Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krasnalka Hałabała

wydaje sie ze lekrz widząc ciągle pacjętke ma jej dosc.

Polecane posty

Gość Krasnalka Hałabała

Wydaje mi sie ze np idąc do stomatologa raz na pół roku raz w roku ona juz ma mnie dośc. Przychodzś ludzie z bólami a ja tylko do przeglądu i mam wrazenie ze zawracam jej tyłek. Tak samo pediatra(mam wrazenie ze kiedys tez bedzie tak ze bede przychodziła z każdą pierołą do pediatry i on bedzie tylko oczami wywracał, ze ciągle cos chcę ze ciągle o cos pytam mimo iz inne matki wszystko wiedzą a ja nadal przychodzę)...

w dzisiejszych czasach masz taki wybór, że zmień lekarza:-) Ja tam jestem zachwycona obsługą w przychodni, mam super pediatrę, pielęgniarki i lekarza ogólnego. Stomatologów mam przy Akademii Medycznej, wszyscy się starają i są mili bo zależy im chyba, żeby o czasie skończyć studia:P

Gość Krasnalka Hałabała
tak oni są mili owszem, ale czasami mam wrazenie ze oni sobie myslą ze jestem przwrazliwiona ze latam ciągle na kontrole z zębami

to się nie przejmuj. Może jesteś mało pewna siebie i przewrażliwiona?;) To ich obowiązek. Na mnie lekarz zawsze dziwnie patrzył, jakby się z choinki zerwała jak przychodziłam na USG piersi, co 2 lata. Pytał dlaczego przyszłam. Fakt, mam powód, ale durne gadanie, takie przeglądy powinny być standardem i sami lekarze o tym mówią.