twojej winy to nie był miłością twojego życia...może jeszcze wróci do ciebie ale raczej się na to nie nastawiaj ,jesli cię kocha to wybaczy

Gość chce sie zabić
Tak jestem pewna ze to milośc mojego zycia... NIe mam sie nawet komu zwierzyć, jestem całkowicie sama:( jeszcze na dodatek tak bardzo siebie nienawidze ze niewiem.....

Gość chce sie zabić
Wiem że nie wróci , ze to już naprawde koniec. Chce sie nauczyć jakoś zyc bez niego, chce pogadac z kimś kto przeżył to samo

Jak nie waidomo o co poszło to trudno cos o twojej sytuacji powiedziec

Ja to przezylam. Moj mi nigdy nie wybaczyl i 2 lata siebie obwinialam. nadal mi bardzo ciezko ale jakos zyje. Bedzie ciezko ale przetrwasz. czasami bedzie bardzo ciezko... ps nie sluchaj glupich rad

spokojnie, nie możesz teraz sie tak zadręczać trzeba na spokój pomyslec co z tym zrobić, trzeba porozmwiać

dzisiaj cie zostawil a jz chcesz sobie życie bez niego układac ..daj sobie czas aby to przeżyc uporac sie z tym a potem będziesz myslala jak żyć bez niego wqiem co mówię tez to przezyłam

Gość chce sie zabić
nie mam z kim porozmawaic :( łatwiej by mi było gdyby on okazał sie draniem, a tak nie jest :( wiem ze zawiniłam ja i nie mam na co liczyć :( nie chodzi o żadną zdrade bo tego bym nie zrobila nigdy, ale on mi dawał wiele razy kolejną szanse i wkońcu mnie rzucił!!!! a ja idiotka myślałam ze zawsze jakoś mi wybaczy ....

Gość chce sie zabić
a poszło o to ze ja mam problem z alkoholem... na imprezach za duzo piłam i on nie mógł tego znieśc, obiecywałam ze to sie zmieni a jakoś nie potrafilam dac sobie z tym rady... I wkońcu on nie wytrzymał tego zostawił mnie.... I wiem ze wszstko przezemnie

Gość Gryzzli
Jakbym czytał swoją byłą.... :(

nie no to chyba mozecie sobie wyjasnic, zreszta jestes alkoholiczka czy co? nie mozesz nie pic? obiecaj ze nie bedziesz pic i tyle da ci szanse to akurat da sie zmienic