Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usteczka***

powiekszylam chirurgicznie usta jestem zaj***** zadowolona.. polecam tym..

Polecane posty

jakbym miala pieniadze i cos co koniecznie chcialabym poprawic to dlaczego nie...?

mi sie podoba, ze dziewczyna poprawila i wyglad i samopoczucie. Sama to robie kazdego dnia. Moze nie stosuje powiekszania ust ale kremy, pudry, itp. Czasem jakies maseczki, peelingi - wszystko to po to zeby lepiej wygladac i tym samym lepiej sie czuc. Moim zdaniem usta sa fajne i super, ze sie lepiej z nimi czujesz :) pozdrawiam :)

Gość nic dodac niz ując
usteczka wyzbyla sie juz jednego kompleksu, ciekawe co zrobi dalej... jaki jest twoj nastepny kompleks i co zamierzasz z nim zrobic? moze sztuczne cycki co? pasowaly by do twoich nowych ust... :D

Kompleksy są po to, żeby z nimi walczyć. Żyjemy w XXI wieku, a niektóre z Was piszą tak, jakbyśmy miały się pogodzić z kompleksami i żyć dalej.

Gość usteczka***
pewnie wspominajac o piersiach pomtyslalas o swoim kompleksie zwiazanym z nimi hehehe ja mam piersi duze i jedrne nic z nimi robic nie musze..

Gość nic dodac niz ując
ja na szczęscie tez mam duże piersi i do tego ladne naturalne usta :p to moze operacja nosa?

Gość usteczka***
jesli potrzebujesz to zrob ale watpie zeby bylo Cie stac hehehe

I po co ta wredota? Stac ja, chciala to zrobic i zrobila. Teraz czuje sie lepiej i o to chodzilo.

Gość nic dodac niz ując
nie, nie potrzebuje. chodzilo mi o ciebie. tak sie sklada, ze ja mialam szczescie i mam wszystko idealnie, to chyba sprawa genow :) 🖐️

Nie wiem ktora ma WSZYSTKO IDEALNIE, ale nie wnikam ;) Po prostu nie atakujcie sie nawzajem. Ok Ty bys nie zrobila on zrobila i tyle.

Gość usteczka***
jakos malo mnie obchodzi co masz a czego ci brak bo napewno rozumu to ci brakuje:) nie bede juz z toba dyskutowac bo jestes po prostu zazdrosna, ylko o co? ze kogos stać na zachcianki? hehehe widzisz trzeba sie kształcić zeby być mądrym i mieć dobra prace.. jednak watpie zeby tobie sie to udalo bo mądroscia nie grzeszych.. pozdrawiam

Gość ...ciekawe...
natia---jesteś lesbijką że masz w stopce''karolcia tyś mą muzą''

Gość ...ciekawe...
ale się dużo dowiadziałam:)