Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iloooonkkkkaaa

Szukam zespołu na wesele 11sierpnia z wielkopolski

Polecane posty

Gość iloooonkkkkaaa

Szukam zespołu na wesele z wielkopolski na 11 sierpnia ktos chetny

..na ten roczek to będzie trudno,chyba że komuś się weselko /skopciło/i ma wolne.Sierpień to psskudny miesiąc dla tych co im coś nie tak poszło...Pytać trzeba może ktoś....pomoże

podaj swojego maila albo napisz na moj. to cos sie wymysli ;) mozesz tez zadzwonic- 600-542-462 pozdrawiam :)

Gość O bezrobotna
Co, klientów zabrakło?

Gość nikt nie chce kasika
?:o nie dziwię się :-p niewidomy moze grac.ale gluchy ? :o

niecaly miesiac temu mlodzi odwolali wesele w tym terminie, dlatego ta data jest wolna. nie wiem po co te komentarze

Gość ooo to przykre
zaoszczędziliście niedoszłym młody kasy i oszczędziliscie uszy ludzi :-p

Gość poslubiona
własnie 2 tyg temu wyszłam za mąż.Super zabawa i w miłej atmosferze przeprowadzona imprezka,były tez poprawiny z tym zespołem.Goście zadowoleni i my też.Jak chcesz nr moge podać ,zadzwonisz i sie dowiesz czy mają wolny termin.Ale my już rok wczesniej szukaliśmy zespołu

Gość mąż swojej żony
Polecam chłopaków www.laguardia.pl Żadne hopsia upsia, tylko profesjonalna muzyka... Świetna zabawa, dwa wesela już z nimi mieliśmy... Jedno własne, drugie koleżanki! Polecam, jeśli chcesz mieć coś profesjonalnego i dobrą zabawę! NIE FAŁSZUJĄ!!! zadowoleni wrocławianie :)

widzisz polecają kogoś,kto ma wolne...,jak szukasz to...jedyna okazja,nie przebieraj bo pózno...:)

widzisz polecają kogoś,kto ma wolne...,jak szukasz to...jedyna okazja,nie przebieraj bo pózno...:)

Gość iloooonkkkaaa
czesc sry ze dopiero teraz odpisuje mój meil to casablanka50@wp.pl

Ech, ci DJ-e... Biorą pieniądze za puszczanie muzyki z płyt... Nie szkoda kasy na takiego modela?

Nasz DJ nie ograniczał się do \"puszczania\" muzyki. On prowadził wesele tak jak robi to każdy wodzirej czy zespół. Dziwi mnie, że wypowiadają się osoby które nie uczestniczyły w podobnych imprezach. A może uczestniczyły i mają złe doświadczenia? Dodam, że ten DJ wiele lat pracował w radiu, a imprezy prowadzi profesjonalnie. Doskonała muzyka, ciekawe pomysły i świetne prowadzenie zabawy. Wszyscy \"sceptyczni\" po naszym weselu byli pozytywnie zaskoczeni. :-)

Oj, seniorita :) Pojęcie mam - więcej, niż blade :) Dla mnie wesele powinno być weselem, nie dyskoteką. Ale każdy ma to, co lubi :) 🌼

Gość Arenika
a gdzie w wlkp?

Gość tomasz brzoska
WITAM JESLI OFERTA JEST AKTUALNA TO PROSZE O KONTAKT TEL 609794299 LUB MAILOWY, POZDRAWIAM

Gość Boże co za wrzód na tyłku
brzóska opamietaj sie :o

Gość a ja polecam
a ja polecam zespół Craaft z Leszna, grali u nas i uważam ze sa po prostu rewelacyjni

Gość To że ty uważasz
że są rewelacyjni nie znaczy jeszcze, że faktycznie są.

Popieram i z czystym sumieniem mogę odradzić ten zespół. Ja na całe szczęśćie nie zdąrzyłam podpisać z nimi umowy, naciągacze, do wysłuchania mają tylko to co na stronie internetowej nic ponadto i Pan Sałata- bardzo nie uprzejmy Pan, powiedziałabym nie wychowany pozdrawiam

Gość GRUPA MUZYCZNA MEDIUM Z WLKP
GRUPA MUZYCZNA MEDIUM - OPRAWA MUZYCZNA IMPREZ W PEŁNI NA ŻYWO, ZERO ŚCIEMY. www.grupamedium.cba.pl tel. 691 807 871

Gość gość
Hej wszystkim, Ja polecam gorąco Zespół Muzyczny Black2, grali u mojej siostry na weselu i wszyscy świetnie się bawili. Organizuje dużo pomysłowych zabaw oraz puszcza bardzo różnorodną muzykę, tak żeby każdy czy młodszy czy starszy mógł znaleźć coś dla siebie! Tutaj macie linka do prezentacji: : http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/Zespol-Muzyczny-Black2.html Pozdrawiam i polecam!