Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochałem się...

jak Ją poderwać?? nie mogę przestać o Niej myśleć...

Polecane posty

Gość zakochałem się...
jcbjh ---> no tak.. ciekawe co lepsze... Karandash ---. mówisz, że będzie mniej wystraszona... chyba masz racje

Gość jcbjh
no jak nie wyjdzie do zadzwon do niej i zapytaj sie jej czy mogła by wyjsc na chwilke :)

sumamries----> ja zycze powowdzenia i neich ten los bedzie w koncu dla Ciebie łaskawy;) Dla mnie tez w sumie moze;):D

Gość zakochałem się...
Najgorsze jest to, że jak mi nie pójdzie, to drugiej szansy nie będzie. Jak rzuci słuchawką to koniec, albo jak powie "sorry, nie mam czasu"... To mnie najbardziej przygnebia...

Gość zakochałem się...
eeech:( zwalę sobie konia to moze rozładuję napięcie:(

A wlansie, wersja harkorowa to taka,ze stojac przed jej blokiem dzwonisz do niej z komorki i prosisz,zeby wyszla przed blok:D;) ale tutaj wszytsko zalezy od Twojej odwagi i jej:P;)

Gość zakochałem się...
jcbjh ---> spróbuję. dzięki za porady. Karandash ---> mieliśmy już okazję rozmaiwać i powiem Ci, że po tym co piszesz widzę, że jesteś sympatyczną i i inteligentną dziewczyną i życzę Ci z całego serca powodzenia. Musimy sie w końcu wspierać, chociażby wirtualnie. :)

Gość zakochałem się...
Karandash ---> z tym dzwonieniem spod bloku to kiepska sprawa, tam zawsze wieje i są zakłócenia... jeszcze się nie dogadamy...

Gość zakochałem się...
SUMMARIES ---> nic o niej nie wiem i ta cała sytuacja jest jak z taniego romansidła rodem z Hollywood-u. Ale nie dowiem się jaka jest nie próbując. Może jest najwspanialszą dziewczyną na świecie ??

zakochałem się... ----> jesli nawet nie uda Ci sie i dziewczyna Cie \"splawi\" to nie bierz tez tego do siebie, bo po prostu moze zadzialac pod wplywem szoku;) Nie ma co sie wtedy lamac tylko szukac innej kandydatki;)

Gość jcbjh
Jak zaczniesz cos działac to napisz jak było ;) zycze powodzenie :)

Gość zakochalem sie....
...z niąąą😭

Gość zakochałem się...
dzieki wszystkim :) jak spróbuje to się odezwę "jak było"... Teraz uciekam spać. jak ktoś coś ma jeszcze do dodania, niech pisze, na pewno przeczytam. Życzę miłych snów, a sam idę śnić o mojej jedynej.. ehh... e kobiety. :)

Przeczytałam tylko co tu jeszcze napisaliście i zrobiło mi się słabo:P zakochałem się...-bez urazy, ale jakiś mazgaj z Ciebie, masz 23 lata i nie wiesz jak zainteresować sobą kobietę, radzisz się na babskim forum (nota bene- forum o najwyższym poziomie...:classic_cool::P ) Chciałabym, aby Twoja historia to była tylko kolejna bajeczka rodem z kafe;) Jeśli nie, to wybacz, ale..., ech, z resztą szkoda słów... U mnie szans byś nie miał żadnych, jeśli ta dziewczyna ma IQ wyższe niż dżdżownica, to kiepsko widzę Twoje szanse...:classic_cool: Sorry za szczerość ;) Dobranoc;)

Gość zakochalem się...
Carmen Rasmusen - Hopelessly Devoted To You to ona :):)-moja królewna...;)

Gość zakochałem się...
idem:)

Gość słowa ludzi niosą

Gość Juuuuuuuu
ojeju jeju :?

Gość zakochałem się...
z tej mąki nie będzie chleba:)

Gość Nie mogę żyć bez ciebie
ale będą małe bułeczki:)

Gość 226AT
Ona powiedziała :"lubisz mnie?" On powiedział "nie". Myślisz ze jestem ładna? - zapytała. Znowu powiedział "nie". Zapytała wiec jeszcze raz: " Jestem w twoim sercu?" Powiedział "nie". Na koniec się zapytała: "Jakbym odeszła, to byś płakał za mną?" Powiedział, ze "nie". Smutne - pomyślała i odeszła. Złapał ja za rękę i powiedział: "Nie lubię Cię, kocham Cię. Dla mnie nie jesteś ładna, tylko piękna. Nie jesteś w moim sercu, jesteś moim sercem. Nie płakałbym za Tobą, tylko umarłbym z tęsknoty."