Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usteczka***

powiekszylam chirurgicznie usta jestem zaj***** zadowolona.. polecam tym..

Polecane posty

Gość okropneee
matko od razu widac zr to sztuczne...a fuj..

Gość powiem jako facett
wiesz nie obraz sie ale mnie odrzucajątakie wary..nawet jakbys miss swiata byla to te wary są odrażające..jakby dmuchane..:( wole naturalne i osobicie takich sztucznosci bym nigdy nie pocałował:(

Dobra, a jaki masz błyszczyk? :D bo bardziej mi sie podoba on niż usta...sorry

Gość ------------
DAJ ZDJECIE PRZED OPERACJĄ!!

Gość usteczka***
mam pomalowane tylko ochronna pomadka

Gość ------------
DAJ ZDJECIE PRZED OPERACJĄ!!

ale na tych następnych masz ewindentnie dobre 3 krople dobrego błyszczyku, jaka to firma?

Gość ------------
NO TO NIEŹLE

Gość fgnfr
a da sie jakos poszerzyc usta... moje sa strasznie waskie w poprzek i przez to wygladaja na malutkie :(

Gość MK Caffe
Kochana napisalas, ze we Wroclawiu i nic wiecej!! Podalas imnie "PANA" nawet nie nazwals go fachowo lekarzem, a moze nim nie jest :D :D :D :P

Gość usteczka***
na tych 2 mam blyszczyk z AVONU to jest hm glazewear metallic

Gość usteczka***
mc kaffe widzisz problem poszukania w intennecie? poszukaj znajdziesz dane itp

Wszedzie weszycie prowokacje :D tak czy siak fajne usta ;)

Gość gfdd
wary w sam raz do ciągnięcia druta :D hehe dobrze ze ja mam naturalne ladne pelne usta :)

Gość MK Caffe
spadam pa 🖐️ twoje wypowiedzi sa na poziomie dmuchanej lali z silikonowymi ustami he he he

Gość nic dodac niz ując
"wiesz nie obraz sie ale mnie odrzucajątakie wary..nawet jakbys miss swiata byla to te wary są odrażające..jakby dmuchane.. wole naturalne i osobicie takich sztucznosci bym nigdy nie pocałował" glupia pusta silikonowa idiotka :)

efekt takich ust da blyszczyk Victoria\'s secret seria Beauty Rush kolor / smak Slice of Heaven. Mam naturalnie duze usta ale zeby taki kolor uzyskac to musze miec blyszczacy , dajacy efekt mokrych ust blyszczyk. Jakos mi sie wierzyc nie chce, ze naturalnie masz blyszczace ustaale niech tam :D Ja w kazdym razie musze miec blyszczyk :D Za to mam duze usta naturalne :) pozdrawiam

Gość MK Caffe
to po co tu wlazlas skoro kazesz szukac danych w necie?? Kaza kobieta ktora przeprowadzila jakis zabieg jest w stanie konkretnie i szczegilowo opisac wszystko po kolei!!! I zna klinikie/gabinet kosmetyczny w ktorym byla,a na lekarza na pewno nie powie PAN :D :D hehe marna prowokacja!! bey bey

rewelacja ile stoi taki blyszczyk ? jest ogolnodostępny czy trzeba gdzieś go szukać?

Gość usteczka***
mc kaffe z zazdrosnymi prymitywnymi osobami jak ty skonczylam dyskucje.. :))) blyszczyk chyba 27 zl czy cos takiego w katalogu avon dostepy pewnie na allegro tez

blyszczyk kosztuje USD 7,00. Teraz sa w promocji dwa za 10 USD. Dostepne w Victoria\'s secret. http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=ZU-193348&page=1&cgname=OSMKPLIPGLO ale kolor na zdjeciu nie oddaje zupelnie koloru rzeczywistego. naprawde sliczny zgaszony bardzo blady roz :)

ale ja nie mowie o efekcie ze zdjecia sprzed zabiegu tylko o tym, ze aby miec takie \"wilgotne\" usta jak na zdjeciach po zabiegu to mozna uzyc tego blyszczyka. Praktycznie niewiele koloru, nieznacznie rozjasnia usta i daje niesamowity polysk jakby byly mokre. Nie ma zadnych drobinek brokatowych wiec wspaniale nadaje sie na dzien.

Gość nic dodac niz ując
usteczka ---> sama jestes prymitywna i do tego zakompleksiona skoro musialam powiekszyc sobie usta zeby sie dowartosciowac :D

Gość usteczka***
nie musialam sie dowartosciowac po prostu poprawilam swoj wyglad.. stac mnie na to wiec nie mialam z tym problemu

a wy jestescie zawistne i złośliwe, a ona już nie jest zakompleksiona, miała kase i ochote, to sobie powiekszyla