Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sie zabić

NIe wiem co robić

Polecane posty

Gość chce sie zabić
popełniłam bład którego za nic w świecie nie da sie naprawić... niewiem czy samobójstwo to dobry pomysł ale tego bólu i rozpaczy nie zniose

Gość Gryzzli
Samobójstwo NIE JEST dobrym pomysłem. Po prostu - zacznij się leczyć.

Gość chce sie zabić
nie moze z nim porozmawaić bo on mi dawał szanse juz z 4 razy :( i powiedział ze nie ma sensu i już mi nie wierzy... Chyba jestem alkoholiczką :(:(:(

zniesiesz zniesiesz na jednym swiat sie nie konczy rozejzyj sie...ilu facetow wokol, skoro zerwal to aj mu spokoj, nie chce z toba byc nie zmusisz go

Gość Gryzzli
Ty nie "chyba" ale na 100% jesteś alkoholiczką. Weź się za leczenie. Skoro masz siłę na samobójstwo - to tym bardziej masz siłę na leczenie.

Gość chce sie zabić
niemoge sie leczyc, co by zrobiła moja rodzina jakby sie dowiedziła? jeszcze wieksza tragedia... ja poprostu sobie nie radze:( a ten alkohol głównie przez dyskoteki na których nie umiałam sie bawić na trzeźwo ,bo byłam zbyt nieśmiała i wogule...

słuchaj trzeba spojrzec prawdzie w oczy, alkohol zniszyczył to co kochasz, ni wnósł nic dobrego, jesli teraz sie weźmiesz za sibie uda sie naprawić wszystko!

Gość Gryzzli
Ty sama nie chcesz sobie pomóc !! "Co rodzina powie"........ nie rozśmieszaj mnie !! To właśnie w rodzinie powinnaś mieć wsparcie. Alkoholizm to choroba - do zaleczenia.

co by powiedział rodzina jakby sie dowiedział, że jestes alkoholiczka chcesz sie leczyć ale sie WSTYDZISZ??????????????????????????

Gość chce sie zabić
juz nie ma dal mnie sensu sie leczyc skoro z nim i tak skończone wszystko, pozatym on ma zamair wyjechac więc i tak już nic z tego nawet jak sie wylecze :( Jedyne czego pragne to umrzec!!!!! nawet nie mam nikogo bliskiego kto by mnie zrozumiał...

Gość Gryzzli
vanilla- - a o czym ja piszę ????

na pewnoe nie powinnas tu siedziec i pisać tylko cos ze soba zrobić, przeciez my ci nie pomożemy, nie znajdziesz tu kompana z tym samym problemem ratuj siebie

chuj z facetem ich jest na pęczki, skoro on nie chcial ci pomoc to kopnij go w dupe bo chyba widzial problem ale tylko ci stawial warunki

gryzzli no chyba chodzi nam o to samo:-) słuchaj musisz wziąźć sie za siebie, rodzina ci pomoże, bliscy sa po to by wspierac i pomagac i nie wolno myslec tak pesymistycznie!

Gość chce sie zabić
mam 19 lat. jak mam powiedziec np. rodzicom ze mam problem z alkoholem?to jeszcze bardziej mnie dobije.. NIewiem jak mam zapomniec o kimś kogo kocham nad życie

Gość Gryzzli
Weź się po prostu dziewczyno pozbieraj sama w sobie. Stań zaraz przed lustrem.... popatrz we włąsne oczy... i powiedz do siebie "JESTEM ALKOHOLICZKĄ". A potem znajdź w google najbliższy punkt AA.

Gość Gryzzli
matakini---- możesz nie oceniać wszystkich facetów w czambuł ????

gryzzli tam sie wkradły literówki mysle tak jak ty zreszta musimy dziewczynie pomóc!jaki masz kontakt z rodzicami? jak sie wam rozmawia?

ja nie wiem ...ale weż powiedz...czego Ty w ogole chcesz?? czego oczekujesz gdy mleko sie rozlało? co chcesz osiagnac?? nie smeć tylko zrob cos działaj

Gość Gryzzli
vanilla- - a JAK chcesz jej pomóc ??? Nie widzisz, że ona sama nie widzi problemu ????

Gość chce sie zabić
ale nie mam żadnej motywacji zeby sie leczyc, gdybym wiedziała ze dla Niego.. że on na mnie czeka... Jest mi strasznie źle :( Jednak dziękuje wam za rozmowe,musiałam z kimś o tym porozmawaić

Gość Gryzzli
vanilla- - a JAK chcesz jej pomóc ??? Nie widzisz, że ona sama nie widzi problemu ????

Gryzzli--> że co?? jakich \"wszystkich facetów\" ? nie wiem za co sie mnie czepiasz dziewczyno, zmień ton

zwykle ci co maja problem nie widzą go:-( kiedy go zobacza to jest pierwszy krok do przodu, na lepsze.. wiem z doświadczenia niestety było za późno

kładz sie spać, przespij sie, rano pomyśl o rozmowie z rodzicami, zgłoś sie do specjalistów z problemem rozwiaż go a problem z facetem sam zniknie:) najwazniejsze sie pozytywne nastawienie ja wiem ze to trudne, ale trzeba probowac

Gość Gryzzli
"ch*j z facetem ich jest na pęczki, skoro on nie chcial ci pomoc to kopnij go w d**e bo chyba widzial problem ale tylko ci stawial warunki" - - motakini.. to Twoje słowa, prawda ???

Gość chce sie zabić
tylko ze dla mnie teraz nie ma sensu sie leczyc... gdybym wiedziała ze to dla niego.. ze on na mnie czeka... a on wyjeżdza!! i nie bedziemy już razem :( czuje sie strasznie... Dziekuje Wam za rozmowe , musiałam z kimś porozmawiać